Sizce en iyisi hangisi indirim olarak en çok indirimi hangisi yapıyor bol indirimi olan bir site. İnternetten kitap almak için en iyi site hangisi?

Sizce en iyisi hangisi indirim olarak en çok indirimi hangisi yapıyor bol indirimi olan bir site. İnternetten kitap almak için en iyi site hangisi?

Kitap kurtlarının önündeki en büyük engel uygun fiyat ve avantajlı kampanyalara ulaşma zorluğu sanırım. Ben kendimden biliyorum, bir kitap alırken bir sürü site geziyorum. :D Ben sana , deneyimlerimden yola çıkarak internetten kitap almak için en iyi siteleri sıralayayım. 😇

Kitap deyince ilk akla gelenlerden olan D&R, internet sitesi kadar fiziksel mağazalarıyla da kitapseverleri cezbediyor. İlk mağazasını 1997 yılında açan D&R, şimdilerde 51 ilde 214 mağazaya sahip. Zaten internet sitesiyle de Türkiye'nin her yerinde hizmette. Kitap, kırtasiye ürünleri yanında elektronik, teknolojik alet, müzik, hobi, oyuncak, spor ve outdoor ürünlerine de kolayca ulaşabiliyorsun.

2010 yılında kurulan Kitapsepeti, adının hakkını veriyor ve sadece kitap üzerine hizmet sunuyor. Romanlar, çocuk kitapları, sınav kitapları, çizgi romanlar gibi geniş bir skalada ürünler mevcut. Aradığın kitabı, avantajlı bir fiyatla Kitapsepeti'nde bulabilirsin.

Benim çokça tercih ettiğim bir site olan BKMkitap, 37 yıllık bir fiziki mağaza hizmeti sonrası 2015 yılında bir internet sitesiyle tüm Türkiye'ye hizmet vermeye başlamış. Kitap, kırtasiye, oyuncak, kitap aksesuarları bulunan sitede aradığın ürüne kolayca ve avantajlı kampanyalarla ulaşmak mümkün.

Kitap, kırtasiye, çanta, elektronik, oyuncak, hobi, puzzle gibi birçok ürün bulunan site, 2009 yılından beri hizmet veriyor. Üniversite hazırlık dönemimde buradan çokça alışveriş yapmıştım. Hem kampanyalar, hem de fiyatlar konusunda baya iyiler.

Bir başka favorim ise Kitapyurdu. Arayıp bulamadığın tüm kitapları bu sitede bulabilirsin. Her gün 40 binin üzerinde kitabı, kitapseverlerle buluşturuyorlarmış. 20 yıldan fazladır sektörde olan firma, kendisini "Türkiye'nin en büyük online satış platformu" olarak tanımlıyor. Ben genel olarak roman türü kitaplar için burayı tercih ediyordum ve gerçekten çok avantajlı oluyordu. Ayrıca puan sistemi sayesinde her alışverişinde puan biriktirip, sonrasında bedava alışveriş yapabiliyorsun.

Diğer sitelere göre daha butik kalan İdealkitap, ürün yelpazesi geniş olsa da kısıtlı yayınevi ile çalışıyor. Sadece kitap üzerine çalışan firmada daha çok üniversite kitaplarını bulabilirsin.
İnternetten kitap almak için en iyi siteleri senin için sıraladım. İçlerinden, en azından birinin, müdavimi olacağına eminim. 😇 İyi alışverişler ve okumalar. :)
kitap siparişi verirken kesinlikle kitapal. com da fiyata bakılmalı bence bazen bir kitabı 10 lira daha ucuza bulduğum bile oluyor. Hafta sonu kampanya fiyatları da çok iyi tavsiye ederim..
Ben d&r taraftarıyım
İndirime gerek duymuyorum ya alacağım şeyler hesaplı oluyor ve güvenilir bana göre
Kitap kurdu mu yurdumu her seferinde karistiriyorum ismini de 3, 4 defa ordan siparis verdim memnunum ordan. Hem genelde bulamadigim kitaplari ordan buluyorum hem de diger sitelere oranla daha uygun. Ha bir de satin aldikca puanlarin birikiyor ve topladigin puanlarla da kitap alabiliyorsun
Kitapyurdu kullandım bu zamana kadar indirimleri de güzel oluyor çoğunlukla kargoda falan da hiç sıkıntı yaşamadım
BKM ve Amazon en çok kullandığım yerler bir ara kitapsepeti. com'dan da uyguna aistim şimdi nasıldır bilemiyorum
Ben her yerden yapıyorum
Kitapyurdu
D&R
Okuoku
BKM Kitap
İdefix
Cevap
6Cevap
Sosyal Sorumluluk Sahibi Olan Site Ne Okursan Elektronik Ticaret Şirketi
En iyi kitap sitesi neokursan. com çünkü sektörün zorluklarını kolaylaştırıyor. Yayıncı olarak kitapçılara 150 gün vade ile kitap veriyoruz fakat paramızı alamıyoruz. Ne Okursan Elektronik Ticaret Şirketi o açıdan bizi çok rahatlattı. Sanırım bir de birkitapbirfidan. org ile "Türkiye Okudukça Yeşilleniyor" diyerek yola çıkıyor kütüphane ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyorlar.
Okuoku denen saçmalık kargoyu hiç etmese seviyordum. Kitapyurdu da iyi sanırım.
İndirimi iyi de kargom gelmedi. Çok sinir oldum, artık alışveriş yapmıyorum oradan.
Kitapyurdu olabilir. Bkm kitap da güvenilir. Diğerlerinden emin değilim. D&r'de aşırı pahalı
ben genelde kitapyurdundan alıyorum. bazen d&r veya diğerlerinin yarı fiyatına satılabiliyor, takip etmek gerek
İnternetten kitap almaya hiç alışamadım. Kitapların arasında gezip, o garip kokusu eşliğinde, yeni kitaplar keşfetmek en güzeli.
Aynen toplu kitap getirtmem lazım bazı yazarların tüm. kitaplarını bana da lazım öyle bir site
Bkmkitap sitesini öneririm. Mükemmel bir site, her zaman indirim oluyor. Ben çoğu kitaplarımı oradan alıyorum. Bakmak istersin diye de, linkini bıraktım (:
Okuoku. com
Kitapyurdu. com
kitapsec
belese mi versinler kuzum ne istiyosun :D emin ol en indirimlisi o
bildigin tüm siteleri kıyasla alacağın üründe hangisi uygunsa onu al
BKM çok iyi aga
D&R beğeniyorum ben
Kitapseç güvenilir tavsiye ederim
Kitapyurdu
Okuoku ve idefix
kitapyurdu
bkm favorim