Merhaba, içerik gerçekten çok yararlı olmuş, teşekkürler... Ukulele ile ilgili aklımdaki tüm soruları yanıtladınız. Ben de size bir konuda yardımcı olmak hatta teşekkür etmek istiyorum. Eğer ukulele almak isteyenler var ise fakat hangi model ve marka yı seçeceğini bilmiyo ise aşağıdaki linke tıkalyarak yazıyı okuyabilirler. Ben o yazıyı okudum ve yarın gidipo uıkulele satın alacağım, karar verdim hangi ukuleleyi almam gerektiğine, çok mutluıyum!
Enstruman almak biraz sorunlu bir istir. Ucuz etin yahniso yavan olur misali ucuz enstrumandan keyif almazsın ama çok da pahaliya kacmamak lazim. Ayrıca internetten siparis ettiğin enstrumanın nasıl olacağıni bilemezsin. O yüzden fırsatın varsa satan mağazaya git. Eline al perdelerine bak. Parmakların rahat basabiliyor mu? dene. Bir de dore müzik piyasadan birazcık pahalıdır. Tavsiyem Istanbul'daysan Unkapanı İMÇ bloklarında enstruman satış mağazaları var. Onlara gitmen
Biraz araştırdım bir kaç türü oluyormuş görseldeki sesinin bana en uygun olanı ve görsel olarak da beğendiğim bir tanesi o yüzden bunu almayı istedim. Hobi olarak çalmak istiyorum zaten profesyonel gibi bir amacım yok. Sadece marka ve özellikler olarak uygun mu diye merak ettim, teşekkürler 🤗
Ukuleleler, boyutlarına göre 6 ayrı gruba ayrılır. Bunlar sırasıyla; sopranino, soprano, concert, tenor, baritone, ve bass’tır. Elinizin ve istediğiniz ses türüne göre çeşitleri vardır.
Evet araştırdım öyleymiş bu görseldekini kendime uygun gördüm ama çalınabilir mi yoksa oyuncak gibi mi pek bilmiyorum o yüzden sormak istedim bir de markası için 🤗
O zaman soprano ve concert türünde almanız yeterlidir. Bir de alacağınız ukulele boyalı olmasın, çünkü ağaç olanlardan daha iyi ses alırsınız 200 tl civarı ukulele hobi olarak işinizi fazlasıyla görecektir.
Peki bu görseldekini almalı mıyım sizce? Ya da bildiğiniz başka bir internet sitesi var mı alacağım bulunduğum yerde enstruman aleti satan bir yer yok da.
Estağfirullah sinyora ben de hobi olarak müzikle ilgileniyorum gitar klarnet falan çalıyorum. ukulele çalmasam da bildiklerimi söyledim güvenebilirsiniz. Eğer bir sorun olursa bana ulaşabilirsiniz. :)
Estağfirullah valla gitar falan olsaydı size buradan ders bile verirdim de ukulele çalmasını bilmiyorum. Yine müzikle ilgili her konuda yardımcı olurum size ben teşekkür ederim :)
O görsellikle ilgili telin rengiyle bir ilişkisi yok eğer tel alacaksanız sizin aldığınız ukulele concert türü siz de concert tel almalısınız renk önemli değil
En İyi Cevaplar