alevı kızlara ,kadınlara bakış acınız nedır . ? alevı kızlarıyla evlenırmısınız ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sünniden iyi.
115 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiyedeki alevi kızları asla başını örtmezler.
Daha modern düşüncelidirler. Her konuyu konuşabilirsiniz. Erkeklerle yakınlaşmalarda daha rahattırlar. Ama namus konusunda sunni kızlarıyla farkları yoktur aslında.
Yapacak olan yine yapar. 3 tane alevi kız arkadaşım var , Tunceli, Ankara, ve Hatay memleketlerinden
Evlenilebilir mi , dini konularda ve uyum konusunda sorun yaşamadığınızda evlenebilirsiniz.
Ben sunniyim ama böyle bir ayrım yapmam. Sadece alevi kızları biraz daha rahat giyinirler , Kıskanç erkekler böyle şeyleri sorun ediyorlarsa durum değişir .12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıle tabi
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
+1 yılsüperdirler normalin üstü kültürlü ve akıllıdırlar biraz alman disiplinine ve ukraynalı kız bakımına sahiptirler,sadık ve son derece dürüsttürler evlenilir neden evlenilmesin kültür farklılığı evliliğe engel değildir ama eğer eşler zorla kendi kültürlerini empoze etmeye çalışırlarsa olmaz...dime ama
110 Yorumla
+1 yıllink en kötüsü bundan iyidir
50 Yorumla
+1 yılsoru biraz faul olmuş ama neyse, alevilik dinin bir mezhebidir, insan olarak kişiliğini dini değil ailesinden aldığı ahlakı belirler, her memleketten yiğitte çıkar itte, bu sebeple dinine falan bakıpta değerlendirecek birisine selam bile veriyorsa o kız zaten aptaldır.
30 Yorumla
+1 yıleger kafa yapim uyusuyorsa bence mezhep farki din farkinin pekte önemli oldugunu düsünmüyorum
80 YorumlaAlevi kızlar veya kadınlar bu dünyanın yerleşimcisi değillermi? Dünyada bulunan herkesin evlenmek mutlu olmak ve yuva kurmaya hakkı vardır ırk din veya dil fark etmez. Yeterki insan olduğumuzu ve insan olduklarını unutmayalım
30 Yorumlaalevi kızlar elbette iyidir ama bizim dinimize göre onlarla evlenmek uygun değil diye biliyorum zaten mantığada ters çocuğun olsa Müslüman mı olcak alevi mi ? alevi bir kızla evlenmem gibisinden büyük konuşamam ama o işler nasip
211 Yorumla
Soran+1 yılohaaa alevılerde zaten musluman arkadasım o nasıl bır laf yaa
- +1 yıl
hahaha koptum ha oğlum sen manyakmisin
ya allah ya Muhammed ya Ali !
Soran+1 yılya sacmalamayın bende alevıyım bızı bızden ıyı kım bılır . adamın asabını bozmayın allah muhammed ali ...
- +1 yıl
Ya allah aşkına şaka mısınız siz. ? bende aleviyim hz. ali yi tapacak kadar seven bağlı insanlar gördüm ama peygamber diyen bir alevi daha görmedim. Cem evlerinde alevi türbelerinde ya Allah ya Muhammed Ya Ali yazar. sırası bellidir. İnanış kısmında hatalı olduğumuz noktalar elbet var camiye gitmemek gibi ama hangi sunni inancını dört dörtlük yaşıyor? Sadece namaz kılıp oruç tutmayı ibadet sayıp insan ayrımcılığı yaparak daha tanımadığınız kızların hatsiyetlerine şereflerine dil uzatsanız bile mükemmellikten ödün vermiyorsunuz değilmi? .. . bu zamana kadar erkek arkadaşım dahil tüm arkadaşlarım sunniydi erkek arkadaşım gayet dinine bağlı ve 8 senedir bu konuda en ufak bir sorunumuz olmadı . Her türün iyiside var kötüsüde. sorunlu olan sizsiniz böyle bir ayrımı yaptığınız için. allaha şükürler olsun karşıma sizin gibileri çıkarmadı.
Diğer konusunda 902 cevap paylaştı. Apayrı hayran kaldığım bir kültürleri var. Evlenir miyim? Evlendim.
74 Yorumla- +1 yıl
+1 yılUzun süreli birlikteliğimin olduğu bir alevi kızı var hayatımda, üstelik ben trakyaliyim ve kültürel farklılıklar da var ama önemli olan kafa yapisinin uyması Alevi Sünni fark etmez. Mezhep ve ırk ayırmak cahilliktir. Hayatında olan insan sana ne katıyor, kafanız uyuşuyor mu, nasıl anlasiyorsunuz ve ortak düşünceleriniz ne kadar sıklıkta? En önemli soru bunlar.
20 YorumlaNe duymak isterdin? dünya dışından gelmediklerini biliyorum geriside beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmediği gibi...
30 Yorumlahangi dine ya da mezhepe mensup olduğu evleneceğim kadında aradığım kriterlerden biri değil.
33 Yorumla
+1 yılinsanlardır...canlardır...onlarda kardeşimiz,dostumuz,arkadaşımız,sevgilimiz vs. olabilir...ayrımcılıga karşıyız...sorularda biraz seçici olalım pleaseeeee
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnlarda insan,onlarda müslüman neden evlenmiyim ki !...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlamayın dyyduklarim ve yaşadıkkatından dolayi söylüyorum alevi kızlarında namus çoğunda yoktur çok açık giyinirler ve direk cinsel ilişkiye girebilirler yani senin teklif etmeni beklemeden ederler uzak duruyorum bana göre en iyi kürt kızları ilk fırsatta bulsam evlenirim
034 Yorumla- +1 yıl
Senin ananı avradini sksinlrr
Cevap sahibi+1 yılbacım çocuğu düzgün konuş erkek gibi hesabından konuş
- +1 yıl
Sktr ibine seni
Cevap sahibi+1 yılAlevi sin dokundu dimi doğru söyleyince bacım çocuğu
Cevap sahibi+1 yılmum sundüçü bacım lar
- +1 yıl
Yoo onunla alakasi yok hic bir insani dinine veya mezhebine göre yargilayamazsin söylediğin şeyler ağır seyler çünkü adamin anasını skrler senin de anani ben skrm akıllı ol kullandığın kelimelere ve cümlelere dikkat et gtne sokarlar kelimeleri tek tek tamam mi koçum
- +1 yıl
Şimdi özür dileyip sktr olup git
Cevap sahibi+1 yılyorumlarimda özgürum insan değiller nikaha alınmazlar git herkeze benim sevgilim alevi de cevapları al koçum lafını severim senin mk Veledi seni
- +1 yıl
Ne oldu korkudan gizlenmissin Umarim allah sana bu dediklerinin 10 katını yaşatır
Cevap sahibi+1 yılAlevi sin itiraf et
- +1 yıl
Aleviyim veya degilim sonuçta insanım bu kavramlar senin anlayamadığın kavramlar o yüzden sktr git kumda oyna sen gizlen saklambac oynayin sen orspu cocugu cümlesinin tam olarak karşılığısin o yuzden sktr git orspu çocuklariyla konusmuyorum
1
2
3
Tıp
Cevap sahibi+1 yılulan madem Aleviler düzgün insanlar neden sadece alevi olan birine kız veriyorlar? demekki ayrım yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılO kadar bacım gördüm çocuğunu ilk defa görüyorum
- +1 yıl
Senin gibi orspu çocuğuna mi versinler
Cevap sahibi+1 yılmum söndü yapıyorlar namussuzlar
- +1 yıl
Düşünsene anneni sktklerni
Cevap sahibi+1 yılHepsi namussuz senin gibi bitane sini döberledim 3 yıl boyunca dahada duberliycem
- +1 yıl
@JustWatch12 AGZINA SAGLIK
- +1 yıl
@SMiLe_82_ bu orspu çocuğunu küfürsüz anlatamazdım ama bir gün bunun anasnı skerler demedi deme
- +1 yıl
@JustWatch12 ayakta alkışladım kardeşim seni
- +1 yıl
Anani ortaya almislardi mum sondude degilmi
- +1 yıl
Aleviler sana sumugunu bile atmaz iftiraci yobaz it
- +1 yıl
@Croyzigor bunlar sozde musluman Gunah almakta 1 numaralar Yatacak yerleri yok bu iblislerin Agzindan cikani kullaklarida Duymuyor Sanki kendi kizlari cok namuslu Daha kotulemek icin sasirdilar
Ne desinler mal oglu mallar
Bu nasil bir kin
Ulan alevilere karsi Savas ciksin ilk ben gebertecem boylelerini
Allah sevap yazar 🙂 - +1 yıl
Bence bunlar yezitle muaviyanin torunlari
Koskoca ehli. Beyiti kana buluyanlar
Muslumanlikla alakalari yok
Boyle seytanlar dinin arkasina saklanmis iki ayakli iblislerdir
Tek yaptiklari sey seytanlik bide dinden sogutmak🙂🙂yerleri kesinlikle Cennet degildir boylelerin Cunku Allah korkusu yok vebal almaktan genel konusmaktan Gunah almaktan hic korkmazlar Cunku kanlari bozuk Munafikler bunlar... Aleviler boyle Yezit tohumlarina hakkini helal etmiyor !!! Cehennem atesi insallah Siz iftiracilari sarar ve insallah ordan cikmasiniz amin - +1 yıl
Alevileri kiskaniyorlar aleviler Adam gibi adam size ise zavalli bir mahlukatsiniz He aleviler namusuz Sen gibi leri namuslu diye ortadasiniz Kapi itleri Kapinin it diye baglamam seni ancak havla dur itin dogurdugu
Nasil aleviler Seninle Anana koymusa Acisi Halen yurekler yakiyor Geberin o. cocuklari insan demeye Bin sahit lazim...
Sana ztn vermezler alevi kizini Senin gibi ib neye - +1 yıl
Kendi O r o S p u L a r i n i tarif etmis 😒
- +1 yıl
Ben senin namusunu seveyim
- +1 yıl
Ben senin namusunu seveyim
ebusuud efendi hazretlerinin buyurduğu gibi kadın ve kızları ganimet olarak alınabilir ama nikaha alınmaz
12 Yorumla
+1 yılNe ırk önyargım var,
Ne sınıf önyargım var,
Ne de din önyargım var.
Tek umursadığım,
kişinin insanolması
ve bu benim için yeterli...31 Yorumlagenellemelerin doğru olduğunu düşünmüyorum. alevi, sünni ya da başka bir şey herkesin içinde iyisi var kötüsü var. doğru insanlarla karşılaşmak önemli. doğru ve akıllı.
00 Yorumlaya şimdi çeşitleri var onların da mesela kimisi hiç namaz kılmıyo onlar bana göre değil
bi de dürüstlük çok önemli00 Yorumlagüzel olsalar bile karşıma çıkmasınlar istemem :) :) :)
03 Yorumla- +1 yıl
Onlarda sana merakliydi
iyi insalar ama evlilik konusuna gelince olmaz düşüncelerimiz ayrı cünkü
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben alevilerin içinde yaşıyorum genelde evlendikten sonra çirkinleşiyorlar
22 Yorumla- +1 yıl
sen bir gizliden cik ondan sonra adam akıllı yorumlar yap
Bu konuda kesinlikle ayrım yapmam neden evlenmeyim ki düşünceme uymadıktan sonra.
00 YorumlaO da bir insan sonuçta zaten benim alevi sevgilim var evliliğide düşüyonuruz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılallah mutlu etsın
Olabilir. İnsan olsun Hristiyan olsa ne yazar. Ateist olmasın yeter. İnandığı bir din olsun.
00 Yorumlainsanlar ırklarına veya dinlerine göre değerlendirilmez
00 YorumlaAlevi kızlar alevi olmayanlarla evlenmiyor ki. Bizim isteğimiz bir şeyi değiştirmez.
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir elevi arkadaşım olsa soracam çok soru var inan buna
00 Yorumla
+1 yılniye biz insan değilmiyiz ?
21 Yorumla
+1 yılİnsanları inançlarıyla tanımadım hiç.
10 Yorumla
+1 yılBir ateist olarak sadece türkse kabul.
10 Yorumlainsanları seviyorum extra bir düşüncem yok
10 Yorumla
+1 yıldiğerlerinden hiç bir farkı olmayan kızlardır
10 Yorumlapeygambere dil uzatan sen değilmisin...?
02 Yorumla
Soran+1 yılyooo
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok seksi oluyorlar nedense.. çözemedim
40 Yorumla
+1 yılInsan insandir
10 Yorumla
+1 yılEskişehir den neden olmasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada varsa tanışıp, evlenmek istiyorum,duyurulur
10 Yorumla
+1 yılinsan olsun yeter
00 Yorumla