Kazıklanmak istemiyorum ve eserimin değiştirilmesini istemiyorum. Konusu askerlik vatanseverlik dindarlık vs. türlü insan ilişkilerini konu alıyor. Kişilik ruh analizleri ve insan incelemeleri. Bunu yazarken çok geniş açıdan baktığım için ilk başlarda bencil davrandığımı düşünebilirsiniz. Fakat sonra kendi hatalarımla yüzleşiyorum. Fakat en ilginç olanı ise kitabı her okuduğumda olaylara değişik açılardan bakıyorum. Eminim benzer yüzleşmeler yaşayanlar olacak. Para kazanma kaygım yok. Belki bu kitabın okunması bile bana sıkıntı olabilir. Sadece eserim ölsün istemiyorum. Tek kaygım emeğim.
Cunius yayın evlerinin resmi sitesine bak. Oradan baş yazar Zeynep aytekine ulaş. Bir mail at. Durumu anlat. Ardından eğer kabul ederse kitabının bir örneğini mail ya da kargo yoluyla kadına ulaştır. Bir okusunlar. Basmaya değer bulurlarsa parasal kısmı sıkıntı etmeden yardımcı olurlar. Yalnız benden söylemesi. Kadın betimlemelere çok önem veriyor.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah sahtekar değillerdir çünkü o kitabı yazana kadar 2 yılımı verdim. Dediğini yapacağım teşekkürler.
Ben ucret odeyerek kitabi bastirma durumlari hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Sadece bir arkadasim da cinius yayinevine bastirtmisti kitabini sanirim..
hayır tabi ki :D kendi kapağını, sayfa tasarımlarını hazırlayıp pdf ya da bir e-kitap formatına dönüştürüp kendi sosyal medya hesaplarının birinde yayınlayabilirsin
İsteğe bağlıdır o sana sunar ancak imla noktalama hatalarını düzeltir sadece çünkü bildiğim kadarıyla bir nüshası büyük ktuphsneye gidiyor milli kütüphaneye ayrica düzelme hem baskıda hemde ucrette kisalir süresi fiyati
En İyi Cevaplar