- Bir kaç aydır seri katillere sardım.
- link Şu an bunu okuyorum. Bitince başka alıcam. Öneri bekliyorum :)
- link Şu an bunu okuyorum. Bitince başka alıcam. Öneri bekliyorum :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sessiz Kız - Tess Gerritsen
Temizlikçi - Paul Cleave
Kızıl Nehirler - Jean-Christophe Grange
Heybeliada Cinayetleri - Önay Yılmaz
Teşekkür ederim :)
Güzel kitap. Seri katil olarak en son Temizlikçiyi okuduğumu hatırlıyorum birbiri ardına okuyunca karışıyor bazen
"İşte Joe. O bir seri katil ve aynı zamanda bir polis merkezinde temizlikçi olarak çalışıyor.
Şimdi de kendisini taklit eden bir katilin peşinde! " Konusu galiba şahane :)
Bunu alacağım :))
Jan Coffey'in "Hesaplaşma" kitabı aklıma ilk gelen.
Listeye aldım bunu hemen :)
Bu böle eski zamanlarda flan mı geçiyor 18.yy 19.yy ?
bilmıyorum valla arkadasım da bu tarz okuyodu o solemişti cok güzel diye bneımde aklıma geldi
Cevap
1Cevap
cinayetlerle ilgili Harlan Coben önerebilirim bende hayvanlarla ilgili kitaplardan hoşlanıyorum bu tarz hiç okuyamam sıkıcı gelir :)
Seri katilleri konu alan bir roman ismi bilmiyorum. Ama ahmet ümit'in polisiye romanları güzel. Okumanı tavsye ederim
Tess Gerrıtsen Rizzoli&Isles serisini ve aynı yazarın diğer kitaplarını tavsiye ederim.
Bizzat karsinda ama kitap cikarmadim henüz :) djjskakaka
heheh :)) İlk önce yakalanma gerekiyor dimi sonra kitabın çıkıcak :) Ascaklar flan seni :)
Hayatin baharında çiçeği burnunda (avatarda göründügu gibi) biriyim ölemem nayirrrr :))
Mutluluk sana yakışıyor :))) O zaman cinayetlerini biraz azalt. Yakalanırsın flan.
Aslında hava atarım bende. Ben bunu tanıyordum flan. :D
Emin ol çok kisa sürecek :(( tadina varamicam..
Oldu sen hava at diye seriyemi baglim
Gene mi umutsuzluk ..
Tabi madem ismini bu kitapta görmek istiyorsun ( soru linkindeki ) Çatır çatır öldürmen gerekiyor :)
Sonu mutsuzluk bu yolun... of offff
Oldu sen kitap.listesi bende cinayet listesi yapıyorum o halde Nihahhaha
Gönül işleri hep öyle .. Azdır mutlu sonla bitiren :)
Bak espiri güzeldi :) Pratik zeka takdir ettim seni zeki kız :)
Yokmu bunun ilaci cok aciyor coook :(( sol yanim ağrıyor be abiii :((
Teşekkür ederim :))
Var ilacı nefret.. Çok ciddiyim. 3 senelik ilişkim vardı. Deli gibi seviyordum. Nefret olaya girdi. Şu an sadece kırıntıları var. Acıtmıyor üzmüyor düşündürmüyor ..
Abi ben 8 sene den sonra asik oldum... nefret giremiyor.. aska inanmiyordumki asik oldum ben...
Nasil nefret edicem napicam... heh gene agliyorum :((
Kaç yaşındasın ?
Nefret girmesi için o kişinin birşeler yapması gerekiyor .. Yoksa çok zor .
24..
Yaptı ama gene olmadi..
Peki güzel ablam :))
Neden olmadı ki aslında bu senin elinde . Nefretle yok edebilirdin
Ben abinsen abla hadi bakalim :))
Birakti gitti 5 ay haber alamadim unutamadim o surecte.. her gun aklimdaydi... Sonra tam coktugum an herseyden biktigim an geldi buldu beni. Brn ona siril siklam asik oldum.. nefret ediyordum gelse bile aff etmem diyordum ama geldi ben gene aff ettim... onunlayken mutluluktan agliyorum onsuzkende ozlemden agliyorum... nnapicam cok aciyor gercekten...
Abla dicem tabi :)) Banada hep ablalar abiler denk geliyor :)) Arkadaşlarıma bakarsan :) 3 abla 2 abi :))
Güzel ablam o geldiğinde onu kabul etmicektin.Söz hakkı bile olmucaktı geldiğinde.
Sana şunu söylim.
İnsanların evlatları annesi babası vefat ediyor ve mahvoluyorlar. Allah c.c insanın içinde 40 mum yakarmış. Ve hergün birini sönermiş her gün biri .. Taki bir mum kalırmış 1 mum hep yanarmış. Acın hafifler ama genede acırmış için .. Umarım demek istediğimi anlamışsındır güzel ablam :))
Ahh be kardeşim unutcak olsam o 5 ayda unuturdum ne acısı unutuluyor nede kendini. ..
Ne onunla nede onsuz :((( ayhh cok fena dagittim konuyu cok ozur yaaa
Estafurullah ablam nolmuş yani içini döktün :) İnsanı az biraz rahatlatır.
Nasıl bağlandın ki bu kadar ablam .. İşte buna mantığım yetemiyor. Çünkü ben bunu yapamadım ..
Ilk defa yaptim bende ilk defa boyle oldum benfe inanmazdim yapamazdim...
Bana koyan karsilikli ask ama imkansızlar ötesi. Oda seviyor biliyorum ama ama işte. .
Ilk defa bir soruda gizlendim.bee benim gibi psikopata yakismadi
Nasıl rahat hissediyorsan ablam gizlen ne olucak :))
Haa ne geldi aklıma ablam. İstihareye yatsana ? Senin için hayırlı mı değil mi bir öğren bakalım :))
Hayırlı degilsede vazgecememki be kardesim ... asla baglanmam normal de ama baglandimmi boyle oluyormusum...
Bide hayırlı degil biliyorum belki gelecegimde var of offf
Bu aşkla imtihan ediliyor olabilirsin ablam. Hz. eyüp hikayesini bir oku bakalım :))
Allah c.c bakalım bana isyan edicek mi hala şükredicek mi bu acıyı ona verdim .. İmtihan olabilir senin için.. Hz. Eyüp nelerle uğraşmıştı. Ve sonunda ödülü büyük olmuştu ..
Ya seninde çok büyük olursa imtihandan geçersen eğer :))
Ay inşallah oyle birsey olsa... okucam kardesim en kisa zamanda...
Su an çık gel dese umrumda olmaz hic birsey o derece gözüm karar di
Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın.
Hz.Mevlana
Umrunda olmasın zaten ablam .
Ne kadar dogru yaa ...
Allah razi olsin kardesim dinledin. Ben bir sakinleseyim agla agal içim şişti :((
Ablam gene mi ağladın .. :/
Yapma böyle ne dedim temin. Mutluluk yakışıyor sana :))
Napim cok acidi sol yanım dayanamadim açısına :((
Mutluluğun bile tadini cikaramiyorumm
Romantik şarkılardan , filmlerden i dizilerden uzak dur ablam .
Varsa hediyesi at onu , varsa resmi ve resminiz sil ..
1 ay sonra unutur gibi olursun resmi/hediyeyi görürsün. Alevlenmeye başlar ve kasedi tekrar geri alırsın aman dikkat :))
Onun için hayatım dan cikmasi lazim önce. ..
Su an hayatimda ki :))
Yav güzel ablam :D Duygularını öyle bir anlattın ki. Ayrı gibi :))
ey yavrum ey bende ablama yardımcı olim diyorum :))))
Dedim ya geri buldu beni diye.. bir sekilde kader bizi bir araya getiriyor ama imkansiz iste :((
Su an ayri degiliz aksine beni cok mutlu ediyor 5 ayi telafj ediyor ... ama ya sonu ne olucak bilmiyorum. ..:((
Herşey gönlünce olsun demicem . Herşeyin hayırlısı olur umarım ablam :)) Ama yaşta geçiyor hani dikkat diyim ..
Ya o ya hiç gecerse gecsin... :)) sagol kardesim cok sagol hersey icin
Rİca ederim ablam .. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :))) Ama sana arkadaşlık isteği gönderilmiyor :)
Zaman en büyük ilaç sanırım bana simdi...
Dur ben eklim.kardesim :))
Zaman su gibi akıp geçer diye boşuna dememişler :))
Gecsin biran once öleyim..:((
Olmadı ki şimdi bu ablam. Şu an ki duygularına göre söylediğini umuyorum :))
Malesef :(
Yaşamak güzel .. Ne pahasına olursa olsun :)) Az düşün anlarsın ablam demek istediğimi :)
Roman olarak grange chattam ve gerritsen iyidir ama grange son zamanlarda vasat hale gelmeye basladi.
Tess Gerritsen-Cerrah serisi var,ama polisiye.
Seri oldu mu pahalı oluyor. Hush Hush serisi gibi :)
e-kitap olarakta okuyabilirsin
Gözleri mahvediyor ve kitap duygusu başka :))
Aynen ben bitirdim süper. Çırak'taki adam iğrenç ama ya, ölü kadınlara şey falan yapıyor.. Kocalarını bağlayıp izletiyor falan :((
Kizil nehirler grange :)
okudum şahane :)))
Aklindan bir sayi tut, gozlerini sımsıkı kapat okudun mu?
5. Kurban- Jane Casey
" ... kurbanlarını öldüresiye dövdükten sonra vücudlarını ateşe veriyor .. " Yorumlarda şahane. Listeye aldım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar