Bu kültürü incelemiş detayları yazabilecek arkadaşlar yazsın zaten mafya babası falan olmayacağım sadece kültürü hoşuma gittiğinden böyle bir şey yazıyorum.
KARDEŞİM, ben adanalıyım 18 yaşındayım bu mafyalarla uğraşılmaz. 8 Yaşında sigaraya başladım 10 yaşında 6 disiplin suçundan okuldan uzaklaştırma aldım 11 yaşında yanlışıkla arkadaşımı bıçakladım 3ay 2 hafta 23 gün çocuk şubede yattım 12 yaşında alkole başladım 13 yaşında çeşitli suçlara karıştım 14 yaşında torbacılık yaptım. arkadaşım paket oldu 4 ay köyde gizlendim 15 yaşında adananın büyük bir tefecisiyle tanışım aldı verdi davalarına karıştım 16 yaşında ufak çaplı alış verişlere başladım 17 yaşında ilk çatışmaya girdim bana abilik yapacak adamla savaştım 17 min sonlarına doğru adım büyük mafyalara yayıldı bayaca vakit geçirdim 18 yaşında 3 kurşunla 2 ay hastanede yatalak kaldım demem şudur MAFYALARININ DA SONU ÖLÜM. BEN BİLE DİYORDUM Kİ ARTIK BİRİSİ BENİ ÖLDÜRSÜN ya da BEN ÖLDÜREYİM CEZA EVİNE DÜŞEYİM ÖLÜMDEN KORKMADIM KORKMAMDA BEN YAŞADIM GÖRDÜM BAŞIN HİÇ BELADAN KURTULMAZ HEP ÜZÜLÜRSÜN İTİBAR İÇİN PARA İÇİN SAVAŞIRSIN AİLENİ HİÇE SAYARSIN İLK ZAMANLAR KOŞTURDUĞUN HAYAT ÇOK GÜZEL GELİR İŞTE YAŞITLARIN HATTA SENDEN YAŞÇA BÜYÜKLER ELİNİ ÖPERLER poponu YALARLAR CEBİNDE PARA EKSİK OLMAZ YAŞANTININ GETİRDİĞİ GÜZELLİKLERİ FAZLA YAŞAYINCA YAŞLANIYORSUN YAŞADIĞIN HAYATTA BEN ETTİM SİZ ETMEYİN MAFYALIĞIN İYİ TARAFINI GÖRÜYORSUNUZ KARANLIK YOLUNU DA DÜŞÜNÜN...
Genel de babadan ogula gecer bu isler ama olmak istiyosan ilk once hukugu bastan sona bilmen gerek polislerden bir adim onde olman gerek ki seni rezil rusva edemesinler piyasaya.
Sozunun eri olman ya da oyle gozukmen lazim ki saysinlar seni parayla simarmican hep dertli gozukceksin, yanina 3 5 takim elbiseli adam alacaksin maasli primli bir de insan hayatini hice sayacaksan olur gibi 😀
En İyi Cevaplar