tabikide yapabilir dansa ilgin varmıs zaten twerk yapmayı da sevıyosan kalçan küçük veya büyük farketmez yapabilirsin. twerk sadece bir dans olarak görünebilir fakat squat kadarda etkisi var kalçaya. kızlar gerçekten cok saçma yorum yapmıslar ki erkeklerin twerki cinsellikle ilgili bir obje olarak gördüğü gibi kızlarda görüyor sanırsam. ama bence kimseyi dinleme hatta kursuna da git hem eğlenirsin hemde kalçanı ve bacakları sıkılaştırırsın
12 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel yorum gerçekten👏👏Dediğin gibi erkekleri geçtim hemcinslerimin yorumları gerçekten şaşırtıyor beni çok cahiller hepsi olaya cinsel açıdan bakıyor sadece bir dans türü bu ve bende bana yakışır mı diye merak ettim teşekkür ediyorum güzel düşüncelerin için canım😊💛
En İyi Cevaplar
Yapabilir ama dolgun kalça olunca daha bı güzel duruyo ve yaptığın hareketler daha bı belli oluyo
00 Yorumla
+1 yılBayanın eşi istiyorsa ve bayanda yapıp erkek mutlu oluyorsa yapar ama millete reklam için yapmak istiyorsa bu konuda fikrim yok
01 Yorumla
Soran+1 yılMillete reklam derken? Dans videosu çekiyorum ama bunları hiçbir zaman paylaşmadım ben. Paylaşanlara da saygı duyuyorum yanlış birşey yaptıklarını da düşünmüyorum açıkcası. Gayet normal birşey isteyen istedigini yapar düşüncelerinize de saygı duyarım iyi günler:)👋
+1 yılKötü durmaz ama boş birşey gibi durur. Sonuçta görüntü iyi değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılKötü durmaz
Bakma sen söylenenlere
Kursuna git değişikliği de görürsün tatlım13 Yorumla
Soran+1 yılSagol canim😘
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
bunut tr de kursu var mı acaba
+1 yılTabi ki yapabilir, dans bu kim istiyorsa yapar. Yap bence, herkes her haliyle istediğini yapsın.
10 Yorumlaerkeklere göre zay8ıf lilolu olman hiç önemli değil ki
21 Yorumla
+1 yılEğitimini ala bilirsin tabi :D dans güzeldir bende dansı cok severim.. 🙋🏻♀️ başarılarr
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim güzelim😘
+1 yılbirazzz papates ye kalcan dolgun dursun ya da sey yap her gunn uzannn iki kolunu al kalcani sıkkkk
04 Yorumla- +1 yıl
tovbe ya😂
- +1 yıl
ne bilimm kizim baslicam simdi sizin twerkinize muvorkinizeee
Soran+1 yılAhahah kendi kendine neden triplere girdin sen😂
- +1 yıl
of bunaliyom ben bunaliyom depresyona girdim bende dans etcem banane
+1 yılsenin 2 bacağını kafanı kalçanın arasına alacak şekilde boynunun ardından dolayıp bağlamak ve bir dahada çözmemek lazım :::D
64 Yorumlabu ne :D çılgın bakire görüşü mü yoksa küçük kalça mağduru mu ::D
Soran+1 yıl@bilmiyorumameke Ahahah
- +1 yıl
:DDD
Yapılır ve kötü durmuyor. Nette binlerce örneği mevcut
00 Yorumlaolmaz aslinda hic olmaz twerk tam bir seytan isi oluyorsada herkeze gosterelek olmaz 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/zvCHOYmlAfQ
Bütün kızların twerk yapması lazım 😍00 Yorumlakalçanın da memenin de çok kabası hoş değil. tatlı eli avucu dolduran diri olanı harika
00 YorumlaTwerk dansın amacını bilmemekle birlikte buyuk kalcalılae yapıyo genelde
04 Yorumla
Soran+1 yılCanim bence sen bilmiyorsun amacini. Bir araştır insan sagligi için ne kadar yararli bir dans oldugunu, kadinlarin sirf selülit, basen eritme gibi sorunları çözmek için bile yaptiklarini. Olaya birtek cinsel acidan bakmayin lütfen:)
Soran+1 yılBen yanlış anladım kusura bakma. Kirdiysam eger üzgünüm bunun icin. Tesekkür ederim bu arada😊
Kültür & Sanat konusunda 585 cevap paylaştı. bir dene videoya çek bakalım burdan hayal edemiyorum
00 Yorumlaçok merak ediyorum bir kadın niye twerk yapmak ister ya siz harbi cinsel olarak bir kaşınma var sizde ciddi söylüyorum bunun başka bir izahı yok
11 Yorumla
+1 yılEcnebi işlerine merak salmayın. Oruç tudun namaz kılın kuran okuyun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki yapabilir, salladıkça gevşer kendine gelir kalça :D
00 YorumlaHayır önemli olan teknik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTwerk dansını bilmiyorum ki o sebeple bir şey demek yanlış olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğrenç durur. bırakın da biz yapalım da hakkını verelim
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahah herkesin görüşünü eksileyen sen misin😂
+1 yılyaparlar guzel durmaz
00 Yorumla
+1 yılyakışmaz bence ama sen bir yap görelim
00 YorumlaGüzel yapsın da küçük büyük önemli değil
00 Yorumla
+1 yılBen biraz yapıyorum kötü durmuyor 😃
11 Yorumla
Soran+1 yılEminim öyledir canim😘altta biri küçük kalçalılarda igrenc durur bırakında biz hakkını vererek yapalım demiş çok güldüm ya kız dünyadan bir haber. Youtube'da küçük kalçasıyla twerk yapıp dünyayı sallayan kızı görmemiş sanırım. Ama ben yine de fikrinizi alayım dedim:)
+1 yılTwerk diye saçma bişey çıkmış ne anlıyorsunuz twerk yapmaktan
068 Yorumla- +1 yıl
Helal be
Soran+1 yılCanım ben erkekleri etkilemek adına twerk yapmayı ögrenen kezbanlardan degilim birçok dans biliyorum ve sıra buna geldi diye düşünüyorum olaya cinsel yönden degil sanat yönünden bakıyorum yani😊
Soran+1 yılCanım ben arkadaşa yazdım😊
- +1 yıl
Ben de sana yazdım?
Soran+1 yılAhah peki yaz kendi kendine o zaman😄
- +1 yıl
Sana yazdım dedim
Kendini biseye saymıyosun sanırım
Soran+1 yılAhahah neden sürekli bir laf sokma cabasinda bu kizlar😂bebegim lütfen benim sorumun altina yorumlar yapmaktan vazgeçer misin ben sadece görüş yazan kişiler ile ilgilenmek istiyorum atlama lütfen😊👋👋
Soran+1 yılBirşeyler daha yaz da güldür beni ya canım sıkılıyor hahah
- +1 yıl
Evet kötü görünüyorum çünkü senin gibi oros bu degilim
- +1 yıl
Kezban
Soran+1 yılRezilsin ya sinirden küfüre başladı birde ezik😂😂
Soran+1 yılKudurdun resmen sinirden ahahah😂
- +1 yıl
Kezban hadi git başka erkeklerle yat hem sana twerk yaparlar
Soran+1 yılAy dur şu son yorumlarını silmemeyeyim de sinirden nasıl kudurdugun görünsün 32 yaşına gelmişsin ama beyninde bir gram gelişme yok be amca😂
- +1 yıl
Senin gibi kusbeyinli bir insan olacagima amca olmayı tercih ederim senin gibilerin yolu genelevi dır gidip orda erkekleri zevke getir twerk yap salaklar gibi
Soran+1 yılYa yemin ederim senin kadar cahil bir insan görmedim beni güldürüyorsun konuş konuş:D
Soran+1 yılE siz böyle yobazca konuşursanız ben tabiki gülerim:Dcahilsiniz ya dünyadan bir habersiniz dans edene orsp. demek ne ya valla gram beyin yok sizde Türkiye sizin gibiler yüzünden yerinde sayıklıyor
Soran+1 yılAyrıca defne sen bir KADINSIN bu nasıl geri bir zihniyet burada hemcinsine sadece bir dans yüzünden küfür ediliyor sende onu savunuyorsun senin gibi kadınlardan utanıyorum!
- +1 yıl
Kalcalarinin resmini koy
Soran+1 yılBir kadına küfür ediyorsan bu senin kişiliksiz oldugunu gösterir benim değil. İki kişi aynı düşünceseyde biz haklıyızdır diyor saçmalığa bak ya. Ayrıca orspu da anandır hadi yürü canim hadi yeter beni güldürdüğün:D
Soran+1 yılYa bir git feministligin anlamını ögren sonra konuş:D
Soran+1 yılTwerk yapmak basitlik he canim sacmalamakta bir numarasiniz ya valla eminim okuyanlar gülüyordur halinize
- +1 yıl
Tamam sen git millete kicini salla tatmin et onlari
Sana bu kadar zaman ayirdigim yeter
Engellendinn
Soran+1 yılKime ettigimi gördün saçmalıyorsun ahahaha
Soran+1 yılYa daha kim oldugumu bile bilmiyor bana millete kıcını salla diyor anca laf sokma cabası
Soran+1 yılFeministligin anlamını bile bilmeyen, kadının ettigi dansı orsplukla niteleyen, adını bile bilmedigi bir kadına sırf laf sokma cabası için iftira atan (millete kalça sallamak) küfür eden biri bana basitlikten bahsediyor. Ben gülmeyim de kim gülsün?
Soran+1 yılBen kendimi her alanda geliştiriyorum çok şükür. Özellikle twerk yapmayı ögrenmek istiyorum diye birşey demedim neredeyse tüm dansları biliyorum şimdi de sıra bunda sende anca evde otur kıç büyüt. Kezbanlıkmış asıl seninki kezbanlık yat yat nereye kadar kalk birşeyler öğren sanatla kültürle ilginin olmadığı dans edene bu kadar tuhaf gözle bakmandan belli.
Soran+1 yılHa bu arada bana milleti tatmin et diyen kızın profil fotograflarına bak. Erkekleri etkilemek için açmadığın yerin kalmamış şimdi sayende hepsi 31 çekiyordur fotoğraflarına bakarak. Ben yaptığım twerk'ü kimseye göstermiyorum ama senin mal meydanda maşallah hey yavrum hey:D
- +1 yıl
Canım benim madem normal bişey twerk yapmak niye gizli olarak soruyorsun güldürüyorsun resmen oros bu
- +1 yıl
Sana gülüyorlar kalçalarından dolayi
Soran+1 yılHadi canım hadi uza iyi boş yaptın
- +1 yıl
Sıkıysa kendini göster korkak
Soran+1 yılAhahah çıkışa gel der gibi:Dkomiksin ya
- +1 yıl
Dans etmeye değil kalçalarını salladığın için oros bu diyorum saba zorunami gitti yatlim
- +1 yıl
O kız namuslu senin gibi oros bu degil
Soran+1 yılAz önce de dans ettigin için degil kişiligin yüzünden orspu diyorum diyordun daha ne dedigini bile bilmiyorsun ya ahahah kimlerle tartışıyorum ben yürü ya:D
- +1 yıl
Milletde seni hayal ederek 31 çekiyor yazılan görüşlere bak
Soran+1 yılKızı hemen takip etmiş abaza senin tek derdin ona yağ çekmek değilse bende birşey bilmiyorum kız neredeyse çıplak geziyor birşey demiyor ben dans ögrenmek istiyorum dedim diye orspu oluyorum kime gösterdim ben kalçamı o kız gibi? Güldürüyorsun ya boşsunuz valla. Hadi git özelden yavşa kıza amca hadi:D
- +1 yıl
O kız bana destek olduğu için takip ediyorum sen nasıl bir kızsın ki kendi cinsine hakaret ediyorsun sende azcık cesaret olsa gizliden yazmassin dans ediyorsun diye değil kalçalarına sallamaya hevesli olduğun için oros bu diyorum milleti azdiriyorsun oros bu
Soran+1 yılYa sen ne dedigini bilmeyen bir s*laksın valla:Dbir diyor dans ettin diye, bir diyor kişiligin yüzünden, bir diyor kalçanı sallamak istedigin için. Bir konuşmayı ögren ya neyi savundugunu bil önce:D
Soran+1 yılSen seni destekleyen her kıza yaşıyor musun. Peki tamam amcacım:D
- +1 yıl
Senin gibi dengesiz değilim kıza laf ediyorsun kız normal giyinmiş o kiza laf ediyorsan nasıl giyiniyorsun merak ediyorum senin bu sorun normal olsaydı gizliden sormazdin klavye oros busu
Soran+1 yılAnan burda yok canım:D
- +1 yıl
Sen varsın ya
Soran+1 yılHaha yürü hadi fena güldüm yeter bu kadar:D
- +1 yıl
Yetmez sen ks sitesinin oros bu ihtiyacını karsiliyorsun
Soran+1 yılBen ks'ninkini karşılıyorsam ananda tüm dünyanınkini karşılıyor:D
- +1 yıl
Yok benim anam kendini millete ifşa etmiyor senin gibi hem sen gençsin bütün dünyayı karşılasın ama ondan sonra sende hal kalmaz ölürsün
Soran+1 yılAnanda hal kalmadığı gibi mi:D
Soran+1 yılAnnen millete ifşa etmiyor mu? İşini iyi yapıyor kadın demekki. Alttan alttan:D
- +1 yıl
Benim annem kendini millete ifşa etmiyor ama sen kalcalarii ifşa ediyorsun küçükmüş bir sokakr ölürsün
Soran+1 yılAnanınkiler büyükmü
- +1 yıl
Seninki gibi kucuk değil benim annem namusuyla yaşıyor senin gibi oros bu degil
Soran+1 yılOo demek anneninkiler büyük:Dbaktınmı birde ayıp be
- +1 yıl
Ben senin gibi sapık değilim kizin ne giydiğine bakıyorsun ya sapik
Soran+1 yılE sen dedin anneminkiler büyük diye ben ne yapayım
- +1 yıl
Büyük demedin seninki gibi küçük değil dedim sapık sen kıza bakıp çıplak diyorsun sapik sin resmen
Soran+1 yılOlsun küçük değil dediğine göre demekki bakmışsın
Soran+1 yılAyrıca lez degilim olsamda taş gibi kızlar var onlara bakarım
- +1 yıl
Taş gibi kızlar demekki bakıyorsun sapık seni
Soran+1 yılAllahım ya tamam ben sapığım hadi güle güle:D
- +1 yıl
Tamam dur sen bana neden çok kızdın yaz haksizsam özür dilerim
Soran+1 yılKüfür etmene kızdım tabiki. Kimseye kalçamı göstermedim ki ben sadece dans etmeyi öğrenmek istiyorum bunda namussuzluk yok. Öğrenince gidip elin adamına twerk yapacak da değilim kendim için öğrenmek istedim sadece. Merak yani..
- +1 yıl
Tamam bak kötü bir tepki verdim özür dilerim oros bu kelimesinden dolayı da özür dilerim bende sadece twerk olayını eleştirdim sende hakaret ettin bana ve defne kardeşime
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Affettin mi beni
Soran+1 yılAllah'a mahsustur o
- +1 yıl
Bak bu cevabınla beni fethettin bundan sonra bacimsin
+1 yılyapar ama iri kalça her zaman iyiidir
00 Yorumla
+1 yılYapabilir bayılırım 😃
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😃
Soran+1 yıl:)😊
Yapılmaz küçük olunca
00 Yorumla
+1 yılyaparlar..
00 Yorumla
+1 yıldaha ii durur
10 Yorumla
+1 yılAmaç sallanması heralde. Küçük sallanmazki
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben küçük dedim ama herkes yok denecek kadar küçük sandı güncelde belirttim zaten dediginizi😊
- +1 yıl
İlla Eğitimini alacaksan zeybek’inkinin eğitimini al bence
Soran+1 yılBiliyorum zaten tesekkür ederim😊
- +1 yıl
Rica ederim
yapar güzel de durur
20 Yorumlayapar ama kötü durur. yapmasa daha iyi
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapabilir
#hacıemre00 Yorumla
+1 yılKalçaları görmek lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Ahhh polisten gaçın
Kültür & Sanat konusunda 902 cevap paylaştı. Yapabilir sakıncası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalça da kütle edinmesi gerek önce.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsallamayı biliyorsan neden olmasın?
00 Yorumla
+1 yılhahahah sesli gülüyorum nasıl bir soru :D
00 Yorumla
+1 yılyap bakalım bir ona göre karar verelim :)
00 Yorumlagüzel beli varsa olur
00 YorumlaTwerk yaparken selülitlerin görünmesinden iyidir
00 YorumlaYapar tabi neden kötü dursun
00 Yorumla
+1 yılKötü durmaz aksine twerk kalça büyütür
00 Yorumlaİtici durur bence.
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsa yapsın
00 YorumlaBence her kadın yapmalı
00 Yorumladurur
00 Yorumla
+1 yılNeresiyle yapacak..
00 Yorumla
+1 yılyapılabilir
00 YorumlaEe yani
00 Yorumla
+1 yılkötü durur bence
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmasın kimse.
00 YorumlaKültür & Sanat konusunda 314 cevap paylaştı. Yapsinlar
00 Yorumla
+1 yılyapılır yapılır :)
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılyapmasın.
00 Yorumla Bence yapabilir
00 Yorumlabumu yaniiiii
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapması gerekir mi
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYo kötü durmaz
00 Yorumla
+1 yılYapmasın
00 Yorumla
+1 yılYapmasınlar
00 Yorumla- Devamını Gör (7)