Normalde bu tür boyama kitapları için aslında gerekli olan şey kuru kalemler. Bazı kırtasiyelerde bir rengin dört beş tonuna sahip modeller var. Ha ben kuru kalemle ve tıraşlama ile uğraşmak istemem ikide bir dersen keçeli kalemler de uyar. Yani bu tamamen senin zevkine kalmış. İstersen ilerleyen zamanlarda pastel boya ile normal boyamalara geçebilirsin. Veya sulu boya... Ya da gel seni direkt yağlı boyaya alalım. En iyisi o :)
@exorcistt Maliyetten değil ya, kağit islaniyor ve boyadigin bazi yerler de renk aciklari oluyor. Kuru boya da ayni boyama üzerinden tekrar gitsekte göze batmiyor ancak keçeli de sorun. Ben o görüntüyü sevmiyorum ve bir de sesi var 😕
80 gramlık kağıt kullanırsan alkol ya da su bazlı çoğu boya iş görmez. alkol bazlılarda 120 gr su bazlılarda 240 gr ya da üstü kağıt kullanmanı tavsiye ederim :D ben ödevlerde maliyete bakmıyorum fazla gerektiği gibi boyuyorum. o dediğin izler olmasın diye ya çok hassas çizmelisin ya da benim rastgele çizip tarayıp photoshopta düzeltip çıktı alabilirsin :D
@exorcistt Senin kullandiğin kağitlarla benim ki bir mi yahu 😄 Mesela şu boyama kitaplari sonra etkinlikler falan genelde islanan bir kagit turunde oluyor. Ben de bu sanat köşeleri icin kullanirdi. Bahsettiğin özellikte kagitlar onlar oluyor sanirim, karton benzeri daha kalin bir kağit türü oluyordu. Onlarda sorun olmuyor, bir de dediğim gibi keceli kalemin sesi 😕 Off yani..
sen çizim yaparsan ben sana istediğin renkte ve dokuda kağıt ayarlarım :D bak birde saf alkol içeren kalemler var, çift kat attığın yerde iz kalırsa onla geçip temizleyebiliyorsun :D keçeli kalemin sesi kalp ben :D
En İyi Cevaplar