Ya herkesin kendi yaşam tarzı laf söylemek istemiyorum. Fakat kitapsız evler bana çok tiksinç geliyor. Sanki o ev eksik yoksul bir ev gibi hissediyorum. Küçükte olsa bir kitaplık olması bence hiç fena olmaz: ) 📖📚📗📘📔📒📑📓📗📘
: ) kitaplar ufku düşünceyi vs vs o kadar açan şeyler değil düşünmezsen zaten o kitabın faydası olmaz mesela filmleri izlerken bazı mesajlar verilir aksiyon macera her tür film olsun ama insanlarımız izleyip gülüp vay diyip geçer düşünmedi için fikri olmaz kitapta da aynı şey yani boşa okur okumak için benim kitaba ihtiyacım yok düşüncelerim zaten gayet güzel sadece geliştirir ki böyle aşktır zırvalıktır okumayı hiç sevmem olucaksa tarih ne bilim gündem bilim gibi şeyler zaten onlarıda araştırıp görüp bilgi ediniyorum tiksinç değil o yüzden
100 küsür şu an için. Maalesef okunması için verdiğim ve geri gelmeyen de bir bu kadar var. Tekrar düzenliyorum kitaplığımı. Bir daha ödünç vermek yok. İsteyene alıp hediye ediyorum :)
Üniversitenin Kütüphanenesine okuduğum kitapları bağışlıyorum genç kardeşlerimde okusun diye Kütüphanenin evde olmasına karşıyım ya okuması için arkadaşlarınıza vereceksiniz elinizde kitap olduğunu söyleyip denedim olmadı o yüzden okuyup bağışlıyorum herkes okusun diye..
Evet gerçekten şans, elime kitap almayan biri iken, beni de alıştırdı, tabi çocuk kitaplarıyla başlatarak. :D Keşke daha önce keşfetseydim kitapları diyorum.
İnan saymadım kardeşim, ama okuduklarımı söyleyebilirim. Şeker Portakalı ile giriş yaptı, Küçük Prens ile devam etti ve Fareler ve İnsanlar ile son vuruşu yaptı. şu an eşimin kitaplığında olan Aklından Bir Sayı Tut'u okuyorum.
çocuğunu da yetiştirip büyütüp sonra ellere veriyorsun demi? :) bilgi paylaşıldıkça güzeldir. genelde kült fantastik, bilim kurgu, tarih ve otobiografi.
genelde kalın oluyor benim kitaplarım :D tiyatroyu izlemeyi severim ama çok uzun zamandır gidemiyorum, şiiri kendim yazardım defterlerim kaybolasıya kadar, felsefeyle kitap olarak çok ilgilenmedim :)
herkesin otobiografisine ilgi duymam zaten. Genelde tarihe ya da insanlığa faydası olmuş, ibretlik hayatıları olanların ilgimi çekiyor. Misal herkes Edison'u güzel bilir ama ben enfret ederim o adamdan. Çünkü Çok büyük hırsız ve para gözdür kendisi. Dünyadaki ilk ticari lobi olan "Ampül" lobisinin kurucularından dır. Buda dip not olsun :D
Şahsen ben hiç kitap okumadım bu güne kadar :D en son okuduğum kitap ilk okul 5 teydi :D Okumaktan izlemeyi çok seviyorum benim için daha akılda kalıcı
bodrumda kolilerde birsürü kitap varda okumak istediklerim ve sevdiğim kitaplar kitaplıkta duruyor.. hepsini zaten almaz kitaplık.. kütüphane lazım :))
En İyi Cevaplar