Ben game of thronesu 3. sezonun başında izlemeye başlamıştım 4 günde 2 sezonu bitirmiştim :) gerçi 5. sezonda bıraktım izlemeyi. Yani şu an 4. sezon olması bir şeyi değiştirmiyor en fazla 6 - 7 günümü alır bitmesi :)
Tamam da neticede yorgunsun + iş yapıyorsun en azından mola vakitleri gözlerini kapa dinlen yani o yüzden dedim amaan sen bilirsin ne diyeyim akrep midir nedir burcu illa dediğim dedik olacak :D
Moralin bozuk olur, keyfin olmaz bunun için bir enerji yükseltme olaylarına girebilirim lakin sözlerimin virüslere ve yorgunluğa karşı bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü onlardan süslü kelimelerle değil dinlenerek kurtulursun ;)
Yok ben o riske giremem her ne kadar inanmasam da benim burcum oğlak, yükselenim koç bir kaç tane daha bu tarz inat burcu olsaydı onlardan da olacaktım ama artık ne yapalım eldekilerle idare ediyoruz :)
Şansımı neden deneyeyim ya? istesem istediğim yere girerim zaten şanlı olan ben değil işin kendisidir benim gibi aklı selim birine sahip olduğu için hahaha :D
böyle egoluları çok görü bu gözler. Hatta bir tanesi insanın başına bir kere benim gibi birisi gelir kaçırma demişti :D Valla belim ağrıdı ya , sürekli goy goyla iş yapıyorlar ya sabır
Haha ya yok bende ne arar ego ya eskiden Ankara'ya giderdim o zamanlar ego olurdu cebimde ama artık gitmediğim için ego da taşımıyorum 😖 neyse sustum hahaha :)
Böyle birilerine bağlı olmakta kötü ya hemen bitireyim de gideyim de diyemiyorsun 😕 Sen yinede sinirlenme bugün de bitecektir illaki
Bir de babamın tribini çekiyorum :D bu işi yapmak zorunda mısın? bilmem ne yazıyor :D Şaka gibi. Bak evet o yönden süper , en güzeli arabayı ben kullanmayacağım
Yarın da tam gün mü? Haftasonu çalışmak çok kötü bence :) Ben de bir kitap aldım yarın evde olabilirsem başlayacağım. Cumartesi annemi gezirme günüm oluyor genelde. Keşke yarın evde oturmak istese :D
Sabah uyandıktan sonra 1 saat gitsem ne olur ki :) saat 14 e kadar keşke sadece cumartesi çalışmış olsak resmi tatil muhabbeti de yok anca bayramlarda :)
Bu sefer oturur evde herhalde ya? Hastasın neticede?
aaaa bayram falan yok mu? Delilik yahu , inşallah bunların ödemelerini alıyorsundur:/ En fazla yemeğe götürürüm heralde annemi :) Ama onla kalmayacağına eminim.
Evde en alasını yaparım da annem nasıl desem tam ev kadını hiç evden çıkmaz arkadaş sevmez , benim tam zıt karakterim e haftasonu da gezmem istiyor. Dur bakalım bana yine ballı çayı dayar :D
Aslında güzel oluyor 2 gunluk küçük kaçamaklar ama tabi ne yaptığında önemli ben bazen kuş uçmaz kervan geçmez sahillere gidip kafa dinlerdim iyi geliyordu ruhuma ama son zamanlar da onuda bıraktım yaşlılık işte :)
Hahaha :) zaten çok saçma değil mi sencede? Karı koca arasına girilmez ki zaten hem aile dediğin çocuğunun arkasında durur onun mutluluğunu ister neden köstek olsun ki? Çok saçma öyle insanları hiç bir zaman anlayamayacağım hadi kaynanaları geçtim eşini annesine ezdirenleri hayatta anlayamayacağım konular empati bile yapamam o derece
yaşamayan bilemez :) Var öyle tipler denk geldim. Check in yaptığım yerleri eski kayınvalideme yetiştiren bir eltim vardı.(eltim ingiltere den mezundu düşün :). Ben her hafta görmeye gidiyordum. en son babası bizi karşısına aldı ikinizde para kazanıyorsunuz sokaklarda yiyorsunuz tutun o parayı dedi. Ne saçma değil mi?
Ee kaynanaya yetistirince ne oluyor ki? Neden oraya gittin falan mı diyorlardı? Ya mezun olma olayı çok farklı bir şey okulda öğrenilen tarih fen kimya matematik ile insanlık çok farklı şeyler zaten babasından belliymiş ailenin durumu :) kime ne ya enteresan.
nedem gittin demiyor da surat yapıyor işte :) Evet benim ailemde böyle şeyleri konuşmak hadsizliktir. Babam herkesin özel hayatı kendine der hep. Ama işte insan ne umuyor ne ile karşılaşıyor.
Değişik, sanki köle var da mesai saatleri içinde geziyor sanacaklar. Millet kadınların üstüne egemenlik kurmaya ne kadar çok bayılıyorlar herkes kendi hayatına baksın. Evlendiğinde emir komuta düzenine mi giriliyor ki herkese tek tek hesap veriliyor? Değişik hayatlar bana çok uzak :)
Anladım geçmiş konular zaten bence hatırlanmaya değmezler benim boğulmamamdan çok sana hatırlatmamam daha doğru olur ki zaten uykuya yenik düşerek bunu dolaylı olarak sağlamış oldum :)
Ben öyle bir şey yapmadım onu bir düzeltelim. Ben seni teselli ederken oradan söylemesi kolay dedin bende yalan söylememek için haklısın dedim lütfen çarptırmayalım :D
Neyse ki hamur işi pek sevmiyorum ama işte anne eli deymiş su böreği olunca akşama insan kendini alıkoyamıyor :D
Hayır hatırlamıyorsun galiba bir kere yine mesaiden çıkmışım eve döneceğim , sana evde olup pijama giymek ve amaçsızca Stranger things izlemek istiyorum dedim. Sen ne dedin? Stranger Things haric diğerlerini yapıyorum 👏
:D Çerez bir şey izlerken olmalı evet bu beni etkiler ama gerçeklere kayıtsız kalmam sadece aynı olaylar o kadar çok tekrarlanıyor ki bir insan olarak zorlanıyorum bu tür olaylarda. Ben her şeyin bir çaresi olduğunu savunurken bu konulara çaresiz kalmayı kabul edemiyorum çünkü.
Aslında şu konuda haklısın artık insan hiç bir şeye şaşıramıyor. Öyle bir hâl aldık ki herşey normal geliyor. Hatta bir dönem şehit haberleri oluyordu sürekli olarak , ona bile bizi alıştırdılar...
Zaten şu köriyi nereye koysan güzel oluyor bana göre asıl icat köridir :D Hiç bir şey yapamadın mı at fırına tavuğu serpiştir köriyi mis gibi kızarsın hahaha
Eskiden ben şu özel yerlere gidip makarna yiyenleri anlamıyordum millet manyak mı ya makarnaya 20 30 lira para veriyorlar falan diyordum. Neyse bir gün arkadaşın baskısı ile bir yerlerde makarna yemeye karar verdik aman tanrım böyle bir şey yemedim ben hayatımda ya :D Gerçekten makarnanın bile itina ile yapılma şekli varmış demek ki :) Gerçi şu an kapattı o kapattığından beri yine dışarıda makarna yemiyorum :)
bende bugün baslıyacaktım. Dizi guzelmı? being human ı bıtırdım 2 gun içerisinde yabancı dizilere hastayım fakat dizinin biraz karışık oldugunu duymustum bu yüzden zihnim durgunken izlemeye karar vermistim.
Ben de izlemiyorum onu. Ama vikings iyi. en azından dünyayı geziyor. sen black mirror dedin ya en populerlerinden 1nci sezon 1nci bölüm aklıma geldi simdi ya. acayip bişi
hepsi düşmüş ya :p bir anda :p nasıl iştir anlamadım 6 bölüm ya o kadar cok dizi var ki. yani tamam populer falan diye izlemiyor da olabilirsin. hani bir zamanlar lost furyası vardı. ve bitişi felan bgenmedim yine de izledim ama ne bilim. bir sürü dizi var yaw. occupied i dene derim. Norveç dizisi. tavsiyelere de gelmez simdi ya.
benim de baslamadıgım diziler var onlara baslıcam bir ara Dark Mindhunter Taboo Genius bunu kacırma bilim adamları konu. sırayla hayatlarına yer veriolarmıs
Ya sen ne diyosun? :D İzlemeseler bu diziler devam eder mi? Hepsi final sezonu yapar giderlerdi... Yok efendime söyleyeyim Söz yok Çukur yok Bataklık yok 100 yılda kaç harem bilmem ne... Öğğğğ yani :D
Zaten bir furya başlıyor hepsi aynısını çekiyor. Ama yabancı diziler öyle mi? Bizim ıq ile alay ediyor resmen yapımcılar :) e her şeyi geçin Acun bile yeterli Tv alışkanlığımızı anlamak için ::)))
Ayyyynen öyle, imzamı atarım bu paragrafına... :D Yabancıların dizi yapımları tamamen birbirinden bağımsız ve üretmekte çok daha iyiler. Yahu ben Supernatural izliyorum canım sıkılınca The Flash geçiyorum o bayınca biraz Supergirl, Green Arrow derken oooooo yetiyor zaten :D
SuperNatural ı nedense sevemedim. Fazla tekrar ediyor ve zor ilerliyor gibi geldi bana. Stranger Things izliyor musunuz? O da çok güzel. Gerçi diğer favorimde the oa bunu duydunuz mu bilmiyorum ama feci bir konusu var:)
Supernatural dizisinin dikkatimi çekmesinin tek sebebi dört büyük semavi din kitabını ve milletlerini konu alıyor olması... Yani konu mitolojik olarak geçiyor ilerleyen bölümlerde ve kutsal kitaplardan alıntılarla konu realizme bağlı bir şekilde ilerliyor. Yani kesinlikle kurgusal değil, sadece varyasyonlu :) Tekrar etmesinin tek sebebi karakterleri ve oyuncuları ilerleyen bölümlerde geçmiş ile bağlantılı bir şekilde kullanıyorlar. Stranger Things biraz ilerledikten sonra izleyeceğim, şu an izlemeye başlamadım açıkçası :D Ama Agent of Shield, The Defenders, Gotham, Smallville, Legends of Tomorrow gibi dizilerin hepsini izledim :)
Ben 1. sezonu izledim sürekli cinler , periler olunca pek açmadı beni. Ama siz şimdi böyle söyleyince devam etmeyi düşündüm. Eskiden bende çok dizi / film izliyordum şimdi nedense çoğu kendini tekrar ediyor. Netflix yapımlarının çoğu çok iyi ama sense8 hariç hepsini beğendim
Supernatural 5. sezona kadar biraz sıkıcıdır kabul ediyorum ama 4. sezondan sonra kopmaya başlıyor. İblisler, Lucifer yani namı diğer Şeytan, melekler Mikail, Cebrail ve ortalarda olmayan kayıp Tanrı... :D :D Goygoy yapıyorum işin şakası bir yana olay örgüsü gerçek, Lucifer'in kutsal kitaplarda söylendiği gibi dünyaya 66 mühür ile kilitlendiği, iblislerin onu kurtarmak için mühürleri kırdığı hikayeleri vs hepsi dizide mevcut :D Netflix farkı çok büyük. Geçtiğimiz yıl internette diziler yasaklanmaya başlayınca adamlar direk Türkiye kurumsal şubesini açtılar, açtıkları gün aldım üyelik :D
Sense8 de beni en çok rahatsız eden şey sürekli bir lezbiyen /gay ilişkisi. Fazlaca empoze ediyor gibi geldi bana , onda dolayıda koptum. Evet oyuncular da berbat şimdi Will Smith in diziisi geliyor , çok merak ediyorum onu :)
Katılıyorum, Sense8 dizisi Shemaless kıvamında oldu. Gerçi bizimkiler kalktılar Shemaless dizisine özenip Bizim Hikaye diye dizi yaptılar tutmadı... Tutar mı yahu RTÜK de cinsel içerikli dizi? 50 dakika olsa her dakikanın her 30 saniyesi bip bip bip bip... :D :D :D
ahaha evet su Hazal Kaya nın dizisi rezillik resmen. Ora da da fazlaca saçma masumiyet insanı irite ediyor:) will smith in baş yapıtı `The Pursuit of Happyness` izlerken gerçekten çoğu yerde duygulanıp , pek çok yerde sövüp , bir hayli de hırs yapıyorsunuz :)
Genelde ben tavsiye veriyorum. Hatta yorumları okursanız çoğu bilmiyor Black Mirror u :) Bu arada TLC izliyor musunuz? içimdeki canavar başladı da . Efsane bir program
Hooly moly :D Kan ve vahşetten hoşlanan hatunla karşılaşacağım aklımın ucundan geçmezdi, ben bile korku filmlerini pek iç açıcı bulmuyorum.. :D Yani korkudan değil tiksinç... :D
Ahaha aslında korku filmleri izleyen insanların ortak özellikleri en zor anda bile soğuk kanlı kalmaları oluyor. Testere yi izlerken (seneler önce) millet sinemadan falan çıkmıştı kuzenim sürekli yüzünü falan kapatmıştı benim için sıradan dı mesela :))) Annem her seferinde keşke doktorr olaydın diyor. Keşke doktorluk buna bağlı olsa :D
Baaak... :D Tamam bende çok soğuk kanlıyımdır, hiç heyecanlanıp, ürkmem. Sadece sevmiyorum :D Amerikan hamburgeri ve hotdog, Taco's chimichanga konulu yemek programları dururken, barsakları ile sandalyeye bağlanmış insanları izlemeyi tercih edemiyorum :D :D :D :D :D Doktorluk buna bağlı olmasa bile %100 bir oranda %30'u buna bağlıdır bence... :D
Olabilir :) Ameliyat olmuştum mesela hani hiç tedirgin olmadım hatta ameliyata girmeden izledim. Ama mesela Panic Room da epey kötü hissetmiştim. Klostrofobim var , tetikledi resmem :)
Yani gerçekten kötüydü. Ben mesela metro falan kullanamıyorum çarpıntım oluyor. Ama bu filmden sonra x2 oldu bir de evde yalnızdım izlerken. Atladım abimlere gittim gece :D
Panic Room izledim elbette, kardeşimle izlemiştim :D Dedim ya üst paragrafta... :) Ha filmin konusu ha filmin ta kendisi ha klostrofobi tanrı aşkına ne farkedecek :D
Ryan Reynolds, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Jensen Ackles, Lan McKellen, Cate Blanchett (Özellikle Thor Ragnarok performansı süperdi), Lena Headey, Michael Clarke Duncan, Heath Ledger ve bu liste böyle uzar gider :D
Megalomanlık olmasın ama sinevizyon kültürüm yüksek olduğundan bunlar sadece aklıma gelenler, listeyi kabartmaya kalkarsam 1000 karakter yetmez buraya :D
Bana göre en önemli 2 isim var. Jason Statham ve Denzel Washington bunlar varsa ben gözüm kapalı açarım o filmi :) Benimde fena değildir. Eskiden çok daha iyiydi ama şu sıra işlerden dolayı izleyemiyorum
Nedense Denzel Washington denilince benim aklıma Morgan Freeman geliyor... :) Jason Statham elbette iyi bir aktör ama adamın standartları çok sabit, asla konu dışına çıkamıyor. Bir Ben Affleck olamaz bence.
Mimiksiz olduğu doğrudur, hatta bu adam Batman rolünü aldığında ben dedim ki; "ehe tam kendine göre bir rol buldu..." diye söylendim. Ama adam sinema tarihinde farklı kategorilerde birçok filmde başrol oynadı. Önemli olan cesaret edebilmek. Statham bir gün aksiyon dışına çıkarsa söylediklerimi yutarım :D
Nicolas Cage'i aman aman bende tutmam ama Kehanet filmi güzeldir
Jason a laf yok ama lütfen :D Bakışı yeter. Ben bir ara bir dizi çekti `incorporated` diye belki denk gelmişsindir. 1. sezondan sonra devam edemedi , kurgusu çok zayıftı. Cage nin sadece face to face i güzeldi oda Travolta hatırına :)
ahaha Yahu sadece kel değil ki o adam. Yani inanılmaz bir aurası var. Gerçekten o oynarken öylece izliyor insan. Vücuduna söyleyecek laf yok zaten :D Ah şu kıskanç erkekler
ahah :D tamam yahu bir şey demedik ama o adam aşırı karizmatik. Sadece filmde dursa bile kâfi benim için. O değilde sen daha önce bana son derece gıcık bir yorum yapmıştın. Senin içinde de Jason un dövmesi gereken kötü bir adam yatıyor 😕
Hemem hatırlatayım , maaş konusu. :D absurt yazmıştın bende absurd yazmıştım bir havalar bir havalar yok efendım absurdizm falan :D bana ego lu demiştin jzbsjs
Evet az buçuk hatırladım ama direkt olarak egolu dememişimdir ya :D :D :D Yalnız gerçekten tarih tekerrürden ibarettir... "Erkekler unutur ama asla affetmez, kadınlar affeder ama asla unutmaz..." Buyrun şekil A :D
Dean Martin, Sinatra, Ella Fitzgerald tabiisi ne sandın? :D Nostalji severim Ben okuduğum bölümü bitirdikten sonra okul ile alakalı hiçbir şey duymak ya da görmek istemedim, işin ilginç yanı öğretim hayatım boyunca hiç başarısız olmadım ama eğitimhaneleride sevemedim... :D Yoksaaa okuduğum kitap ve çizgi romanlardan +800 kadar çıkarırım şu an :D