Tiyatroda yeme, içme, konuşma, gereksiz kahkaha ve telefonla uğraşma gibi şeyleri yapanlardan mısınız yoksa nasıl davranması gerektiğini bilenlerden mi?

Altın Kural - Benim için; güzel giyinmektir. (sanata ve sanatçıya gösterdiğin saygıyı sergiler.)
Olması Gereken Kural - Sinema da film izlerken yapmaman gereken "denyoluk"lardan ne eksik ne fazla.
Özenli giyinmek bence de çok önemli. En azından aşırı dikkat çekmeyecek ve spor olmayacak şekilde, temiz ve özenli olmak lazım.
Genel olarak bilgiliyim ancak bitiminde ayağa kalkıp alkışlama konusunda pek iyi değilim..
Niçun?
Emeğe saygı açısından alkış ve tebrik tamam ama beğenmediysem yinede ayağa kalkıp alkışlamak manasız geliyor..
Bunlar sinema icinde gecerli... sinir oluyorum patlamis misir yiyenlere... hadi aldin yiyorsun bari sakin sakin sessizce ye dimi
Tiyatroya en son 8 yasimda gitmistim. Sinemadaki gibi eglenceli efektler yok, tiyatro sevmiyorum.
Cevap
10Cevap
İlginçtir ki, hiç tiyatroya gitmedim.
Çünkü, bulunduğum şehirdeki hiçbir oyun ilgimi çekmedi.
yıllardır tiyatroya giderim..
sahne tozu yutmasam da o kültüre sahibim..
Çekinmeden tepki, reaksiyon veren biriyim yeterli mi 😅
Diil :/
Komikse, kıkırdama dışında bir şey yapmam.
Nasıl davranmam gerektiğini bilirim.
Komikse gülünür tabii minnacık, reaksiyon almamak da oyuncu için kötü bir şey ama bazen gereksiz sahnelerde gereksiz kahkahalar :/
Tabii ki öyle. Gereksiz kahkalara ek olarak birde, frekansı yüksek kahkalara çok uyuz olurum. :/
sanırım nasıl davranılması konusunda az çok bir bilgiye sahibim
Tiyatro da bazen oyunculuk, bazen ise izleyici oluyorum. Biliyorum bence adabını
Tiyatroya gitmedim hiç ama rahatsız edici davranışlarda bulunmam asla
Daha hic gidemedim kii :(
sadece sessiz oturup izlenmesine inanırım
Sıfır bilinç.
Hiç gitmedim
Tiyatro aşktır ❤
Bilgiliyim
Sessizce izlerim
Bilgim yok
Cahilim bu konuda
Epey var
Bilgim yoktur