Senelerce senelerce evveldi Bir deniz ülkesinde Yaşayan bir kız vardı bileceksiniz İsmi; Annabel Lee Hiç birşey düşünmezdi sevilmekten Sevmekten başka beni O çocuk ben çocuk, memleketimiz O deniz ülkesiydi Sevdalı değil karasevdalıydık Ben ve Annabel Lee Göklerde uçan melekler Kıskanırlardı bizi Bir gün işte bu yüzden göze geldi O deniz ülkesinde Üşüdü bir rüzgarından bulutun Güzelim Annabel Lee Götürdüler el üstünde Koyup gittiler beni Mezarı oradadır şimdi O deniz ülkesinde Biz daha bahtiyardık meleklerden Onlar kıskanırdı bizi Evet! Bu yüzden 'Şahidimdir herkes ve deniz ülkesi' Bir gece rüzgarından bulutun Üşüdü gitti Annabel Lee Sevdadan yana kim olursa olsun Yaşca başca ileri Geçemezlerdi bizi Ne yedi kat göklerdeki melekler Ne deniz dibi cinleri Hiç biri ayıramaz beni senden Güzelim Annabel Lee Ay gelir ışır, hayalin erişir Güzelim Annabel Lee Orda gecelerim uzanır beklerim Sevgilim sevgilim hayatım gelinim O azgın sahildeki Yattığın yerde seni... Edgar Allen Poe En sevdiğim şiir :)
8-10 yaşlarında yazdığım şiirleri hatırlıyorum. Öğretmenimin her zaman beni örnek gösterdiğini. Üzerinde dursaydım çok başarılı olurdum eminim. Neden durmadığımı bilmiyorum.. Galiba çok küçük yaşlarda duygusuzlaştım.
Küllü saçların dalgalanır denizlere Gözlerin bulutlu, fırtına gibi dökülür sayfalara Korku belin kadar narin, tenin cennet kadar naif Ölüm sarmaşıklar gibi sarar yokluğunda
Acılar kötü talihim gibi peşimi bırakmadı Siyahın, beyazıma hiç karışmadı Cenneti düşleyen bir şeytan, gözlerini hiç açmadı Kalbime düşmek, yaptığın en güzel hataydı
elime kağıt kalem alıp hiç şiir yazmadım münzevi bayan ama istersem iyi bir şiir yazabileceğimi düşünüyorum. bence kafiye ve anlam bütünlüğünü sağladın mı iyi bir şiir yazılabilir.
Daha dün başlamıştık bugün ayrılık neymiş. Sevgi dolu sözlerin demek hepsi sahteymis. Seviyorum diyordun söyle ayrılık niye. Nasıl dilin varıyor bu sözü söylemeye. Bilmem oldumu. ..
En İyi Cevaplar