Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni problem bendede var kanka. Ama benim nedenlerim sunlar: toplu tasima araclarinda surekli bayana yer verilmesi 2 cins yaslida olsa (hatta sahit oldum o yasli kadin o genc kiza: kizim sen otur yasli masli bosver o erkektir o ayakta gitsin demesi) kadina el kalkmaz denmesi, bayanlara oncelik hakki, hele avrupada sirf bayanlar uzerine kurulmus haklar, isyerinde bile maglum benim isyerinde daha cok erkek oldugundan vede bayanlarin isi hizli ve iyi yapamamasindan erkegin bayani dogal olarak elestirmesinden sonra o bayanin direk olarak sefimize bu cocuk cok sexiest, kadin dusmani, tam cinsiyetci deyip kendi cinsini ezip gosterip ajitasyon yapmasindan, erkekdir para kazanacak kadin boyanacak suslenecek olmasindan, araba surdugunde onunde sacma sapan manevra yapip yoluna yavas yavas giden sehir ici yolunu otobana ceviren kadin suruculer yuzunden, diyelim evlisin bosaniyorsun coluk cocugun varsa direk olarak cocugun bayana verilmesinden ustelik adama da ayrilmis karisina nafaka odenmesinden dolayi (ki cocuga madem biz bakalim nafakaya ne gerek var), kadinlarin direk olarak bizim wc hatta is yerindeki dus yerimize kadar yaklasmasi lakin onlarin soyunma yerleri nedense bizden bir ust kat olmasi, erkeklerden nefret ediyorum evlenmek istemiyorum erkeklerle evlenecegime seve seve evde kalirim demesinden, tum erkekler ayni diye topluma boyle algi yaratan kisilerden yani kisacasi modern dunyada kadinlari erkeklerden ustun goren, yeni yeni degistirilen hak ve kanunlardan dolayi bende kadinlardan nefret ediyorum. Acaba seninde nefret ettigin konulardan biride su yukarda yazdigim etkenlerden biri mi? Ister bir yarisma ister spor dali ister ticaret ister siyaset veya baska bisey olsun daima erkeklerin kazanmasini isterim sadece onlarinkine bakarim. Onceden bende senin gibi bir nedenim yok diyordum ama artik o etkenleri biliyorum.
170 Yorumla
+1 yılBencede bende öyle bütün kızların ya hepsi duyguszlar hepsi kendisi mutlu olsn dierleri önemsiz bazıları annemiz falan değil yani ya onların ben ya serefszıler bizim duygularımzla oynuolar kızları sevmiceksin direk çiçeğine koyacaksın onlardan anlıolar sadece bide bir 50 lik at köpeğin olurlar
40 Yorumla
Olabilir. Çünkü ne kadar da bayanlar ve baylar eşittir denilse de asla eşit olduklarını düşünmüyorum. Her konu da farklıyız. Karakterlerimiz asla erkeklerle bir olmuyor. Dolayısıyla nefret etmek çok doğal.
Mesela bende bazı erkeklerin bu derece sorumsuz, bu derece yuvasına sahip çıkmayan olarak gördüğüm zaman tiksinmemek elde değil. Ama bu tüm erkekler için geçerlidir demek benim hiçbir erkekle ilişki yaşamamam anlamına gelir.
O yüzden sizde nefret etmemelisiniz tüm bayanlardan. Yarın, öteki gün karşınıza çok hoş, çok deger vereceginiz bir bayan çıkabilir.310 Yorumla
Soran+1 yılSENCE BEN AŞK OLABİLİRMİYİM Bİ BAYANA YADA KIZA
- +1 yıl
Tabii ki olabilirsiniz neden olmayasınız.
Dediğim gibi çevremizde o kadar çok sorumsuz erkek, ailesine sahip çıkmayan erkek var ki, o halde benim bu düşünceden yola çıkarak asla hiçbir erkekle evliliği düşünmemem gerekiyor. Olmaz yani herkesi aynı kefeye koymak son derece yanlıştır.
Soran+1 yılama sıkıntı şu siz diyorsunuz ki kötü erkekleri sevmiyorum sorumsuz olanları sevmiyorum ben iyi ya da kötü ayırmıyorum ve şimdiyekadar hiç aşık olmadım yaşımda 22
Soran+1 yılkendimi şartladığımı mı düşünüyorsunuz bende kurtulmak istiyorum bu histen çevreme belli etmiyorum iyi oyuncuyumdur
Soran+1 yılsen ve ben farklı dilleri konuşuyoruz sizede bol şans
- +1 yıl
Olma asik filan olma ebeni siker bu kizlar paragozdur paragoz lanet pislikler hepsi paragoz onlarin hepsi paragoz
- +1 yıl
Pardon sorumsuz erkek mi yoksa parasiz erkek mi demeliydin cunku sizler parasiz erkeklerle alay edip sikilinca hadi ordan edenlersiniz parasi olanla da ask isleri yapan kisiliksizlersiniz bence
- +1 yıl
@Sakaryalii54541905 Tamamda kardeşim eski sevgilin öyle diye neden tüm kadınlar öyle olsun?
+1 yılayyy bende buutn erkeleren nefret ediyorum sakin les misin demeyin ama bazi okuzler beni bu hale getirdi pei ben nasil kurtulacsgim bu histen :D
234 Yorumla
Soran+1 yılbeni öldür
- +1 yıl
Yok canm nefretim sana degil onu elime bir gecirsem yuzune oyle bir tukurecem ki bir daha insna icine cikmasin terbesiz herif sen degil o piskik
Soran+1 yılaşk uğruna yapılırmı bu
- +1 yıl
bende yapilmaz diyordum ama yapiliyormus iste
Soran+1 yılseni altattı mı naptı bu kişi
- +1 yıl
Beni yari yolda birakti tam onu sevmeye baslamistim cok mutlu olmustum beni yari yolda birakti bana sirtini dindu hic acimadan birde benm gozumun onunde kizlarla konuyordu telefonda daha ne bekliyorsn nasil nefret etmeyim simdi ben butun erkelrden aldatti tabi aldatmasaydi birakmazdi
Ama o gitti ya 1 hafta bime surmedi ona olan tum duygularm askim nefeete dosnustu artil elime verseler bicaklarim onu
Soran+1 yılseninkisi etki tepki benimkisi etki var tepki yok
- +1 yıl
Iste her neyse artk ne hic bir erkege guvenuyorum nede onnlari adam yerine koyuyirum
Soran+1 yılbiz nasıl cevaplaşıyoruz sen erkeklerden bende kızlardan nefret ediyorum
- +1 yıl
Valla ya allah iste birbirinden ne kadar nefret ederse insanlar bir gun illaki konusacaklar:D
Soran+1 yılhımm aynen öyle ilk öldüreceğim kız olurmusun:)
- +1 yıl
Yok canm ben almayim canimi sevuyorum ;)
Soran+1 yıl:)) peki bakalım yukarda bir ablamız dedi ki bir kıza aşık olunca düzelirsin sence ben bir kıza aşık olabilirmiyim
- +1 yıl
olabilisin olmyabilirsinde ben bilemme Zaman gosteriri amam insallah duzelirsin cok sikici bir durum bliyorum anlayabiliyorum seni :)
Soran+1 yılbeni bukadar cevap veren içinde anlayan tek kişisin :))) ama senin sorununun çözümü zaman
- +1 yıl
Ayni durumda oldugnuz icin nence senn durumunun da cozumu zaman zamana birak her sey olacagina varir bosver kizi erkegi hayat her zaman tekli guzel 1+ ihtiyac duymama artk
Soran+1 yılçok haklısın kaderimsin90 ya ninkini on çoçuk için mi almıştın
- +1 yıl
Evet valla ama degmezmis ona beni gormezden gelen biri icin neden yaptiysam kendim bile anlamadim ;(
Soran+1 yılerkeklerden nefret etseydim seni üzdüğü için onu öldürerek başlardım üzüldüm bak şimdi :)9
- +1 yıl
bosver ben alistim insanlarin yalan yuzlerinie erkelerrinde yalan sozlerine seni seviyorum faln filan hepsi yalan salla artik takmiyoruum
Soran+1 yıl:)))) sen gerçek sevgiyi bulursun ama ben bulamam
- +1 yıl
Sanmam bemde buldum sandim ama oda basit o*ruspu lara gitti serefsiz artik kimseye guvenm kalmadi oyle bir hale gelmisimki kimseye bakmiyorum bile yolda bnlerce lisi gecsn kafami bile kaldirmiyorm o kasar biktim yalan dunyanin yalan insanlarindan peki bizim gunahimiz ne sev dediler sevdik ama sonumuz ... :( benm bir daha kimsryi sevecek kalbim kalmadi artk kapattim kimseye yer yok orda :(
Soran+1 yılben piskolojim bozuk dedim ama seninki benden bozukmuş be boş ver takılma böle erkeklere istersen ekliyim seni konuşuruz arada
- +1 yıl
Piskoloji mi biraktilar mavf ettiler beni ama benim sucum her gelen gideni insan sanip guveniyotum askta ve hep kaybetmisim artk kendime bile guvenim kalmadi ne yaoacmam bilmiyoru
Soran+1 yıltamam anlıyorum seni seni gerçekten tanımak isterim
- +1 yıl
Ekle o zamab arkadasca konusup dertleselim ikinizinde sorunu ayni senin dusmanin kizlar benimkide erkelr nasl olacak simdi bbu :D
Soran+1 yılgörmedim mi sorun ollmuyo
- +1 yıl
Evet konusalim ya valla ihtiyacim var biriyle dertlesip konusmak :( sen gizli oldugun icin bensana ark slk yollamiyorm sen gldnr
Soran+1 yılyolladım arkadaşlık isteğini gelmedi mi
Soran+1 yılistemiyomusun yoksa arkadaş olmak
- +1 yıl
Cok istek var hangisi sensn blmiyorum adin ne?
Soran+1 yıl:)) cafar ama açık ettin beni :9
- +1 yıl
Haahha :D
- +1 yıl
Cok guzel bende tum kadiblardan nefret ediyorum ve karsi cinsiminde erkeklerden nefret ettigini gormzk beni sinirlendirmedigi gibi daha da mutlu ediyor keske cogalsak biz boyle evlenme birlikte yasama olmasada cogalmasak da yavas yavas insan nesli tukense cok iyi olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
onlarda sana bayılmıyorlardr heralde yani
ne derdin var ki kızlarla35 Yorumla
Soran+1 yılnefret etmemi gerektiricek hiç sebebim yok bilmiyorum onlardan bana bayılanlar oluyor arada ama
- +1 yıl
Eee ne guzel iste sen bizden bizden senin cinslerinden nefret ediyoruz illa yorummu yazmaniz gerek allah allah ya? Madem sende erkeklerden nefret ediyorsan ne isin var kankamin yazdigi metinde
- +1 yıl
Zaten hepiniz kezbansiniz sizden nefret ediyorum türk kızlarından Çok kötüsün
- +1 yıl
@Ahmetkeskin00 bla bla bla aynen
- +1 yıl
@Ahmetkeskin00 hahaha çok komiksin kimse Türk erkeklerini sevmiyor yabancı kız arkadaşlarım var hepsi Türk erkekleri sapık abaza cahil diyor haberin olsun kimsede size bayilmiyor yani tatlım haha
ol seri katil be çok eğlenceli olur haberlerden seni takip ederiz bizde
24 Yorumla
Soran+1 yılçok zekisin :) ya bir gün seni öldürürsem
Soran+1 yıl:)) adresin
- +1 yıl
Kes lan sesinj
Bi arkadasim vardi sen gibi evli ama gizlibyapio halen is adami ustelik ama en buyuk gunah bu bence Allaha siginarak yapabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılnapıyor
Soran+1 yılhayır ben kızlar seks yaapmak istiyorum ama daha sonra nefret ediyorum o yüzden hep o ya gidiyorum
Soran+1 yıldüzgün ya da değil hal hareket tavır davranış oturma kalmma saçları her şeyi ama
ben de bir kız olarak bunun nedenini merak ediyorum .. bu kadar nefret edicek neyimiz batıyo sana
16 Yorumla
Soran+1 yılBİLMİYORUM bilsem belki etmezdim
Soran+1 yılhiç birkız hiçbirşey yapmadı bana
- +1 yıl
Her şeyiniz batıyor siz çok kendini beğenmiş iyi erkek seçmektense kötü erkek seçen kaşar sağda solda sürten orta parmak ile story atınca kendini havalı sanan bütün dünya kendi etrafında dönüyormuş gibi davranan çok sık boğaz eden anlayışsız olan kendisinden başka kimseyi düşünmeyen insan tipi olduğunuz için bu arkadaşında benim de sizden nefret etmeye hakkı var
- +1 yıl
Kezbansin yeterli
+1 yılkazıgın yalnızca ucu sivridir ''
bu atasözünden ne çıkarıyorsan onu anla kardeşim..ben pek bişe anlamadım ama kullanılması gereken yer burası diye düşünüyorum :)00 Yorumlacinsel açıdanmı yoksa otobüs durgında bekliyenlerden bile mi ?
011 Yorumla
Soran+1 yılcinsel açıdan bir sorun yok
Soran+1 yılbazen annemden bile tiksinme gibi ama annemin bana olan sevgisi ve emeği ortada o yüzden onu seviyorum lise yıllarımda başladı ilk olarak böle iğreniyosun yok ermek istiyosun olmasın istiyosun
Soran+1 yılbelirli bir şey yok öyle hani ne yapsa batıyo derler ya o yani bazende kabulleniyorum
Soran+1 yılSENDEN NEFRET ETMİYORUM şu an aslıda çünkü şu an senin cinsiyetin yok benim gözümde
Soran+1 yılben ama yok kızmıyorum hiç bir kızla yatmıcam demiyorum şimdi bir kız gelse gel yatalım dese hemen giderim yani
Soran+1 yıltiksinmek ayrı yatmak cinsel bir iç güdüdür yani normal biri bile düşmanıyla seks yapabilir yani bence seks için illa sevmek erekmiyor ki
Haklısın türk kızlarıyla uğraşmak insanı sinir ediyor...
23 Yorumla
Soran+1 yılonu bilemicem yabancı kızlarla pek temas kuramadım :)
- +1 yıl
Soran kardes ben avrupada yasayan bir gurbztciyim su kadarini soyleyim yabanci kizlar veya burda yasayan gurbetci kizlar trdeki kizlara nazaran daha anlayisli ve sikbogaz etmeyen insanlardan eminim yabanciyla daha iyi anlasirsin. Tamam turkun turkden baska dostu yok lafina katiliyorum lakin o turk yandasina arkadasina dostuna ilk kazigi atar yabanci misafiri icin seni defterden siler malesef gunumuzde bu boyle
Gay olsaydın kadın katliamları gerçekleştirirdin muhtemelen... Yine de birşeylerin sevdası seni dizginliyor.
00 YorumlaMuhakkak geçmişte yaşamış olduğun senin hatırlamadığın bir takım sıkıntılar olmuştur.
02 Yorumla
Soran+1 yılöle düşünüyorum belkide yetiştirilme tarzındandır
+1 yılCinsel tercihlerin değişiyor yavaş yavaş herhalde ergen arkadaş.
00 Yorumlabende kızım ama kızlardan nefret ediyorum sebebi yok
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam onları bana yolla kurtulurusun onlardan sende yalnız takılırsın bu kadar basit :D
00 Yorumla
+1 yılKanka bir sorun varsa benimle hallet! :D
15 Yorumla
Soran+1 yılseni bir öldüriyim yani :)
- +1 yıl
ne biçim cümledir o kurduğun seri katilim :D Öldür evet.
Soran+1 yılöldürürsem sorun çözülecekse öldüriyim:) ama hapse girmek istemiyorum
Soran+1 yılşaka yaptım bu arada aklım başımda benim he
Hayir olamaz kiz topluluğu olarak seni kaybedemeyiz nefret etme bizden :(
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçilicek bir konu değil ama
Bendede aynı hiss var, Düşünküdçe içini yiyiyorum
10 YorumlaBiz de sana bayılıyorduk sanki :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBUNA BİLE TİRP ATMAYIN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUM BAK Bİ ELL UZATTIM BARIŞ ELİ TUTUN
- +1 yıl
Madem bayilmiyoqun o zaman neden kankama cevap veriyorsun burda aklima ilk gelen sey onunla tanisma istegindir. Yoksa ne isin var bu yorumda?
manyakmısın lan sen
21 Yorumla
Soran+1 yılbenim de sorunum bu işte ne yapabilirim
+1 yılBir insan bu hale ihanet aldatıldığında düşer
05 Yorumla
Soran+1 yılaldatılmadım ama
- +1 yıl
Vardır bir kuyruk acısı :)
Soran+1 yılaşk ile ilgili oldunu düşünmüyorumdavranışları varlıkları
- +1 yıl
psikoloğa git tedavi ol
Soran+1 yılyok hem ekonomik gücüm hemderuhsal yapıpm uygun değill
Gizli Üye(36-45)+1 yılergensin olur böyle şeyler hayatı hızlı yaşamaktandır
16 Yorumla- +1 yıl
Ben diyecektim .
Cevap sahibi+1 yıldoğru :)
Soran+1 yılhızlı felan yaşamıyom hayatı ergende değilim
Cevap sahibi+1 yılyaw git başka yerde maytap geç
Soran+1 yılsende git başka soruya cevap ver geri zekalı pislik
Cevap sahibi+1 yılhahayy
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazık falan mi yedin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnanda da mi nefret ediyon höyt
02 Yorumla
Soran+1 yılo beni büyüttü besledi onun yeri çok ayrı
- +1 yıl
Annelerimiz kutsaldir kimse annelerimize nefret etmez anne kutsal oldugu gibi babalikda kutsaldir. Umarim sende babandan nefret etmiyorsundur?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarda senden nefret ediyolar.
12 Yorumla
Soran+1 yıletmiyolar :)))
- +1 yıl
Kankam tek degil benide ekle. Eh ne guzel iste sen erkeklerden bizde kizlardan nefret edelim bir musade ette bu yorumdan cekil git
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlardan yana bir şeymi yaşadın
07 Yorumla
Soran+1 yılyşadığım hiçbir şey yok öyle yani sebebsiz
Cevap sahibi+1 yılbir psikoloğa git ozaman
Soran+1 yılo dediğini ölsem yapmam
Cevap sahibi+1 yılsen ölmüceksinde kızlara acıyorum onlar ölmeden hani
Soran+1 yılyok şimdilik babannem ve annem hayattalar beni bu dünyaya bağlayan lar onlara bişe olmadan fıttırmam
Cevap sahibi+1 yılallah korusun bizi senden :D
Soran+1 yılamin
+1 yılkızlarda sana bayılıyodu mk !
02 Yorumla- +1 yıl
Dogru dedin kizlar senin gibi erkeklerden (kizlari yucelten kendi cinsinle dalga gecen) erkeklere bayilirlar.
- +1 yıl
Bayilmasin yalakalık yapma
iykide eşcinselim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanında bir kız seni iyi boynuzlamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
Gizli uye o halde erkeklerden nefret edenlerin hepside erkeklerin boynuzladigi kadinlar mi oluyor neden tum bu yazilanlardan cinsellik konusu cikiyor anlamadim. Kadinlardan nefret etmemizin tek sebebi cinsellik mi? Sapina kadar erkegim homoseksuel felen degilimde allah korusun delikanliyim ama kizlara sinir oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılo işi yapıyorum?
09 Yorumla
Soran+1 yılaynen hemde zevk alarak
Cevap sahibi+1 yılbilemedim hacım be.
Soran+1 yılkızsın zaten nerden bilicen ki
Cevap sahibi+1 yılkadın psikolog senin sorununu çözerse bu lafını yersin :)
Soran+1 yılpiskoloğa gitmem kadınsa hiç gitmem
Cevap sahibi+1 yılsorununu anladım ben
Soran+1 yılneymiş sorunum pikolok hanim
Cevap sahibi+1 yılhem zihniyetin hem psikolojin bozuk. Allah ıslah etsin.
Soran+1 yılama şunu belirtiyim hiçbir kıza ya da kadına olumsuz hiçbir hareketim olmamıştır çevremde herkez beni sever bu içimdeki hisleri dışarı vurmuyorum
Gay olmaya aday.com
11 Yorumla- +1 yıl
Gaylikle alakasi yok buna maskulist denir maskulistinde gaylikle felen ilgisi yoktur.
sorunlusun evlat
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar