neden kapali yarismaci yok? islamin kadinlarin sarki soylemesine karsi oldugu icin mi yoksa sesleri kotu oldugu icin mi?
Cevabın nedir?
Müslüman değilsen saçma sorular sorup polemik yaratma 😒 herkes sana kendi yaşam tarzına göre cevap verecek ve sende yalan yanlış şeylere inanıp orda burda atıp tutacaksın. islamın gerçeklerini ve güzelliklerini sadece Kur'an-ı Kerim okuyarak anlayabilirsin.
05 Yorumla- +1 yıl
zaten ben de islamin o muhtis seksi guzelliklerini kuranda goruyorum. bak bu ayetin guzelligine cekiciligine bak. simdi ki sels hikayelerine tas cikarttirir. Okuyun ogrenein; "Göğüsleri tomurcuk gibi kabarmış kızlar ve içki dolu kâseler olacak cennet'de."
musluman dedigin tomurcuk gibi kabarmis gogus ister.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıksa"Bu nasıl Müslüman?" derler, çıkmasa "Yobaz!" derler.
Kimse kimsenin işine karışmamayı öğrenemiyor bir türlü. İlla bir herkesi sorgulamamız gerek. Sanki çıksa ne çıkmasa ne? Şuna kafa patlatmaya lüzum mu var?13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDevam et.
+1 yılSesleri kötü heralde :D
18 Yorumla- +1 yıl
Dikkat etmiyorum pek
- +1 yıl
Ses yarışmasında güzel olup olmadıklarının bir önemi yok
- +1 yıl
Düşüncen bana göre yanlış yorum yok o yüzden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
1Cevap
+1 yılDinin içinde olsaydın ya da biraz bilgin olsaydı bunu anlayabilirdin. İslam'da bir kadının erkekler karşısında şarkı söylemesi haram bu kadını kısıtladığı için falan değil kadını korumak için. Kapalılar sesi veya fiziği kötü olduğundan değil ben ne kapalılar gördüm hem sesiyle hem fiziğiyle açıklara bin basar. Erkekler güzel kadınlardan etkilenir onu seyretmek ona zevk verir sende onu göremedigin için sevmiyorsun kapalıları galiba güzel yerlerini kapatmaları zoruna gidiyor veya seslerini duyamamak vs işte Allah da bu yüzden bize bunu emrediyor siz ve sizin gibilerden korunsunlar erkeklerin tahrik edici bakışlarından veya sözlü tacizlerinden. .. Bunun daha ilerisi gibi kötü şeylerden korumak için haram zaten. Emir boşa değil anlayacağın. İslamda kadının yeri çok büyük ve kıymetlidir. Bunu anlamak istemeyen araştırsa da anlayamaz. Hani çok araştırmacısın ya. Müslüman kadının bir farkı da kimin kendi güzelliklerini göreceğini kendi karar veriyor öyle her isteyen bakamıyor. Kadın kendini istediğine açıyor. Çünkü kadın özeldir senin elmasın olduğunu düşünelim çok değerli ve pahalıdır değil mi? Ulu orta yere koyar mısın hiç? Onun üstünü kaptırsın , saklarsın kimse görmesin korkarsın çalmalarindan. İşte İslam da kadının yeri de bu elmas misali. İYİ ARAŞTIR İYİ
21 YorumlaBaşım açıkken o sesten beni çağırmışlardı. Fakat babam karşı çıkmıştı. şu an tesettürlüyüm sesime güveniyorum ama artık düşünceler değişti. Haram olduğu için gitmem.
24 Yorumla
+1 yılBen de tesettürlü biriyim. Aynı sorunun cevabını bulmak için yazdım arama motoruna. Ne fizikleri ne de sesleri değil bence olay. Fizikleri ve sesleri mükemmel tesettürlü arkadaşlarım var. İslamın emri olduğu için değil, ailesi yüzünden tesettüre girmiş insanların çoğunluk olduğu ülkede haram diye katılmamış olduklarını kesinlikle ama kesinlikle düşünmüyorum. Programın parmağı vardır.
01 YorumlaO ses türkiye'ye kapalı yarışmacı almıyorlar o yüzden (2015 yılında alınmış sanırım birini gördüm) Aşağılarda bir yorumda yazmışsın başka yarışmada da yok diye Benimle Şöyle yarışmasına katılmıştı kapalı bir kadın ve herkes çok beğenmişti. Kapalıların sesinin kötü olması diye bir şey yok. Diyelim ki ben açık birisiyim ve sesim çok güzel sonradan kapanınca sesim kötü mü olacak ne alaka?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar evde kocalarına hizmet ederek sevap point kasmakla meşguller :D
40 Yorumla
+1 yılçünkü oralarda açıklar ilgi çekiyor zaten kapalıların gitmesi yakışır bişey değil
221 Yorumla- +1 yıl
yok sende oralar onların ortamı değil anladın
- +1 yıl
sen mi anlamıyosun ben mi anlatamıyorum kapalının ne işi var sanatçı mı olacak
- +1 yıl
ha anladın sonunda
- +1 yıl
senin beyninde saman mı basılıo zaman baş örtünün ne anlamı var herkes ne yapıyorsa onu hakkıyla verecek kaalı kapalılığını bilmeli kuran okumadınmı hiç
- +1 yıl
bende diyorum ki kapalıbir insan sonuçta orada şarkı sölemesi doğru değil
- +1 yıl
neden inanılmaz
- +1 yıl
Tamam kardeş senin dediğin doğru
- +1 yıl
Sen çok akıllısın böyle zeka fışkırıyor öteki dünyada da sana sanatı gösterirler
- +1 yıl
Dinin ne senin
+1 yılSenin gibi salaklar cikipta. Oy son kopoloson nosol şorko söylüyonn dicekler diye
11 Yorumla
+1 yılSorunun aynisi su neden carsap giyerler cirkin oldukari icinmi yoksa allahin emri oldugu icinmi
0105 Yorumla- +1 yıl
Meyvelerin neden kabuklari vardir
- +1 yıl
İslamdan suphen var sanirim biraz
- +1 yıl
Suphen nede mesela
- +1 yıl
Yanlis anlama arastirmaci bir insanmissin bende arastiririm belki bir uerde kesisiriz
- +1 yıl
Neden suphen var aklinda kalan soru ne
- +1 yıl
Anliyorum ama ne hakkinda
- +1 yıl
Örtu yaratilis namaz din iman
- +1 yıl
Hangisi
- +1 yıl
arastirdigin seylere neden inaniyorsun
- +1 yıl
Sen yaradilisini bilmiyorken senin yaradilisindan bahsediyor
- +1 yıl
Yaradilisin gayet ortada deneysel degil mantiksal degil gayer bilimsel gorebiliyorsun beyninin farkindasin nefes alabiliyorsun Şu an mesaj yazabilecek ellerin var parmaklarin
- +1 yıl
Bunca nimet icerisinde hala kurani yalanlamak degisik
- +1 yıl
Baska aklina takilan bir soru varsa burdayim
- +1 yıl
Nimet diyorsun bir yaraticisi olmali
- +1 yıl
Her yapinin bir sanatkari olur
- +1 yıl
Resim ressalda heykel heykeltrastan kiyafetler modacida
- +1 yıl
İncilde tanri diye adlandirilan da allahtir ama isa peygamberi allahin oglu olarak gormuslerdir bu mumkun degildir ihlas suresinde o dogmamis ve dogrulmamistir buyrulmaktadir
- +1 yıl
Niye bir tanri insan kadar aciz bir varlik olsunki
- +1 yıl
Suret dedigin gorunus mu
- +1 yıl
O zman isa as neden herkezi kendi gibi yaratmadi
- +1 yıl
ya da neden herkezi iyi yaratmadi
- +1 yıl
Neden agaclar farkli hayvanlar
- +1 yıl
Senle bwn ayni degiliz ama
- +1 yıl
Farkli kisilikler farkli gorunusler farkli dusuncelr
- +1 yıl
Hayvanlar
- +1 yıl
Eli ayagi olmayanlar
- +1 yıl
ya da dusunce engelliler
- +1 yıl
El kol girer sahsen bir kopege kediye veya kisa benzedigimi dusunmuyorum
- +1 yıl
Kusa
- +1 yıl
İnsani insan yapan dusunmesidir hayvanlar dusunemez ya da bitkiler
- +1 yıl
Evet eger haşa bizi isa as yaratmis olsaydi bize suret verdigi gibi onlarada ayni sureti verirdi demmeki yaraticimiz farkli canlilarida yaratabilen
- +1 yıl
Hristiyanmisin yahudimi
- +1 yıl
Yani sonuc
- +1 yıl
Sen nesin ateist
- +1 yıl
Muslumanmisin
- +1 yıl
Niye bu nefret
- +1 yıl
Kendilerini gostermemelerimi bu kadar sinirlendiriryo seni
- +1 yıl
Mesela
- +1 yıl
Bence bu kadar geri planda kalmalari seni etkiliyo gibi burcunne
- +1 yıl
İnacti butun bilginin kendilerinde oldugunu sanan bir burc tam sana oturmus ama kotu yani bildikleri seyler cogu zman yanildiklari seyler olular
- +1 yıl
Onun disinda neden
- +1 yıl
Ama nelerine gicik oldugun belli degil
- +1 yıl
Herkez karsindakini kendisinde cahil sanir
- +1 yıl
Hic nebe suresinin mealine baktinmi
- +1 yıl
Arastirmaci birisi olarak bunu yapman gerekiyordu yaptinmi
- +1 yıl
Surenin tamamina bak biliyorsan kisa zaten
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ama kim icin okudunmu
- +1 yıl
Hayir takva sahipleri icin
- +1 yıl
Erkekler icin huriler kadinlar icin zinetler vardir
- +1 yıl
Evet zinet iste
- +1 yıl
İstedigini cennet dunyanin ödülüdur. cennette seviye seviyedir
- +1 yıl
Kalbinde arpa miktari iman olan girecektir ama olmayan cehennemde ebedi bir bicimde azaplanacaktir
- +1 yıl
İns gelme sansin varken tepme derim
- +1 yıl
Hala gicikmisin muslumanlara
- +1 yıl
İslamiyet muslumanlarin dini ama
- +1 yıl
Musluman olmaz misin
- +1 yıl
O niye
- +1 yıl
Sen nasil dogdun
- +1 yıl
Uykum geldi ya baya hadi Allaha emanet ol istersen yazarsin akina bisey takilirsa ya da beni susturacagini dusunfugun bir konu falan selametle
+1 yılSarki söylemek gunah ve dinlemek onlar dusuncesi öyle halbise muzik ruhun gidasi
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKapalılarla kafayı bozmuş biri daha bir bitmediniz
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDikkat edersen çok görürsün
Cevap sahibi+1 yılOnların da çok umrundaydı
Cevap sahibi+1 yılGeçsen ne olacak senden mi utanacaklar
Cevap sahibi+1 yılOralarını buralarını göremedin diyemi
Cevap sahibi+1 yılSana ne direttiler
Cevap sahibi+1 yılHerkez bir kişinin zihniyetinde olsa saçma olurdu zaten
Cevap sahibi+1 yılSenin zihniyetin de onlara kötü gelebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem, hoş görülmez düşüncesi ile olabilir mi - bilemiyorum..
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana göre değil
ama ayet ve hadislere göre, din alimlerine ve topluma göre evet. şarkı söylemekten ziyade, kendilerini herkese göstermek...
Cevap sahibi+1 yılbana göre bir şey olmuyor
Cevap sahibi+1 yılherkese sen karışamazsın, üstelik seni ilgilendirmiyorsa hiç karışamazsın...
+1 yılo ses türkiye şarkı yarışması bile değil. dört tane jüri + bir acun mal mal şaklabanlık yapıyorlar millete
11 Yorumla
+1 yılPrograma çıkmak istemedikleri için
12 YorumlaBelki de programa terstir onların çıkması
03 YorumlaBakış acılarına ters olduğu için galiba.
010 Yorumla- +1 yıl
Allah inancı başörtüsüyle ya da bastirilmakla alakali degil bence.. kimse hele ki bir başka kul.. allahla kulübün arasına giremez.. dinde zorlama olmadığı kuran-ı kerimde bile yer verilmiştir. Oyüzden herkes kendine bahşedilen hayatı kendi bildiği gbi yaşamalı sonuç olarak öteki tarafta yaşadığımız hayatın hesabını yine biz yaşayanlar vericez. .
Katılmayı düşünmüyorlardır.
01 YorumlaYuh ses haram olduğu icin
07 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Söylemesinler mümkünse..08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO ben değilim @nickiminajındayısı
Sanat ve dinin bir arada olduğu nerede görülmüş, yok yere görüntü karmaşası yaratmaya gerek yok..
Cevap sahibi+1 yılMesala?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yıl://
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCokguzel ilahi soyleyen yanik sesli bacilar var
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBizim burda
Cevap sahibi+1 yılBize kadinlara
Cevap sahibi+1 yılErkek neden duysun ki ek kizinin sesini
+1 yılGünah olduğu için
19 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlık ve İslamın koyduğu şartlar çerçevesi içerisinde günah değil yaşayabilirsin
- +1 yıl
Müslümanım
- +1 yıl
Defolabilirsin
- +1 yıl
Tam
+1 yıltercih meselesidir
07 Yorumla- +1 yıl
kapalı ama sesi güzel bir sürü insan var programa cikmak diyorum tercih meselesidir
- +1 yıl
dinimizde tabikide doğru bişey değil fakat herkesin kendi hayatı kimseye bunu tartışmak düsmez
- +1 yıl
nedeni olmadan katılmadıkları için değil şu an kışkırtmaya calisarak aptalligi siz yapıyorsunuz
tartismaya degmezsiniz
- Kültür & Sanat konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılgerek yok
017 Yorumla- +1 yıl
gereksiz
- +1 yıl
bence onlar için de gerek yok
- +1 yıl
çok severim şarkı söylemeyi
- +1 yıl
yok duşta söylemem
- +1 yıl
neden söyleyeyim
- +1 yıl
yoo bazıları bana hiç hitap etmiyor
- +1 yıl
o sesi izlemeyi çok severim lakin tvden izlemek bir gün bile nasip olmadı
- +1 yıl
youtube
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > O ses turkiye'de neden hic kapali bacilar sarki soylemiyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler