Nedir bir şair? İç çekmelerini ve çığlıklarını güzel bir müziğe dönüştüren dudaklara sahip olan, fakat ruhunda gizli acılar barındıran mutsuz bir insan. / Kierkegaard - Şair, ruhun ressamıdır. En sevdiğiniz şair kim? #Mireya#ŞairRuhunRessamıdır
Feylesof Rıza gibi düşünürler ve eleştirmenleri severim ama edebiyata ilgim çok az olduğu için bu soru da seviyorum demek "neden?" sorusuna "sadece iyi bir eleştirmen olduğu için" yazardım.
Neyzen ve Eşref diyeyim. Onları az çok bilirim. Hiciv yapma da iyidir ve güzel fıkralarını duydum. Her söylemlerinin altında bir hikaye olması güzel.
Hepsinden severim. Biraz Nazım Hikmet biraz Turgut Uyar, olmazsa olmaz Cemal Süreya hele bir de Cahit Sıtkı kattık mı tam bir şiir şöleni. Sanata gerçek değerini veren her sanatçıyı sever ve saygı duyarım.
Hüseyin Nihal ATSIZ kesinlikle bilinmesi gereken bir şair. Örnek olarak Kahramanlık şiiri hepsi güzel aslında. Birde oğluna vasiyeti kesin dinlemelisiniz.
En önemlilerini unuttum profilimde şiiri olan öz amcam, mehmet akif ersoy ve fuzuli filanda severim özellikle divan edebiyatını çok severim. Kendimde arada yazarım :D
En İyi Cevaplar