Biri der ki "Kitaplar da okuyucu seçer.". Vadideki Zambak'ı defalarca okumaya çalıştım ama baya baymıştı. Ama o zamanlarda küçüktüm ve kitap okumayı sevmiyordum. Belki şimdi okuyabilirim. Hem bazı kitapların sırası vardır ancak belli bir okuma düzeyinden kültüründen sonra okunabilir. Önyargılara kapılma. Oku.
Tanıtım bülteni yazısını kopyalıyorum, henüz çok başlarındayım ben kendi yorumumu katmayayım. :)
Gerçek sevgiyi hiç tatmamış Felix ve mutluluğu, kendini ailesi için feda etmekte bulan Henriette arasında imkânsızlıklarla örülü bir aşk filizlenir. Genç Felix'in ruhu ve bedeni, gece ve gündüz gibi ikiye bölünmüştür. Yasak bir öpücükle birbirine bağlanan kalpleri, ihanetin acımasız oklarıyla paramparça olur. Beyaz ve narin bir zambak olan Henriette, artık solmaya mahkumdur.
Kitapçıda çalışıyordum hemen hemen tavsiye ettiğim her kitabı satın alıyorlardı. Saçma buluyordum ama sonradan mantıklı geldi çünkü oturup binlerce kitap arasında keşfe çıkabilecek vaktim yok en iyisi bilene sorayım mantığı
Çok doğru diyorsun ama iş okuyacak olanda bitiyor zaten. Ne tür kitap okuyorsa o türden kendi okuduğum kitabı tavsiye ediyorum içinden bir kaç hikaye anlatıyordum beğenirse alıyordu. Ayrıca sorunun resmindeki kitaptan kaç tane satmışımdır anılarım depreşti :D
okumam belki ağır gelmiştir onlara ama aynı seviyedemiyiz ki, bunun yanısıra zevkler farklı olabilir bir kitap okuyordum bitirdim biri aldı çok sıkıldığı için döndü ama aynı yurtta kalan o arada kitabıda okumuş birisi ise çok hoşuna gittiğiyorumunu yaptı
Okudum. Eğer insan psikolojisine önem veriyorsan ve dikkatli bir okuyucu ise çok derinlik bulursun kitapta. Hatta öyle insan tahlillerine rastlarsın ki, et bulunca üzerine kapaklanan ve sağa sola hırlayan köpek gibi, kitabı kapatır lezzeti üzerine derin derin hırlarsın içine.
Ben kırmızıyı severim sana itici gelir, Ben yeşil göz severim sen korkarsın, Ben yürümeyi severim sen üşenirsin,
Daha gider bu liste, yani insanlar birbirinden çok farklılar. Bunlar sevmez ama sen sevebilirsin. Bu yüzden kimsenin düşüncelerini umursamıyorum ben, tavsiye ederim.
Evet bakarım filim yorumlarına kitap yorumlarına bakarım kötü bir kitabı bir filimi boşuna okuyup izleyim ki? O yüzden başkalarının yorumlarını değerlendiririm.
Evet objektif çünkü hisler birbirine benzerlik gösterir... Mesala victor hugo'nun sefiler kitabını sevmeyen yoktur burdan ne anlaşılıyor hisler benzerlik taşır. Senin hissettiğini bende hissede bilirim anlıyor musun?
Zevkler ve renler tartışılmaz ben o romanı okurmen göz yaşlarımı tutamamıştım.😊 Bana göre hisler benzerlik taşır benim yapım bu empati filim izlerken, kitap seçerken bir yere tatile giderken insanların duygu ve düşüncelerini değerleniririm.😊
Ben okudum onu güzel bir kitap her kitap güzeldir sadece senin dikkatini verip okuman gerek. Başkalarının torumlarını okurum benim okuduğum kitaokara yaptığı yorumuda okurum belki o kişi ile tarzlarınız farklıdır
En İyi Cevaplar