Bollywood filmleri kadar gereksiz saçma sapan filmler görmedim, o saçma sapan hediye paketi gbi kıyafetleri olsun, olur olmaz heryerde hemen dansetmeye başlamaları olsun, gerçekten İĞRENÇLER... Bu arada türk filmleri senaryo bakımından yetersiz olabilir ama görsel anlamda iyi sayılırız bence...
28 Yorumla- +1 yıl
3 idiots Amerika'da izlenme rekor kırmış öu name Kağan hiçte bebat değiller bizde hangi film Amerika'da izlenme rekoru kırdı ve yabancılar bizim ünlüler tanıyor? Ha?
- +1 yıl
Seviyor musun baska başarı sordum ben sevmeyebilirsin. Bende cok beğenmem ama tipleri iyi bence?
- +1 yıl
Hint filmlerinin kalitelilerinin çoğunu izledim ben çoğu filminde izledim ikincisınıf kanaldaki hint dizilerinden değil3 aptallar benim adım Kaan gibi Avrupa Amerika'da izlenme rekoru kıran filmler bahsettiğim
- +1 yıl
Çünkğ emek hırsızlığı yapıyorlar ve tiyatrocularımız aç. Aç aç gezerken mankenden bozma yeteneksizler evde, yeterli bir sebep bence ve aşk aşk aşk son üç yılda bezdirdiler
- +1 yıl
Eski dizilerimiz güzelde askı memnu vs Sudanlılar aşk aşk izleyenlerin kültür seviyesinden şüphe ediyorum bu kadar çalıntı şeyler yapan millet Yok. Amerikan dizilerine başlamanı öneririm bunlar sana çizgi film gibi gelicek çünkü 😉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılşöyle ki ikisinde de tema aynı genelde. Hintliler durmadan hiç yorulmadan usanmadan dans ediyorlar. Türk dizi filmlerinde de zengin kız fakir oğlan 😂 Ama danslı olmayan bollywood filmlerini seviyorum çok nadir ama mesela ghajini süperdi. Türk filmlerinden de tarihle alakalı olanları seviyorum
10 Yorumla
+1 yılTürk sinema sektörüyle karşılaştırırsan evet daha güzel, ancak dünya geneline bakarsan çok kötü kalıyor. En basit örnek vermem gerekirse ne kadar dansları ve müzikâlleri güzel olsa da, aşırı derece abartıyorlar, ve birbirlerine çok benziyorlar.
10 Yorumla
+1 yılHer türlü Bollywood. Adamlar bir konuya bağlı kalmıyor yaratıcı olmaya çalışıyor. Türkiyede çekilen iyi dizeler fakat çok az sayıda bunlarında çoğu yabancı filmler vedizilerden uyarlama oluyor genelde.
31 Yorumla- +1 yıl
Gelmiş hala bizim mal dizileri savunan var. Yeterince iyi oluşsaydık dünyada tanınırdık. Tek bir filmimiz Yok dünyada izlenmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılbollywood..
bizde başarılı işler olsa da bir elin parmaklarını geçmiyor bu..37 Yorumla- +1 yıl
Hala bizim saçma dizileri savunsunlar var
- +1 yıl
Onlarla muhattap bile olmam. Neymiş sen Türk değilmisin neden öyle diziler izliyorsun diyen duydum ben ya. Bazen merak ediyorum bizim ülkemizde şebeke suyuna ne katıyolar diye cidden saçma sapan fikirlere sahip saçma sapan insanlar var.
- +1 yıl
@EnesAcar__- onlar bilgisiz cahil hayatı aşktan ibaret sanan klasik Kezban Türk kadını. Yabancı dizileri izleseler bunlar çizgifilm gibi gelir
- +1 yıl
Aynen bende söyledim aynı şeyleri birde bu dizileri izle ondan sonra yorum yap diye ancak yok kıt insanlar yok ben ne izlicemde o diziler ne öylede konu açılınca arada bir soruyo birisi tamam peki ne izleyim diye diyorum sen ne tarz seviyorsun türünüde bilmediği için yazık ben söylüyorum aksiyonmu seversin drammı seversin bazen bunları açıklamak zorunda bile kalıyorum :D Bana diyorki gerilim olcak heyecan olcak aksiyon olcak diyorum bende The Walking Dead i izle. Adam one diyor ben izlemem diyor. Ne diyim ki şimdi bırakıcan bunları kafalarına kutu geçirilmiş halde yaşıcaklar hak ediyolar. Merak ediyorum Taboo , GoT , TWD , Lucifer , Breaking Bad tarzı diziler varken ve bunları izleyecek imkanları varken neden inatla ben onları izlemem deyip saçma sapan türk dizileri peşinde koşarlar.
- +1 yıl
Bu arada bir an sinirlendim yorumu kendime atmışım :D
- +1 yıl
@EnesAcar__- cahillerrrr kezbanlık ve kekikli işlemiş bunlara berbat dizilerimiz
- +1 yıl
Hepsine acıyorum ne diyim. İnsan vücudunun 3/4 ü su. Bunların 3/4 ü kompleks geri kalanda SAKATAT :D
+1 yılturk sinemasida, turk dizileride dipte. nedeni ise yeterli teknolojiye sahip olamamiz ve olsak dahi o tejnolojiler uzerinde uzman kadro yerine amatorlugu yeni aşmis insanlar calisyo
22 Yorumla- +1 yıl
Hindistan çok daha iyi bu konuda
- +1 yıl
katiliyorum... bizde kac tane bilim kurgu adam gibi dizi oldu? ya da kactane bilim kurgu film oldu mesela? toplasan 10 tane bilim kurguyu gecen dizi olmamistir simdiye kadar... 10 tanede bilim kurgu filmi cikaramamisiktir bu zzmana kadsr.
Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bollywood tercih ederim. İki kamera, iki villa ve iki tane aşıkla dizi ve film çekmiyorlar en azından.
33 Yorumla- +1 yıl
Aynen Amerika'da izlenme rekoru kıran filmler var , bizimkiler vizyona bile alöıyowlr
- +1 yıl
Hala bizim boktan diziler savunan var cidden
+1 yılben Arakandaki soykırımı gördükçe bu hintlilerin hiçbir şeyini övesim gelmiyor içimden ki ben Türk sinema sektörünü daha başarılı buluyorum , yahu zaten dünyanın yarısı hintli mübarek durmadan ürüyorlar kendi ülkesi izlese dünya listelerine girecek izlenme olarak banane ne halleri varsa görsünler
10 YorumlaBir film arşivcisi olarak ikisi kıyaslanamaz bile yanlız görseldeki hint filmi galiba hint filmlerini hiç sevmem bitek amir khan nın 1.2 filmi var onlar çok iyi
12 Yorumla- +1 yıl
Neden hangisi öndeymiş evet o çok eski şimdikiler daha kaliteli
- +1 yıl
Evet şimdikiler fena değil aslında benim kızdığım en dramatik filmde bile dansçılar ortaya atlıyor mesur hint dansı yapmaya başlıyor filmin ambiansı bir anda kayboluyor hollywood kadar doğal ve gerçekçi değil bizimkileri hiç demiyorum hep aynı konu zengin zübbeler şirket yönetir yanlarında sevgilileri çalışır falan filan gerçek dünyadan ve doğallıktan çok uzak kimin eli kimin neresinde senin anlayacağım güzel kardeşim
Eski Bollywood filmleri güzeldi, yenilerini hic sevmiyorum. Türk filmleri olmasada dizi sektörü gayet basarili ve begenerek takio ettigim bir kac dizivar.
10 Yorumla
+1 yılYabancı aksiyon dizileri güzel oluyor öyle aşk türkiyedeki gibi dram sevmiyorum. Türklerin bir filmi vardı Panzehir o baya güzeldş
10 YorumlaAmerika'dan sonra en çok dizi satan ülke biziz, inanması güç ama öyle :))
16 Yorumla- +1 yıl
İnanmayın gittim gördüm safsata. En izlenmeyen kanallarda gündüz kuşağında var. Bollywood filmleri çok daha ünlü
- +1 yıl
Dizi satmakla meşhur olunmuyor veya sanat icra etmiyoruz filmler ne alemde oda önemli yurtdışında hep filmleriyle tanınır oyuncular
- +1 yıl
Bende bnu demeye çalıştım
Ben bir aamir khan ı severim diğerlerini sevmem sjsk
10 YorumlaÇok farklı kulvarlar! Popüler filmler her yerde aynı rafting kaygısı! Ama özgün filmlerde tabii ki Türkiye 🇹🇷
16 Yorumla- +1 yıl
Özgün filmlerde nasıl Türkiye hepsi çalıntı
- +1 yıl
Saysam ülke olur %90ı çalıntı çok az başarılı filmimiz var onlarda dünyaca ünlü değil
- +1 yıl
İkiside yok en azından Bollywood diye ni sektör var bizde oda yok
+1 yılAamir Khan derim başka bişey demem gerisi beni sarımıyor
20 YorumlaHint filmleri - Türk dizileri.
28 Yorumla- +1 yıl
Bence aynı klasmanda bile olamazlar adamlar Amerika'da izlenme rekoru kırıyolar
- +1 yıl
hint dizilerinde olaylar her zaman fazlaa abartı. bir olay yokken bile gerilim müziği çakıyorlar. genel olarak konuları yanlış evlilik üzerine zaten o yüzden sevmem ama türrk dizilerini de çok sevmem yine de hint dizilerindwn iyi. filmlerine bir şey diyemem çok sağlam filmlerini izledim bizde de sadece komediyi seviyorum o yüzden hint filmleri de türk filmlerine göre daha baskın bana göre.
- +1 yıl
Hint dizileri değil filmleri dünyaca ünlü bizim ikiside değil ki
- +1 yıl
Anca oralarda bir bak bakalım Avrupalı Amerikalı bir Türk dizisi biliyor mu?
- +1 yıl
çin rusya endenozya isveç güney amerika hiç dizilerimizin buralarda yayınlandıgından haberin yok demekki :) bu senin bilgisizliğin, türk dizi sektörünün yetersizliği değil. türk dizileri çok iyi demiyorum ama her halükarda hint dizilerine bin basar. ben de izledim hint dizilerini is pyarı rang rasiyayı iki tane daha vardı kanal 7de izlemiştim adları aklıma gelmiyo şu an. kültürlerini beğeniyorum bende merak unsuru uyandırıyor ama çoğu fazla mantıksız diziler.
- +1 yıl
İsveç'te dört ay kaldım. Siz o haberlere inanım Güney Amerika'da sadece eski iyi dizilerimiz tuttu şu an oda Yok asıl siz daha o ülkelerde bulunmadan bunu diyorsanız her okuduğunuza inanıyorsanız cahil ben değilim. Rusya'da izleniyor dediler. Bildiğim Rusya'nın en izlenmez kanalında veriyorlardı gündüz furyası nıneler bakıyordu. Adamlar Amerikan dizileri varken bizim çalıntı dizilere mi bakacak? İyisisiniz siz? 😂
- +1 yıl
Hint dizileri demedim filmleri o saydığın ülkelerde artı Amerika Japonya'da rekor kırdı
+1 yılİkisini de sevmem. ABD dizileri ve filmleri tercihim.
11 Yorumla- +1 yıl
ABD tabiki daha iyi ama ikisini kıyaslarsak en geri biziz
Türk filmleri ve dizileri aşk aşk aşk aşk yeter artık
14 Yorumla- +1 yıl
Ben bıktım cidden
- +1 yıl
Türk dizilerimden
bizimkiler görüntü kalitesinden öteye gidemediler malesef..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk sinema-dizi sektörüne göre 144p ufo videoları bile daha iyidir
00 Yorumla
+1 yılOoo devdas dan bir sahne..
Doleri doleri...😊11 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/AX1ro0AJk_I
Bunuda izle..
Ama devdas ı izle.. tatlı,)
Tabiki de hollywood tabiki de Warner Bros
23 Yorumla- +1 yıl
Orası öylede Bollywood bile biden iyi
+1 yılTürkiye'ye göre bollywood
30 Yorumla
+1 yılİkisi de beş para etmez.
Forever Hollywood15 Yorumla- +1 yıl
Orası öylede Bollywood bile biden iyi
- +1 yıl
Ya ben dans izlemek istersem ve müzik dinlemek istersem bunu zaten yapabilirim.
Onların saçma sapan danslarını izleyip, inek anırmasına benzeyen müziklerini dinlemeyi saçma buluyorum.
Birde bunlara "aaaaaooooowwwww hooooğğğğğğ yaaağğğğ çooooğğğğk yakışıkLııııı" diyenler var. - +1 yıl
O konuda düşünmüyorum ama ABD'de daha cok tanınıp izlendikleri ortada
- +1 yıl
O onlar için sadece basamak :D
- +1 yıl
Anlamadım
+1 yılBolywod tabiki kank
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılDünya bizi kıskanıyor. :D:D
01 Yorumla- +1 yıl
Sorma😳
+1 yılNickime bir bak istersen :)
10 Yorumla
+1 yıl2 side çok kötü uzak durulması gerekiyor akldkasj
00 Yorumlatürk dizi sektörü pekte ilgimi çekmiyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Valla ya. İki Amerikan dizisi izleyince bunlar çizgifilm gibi geliyor
+1 yılİkiside güzel değil.
05 Yorumla- +1 yıl
Kıyas et
- +1 yıl
Türkiye'yi tercih ediyprım
- +1 yıl
Hiç onlar kadar popüler değil ama bizim oyuncular
- +1 yıl
Ama samimi de değil Türkiye kadar samimi bir memleket var mı
- +1 yıl
Sen Türksüz herhalde samimi gelicek
+1 yılTürk dizisi izlerim yine de hint filmi izlemem
00 Yorumla
+1 yılbolly bile bizden iyi bence
01 Yorumla- +1 yıl
Bencedde
+1 yılBizde diziler vıcık vıcık
00 Yorumlaikiside idare eder 😊
011 Yorumla- +1 yıl
Bollywood bizden kat katbüstüm
- +1 yıl
Amerika'da izlenme rekoru kıran filmler var bizimkiler vizyona bile sokmuyorlar
- +1 yıl
Amerika'da diyorum Avrupa'da değil
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Tesekkürler
+1 yılHiç biri.
10 Yorumla
+1 yılikisinide sevmem
10 Yorumla
+1 yılÇoğu türk dizisinde hep ayni senaryo dönüyo
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılAamir khan dan gerisi hikaye
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
BollyWood tabii ki
10 Yorumla
+1 yılKemal sunal üstüne bence oyuncu yok
03 Yorumla- +1 yıl
Eski ama yeniyi kasttetiim
- +1 yıl
Kenan imirzalioglu yenilerden bence kanka
- +1 yıl
O bile eskidi gençlerden yok
+1 yılBolywood
10 YorumlaBoll
00 Yorumla
+1 yılTürk diyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Adamlar Amerika'da izlenme rekoru kırıp kaç milyon dolar harcıyorlar bir filme. Bizimkileri Amerika'da görseler tanımazlar bileli öyle
Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hollywood
03 Yorumla- +1 yıl
Bu ikisini kıyas edin deidm
- +1 yıl
Amerika'da izlenme rekoru kırmış hint filmleri var bizimkilerimi vizyona bile aokmuyorlar ben karılmıyorum
Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. bollywood
20 YorumlaTürk
00 Yorumla
+1 yılTörkiş diziler.
00 Yorumla
+1 yılİkisi de kötü
04 Yorumla- +1 yıl
Bollywood bizden iyi
- +1 yıl
Bence değil onlar da gayet saçmalıyor
- +1 yıl
Ama Amerika'da tekle kıran filmleri var bizim var mı? Yayınlamıyorlar bile
- +1 yıl
Ben spesifik bir cevap verdim film üzerinden etki alanı çok alakadar değil bence :)
+1 yılturk
00 YorumlaPokemon
00 Yorumla
+1 yılBollywood
10 Yorumla
+1 yılBollywood.
00 Yorumla
+1 yılBollywood
00 Yorumla
+1 yılbolwod
00 YorumlaTürk.
00 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTürk tabi ki.
00 Yorumla Türk
00 Yorumla
+1 yılikisi de berbat
00 Yorumla
+1 yılHic biri
00 Yorumla2 side iş e yaramaz
00 YorumlaTürk kanka
00 Yorumla
+1 yılTürk
031 Yorumla- +1 yıl
Bir aşkı memnu muhteşem yüzyıl çıkmadı bollywooddan ya da fetih 1453 gibi bir film
- +1 yıl
Saçmalama istersen bir iLe filmleri iyisin sen 3 idiots Amerika'da izlenme rekoru kırdı arkadasım önlediklerini git ameirikanlatabsor bakalım bilecekler mi shshhs
- +1 yıl
Dünyanın en çok izlenen 5. filmi fetih 1453
Muhteşem yüzyıl rusyada nasıl izlenir bilriimisin dizi başlayınca insanlar sokakları boşaltır en çok izlenen dizisiydi bir aralar
hollywood
Türk dizi sinaması
Ardından bollywood ve hint dizileri gelir ama dizileri kötü. - +1 yıl
Rusya'nın kanal5inde yaşlı kadınlar izliyor evet🙃😂🙂 yurtdışıma çıktıysan görürdün Fatih'le ilgili baktım öyle bişiy yok öyle olsa inş dublajlı Halife olurdu yazdım çıkmadı
- +1 yıl
İnanmıyorum yalan söylüyorsun çoluk çocuk ailecek izliyorlar
- +1 yıl
Yok öyle bişiy Türkiye ve Arap ülkeleri Avrupa'da bile vizyona girmemiş
- +1 yıl
Seveni çok tur türk dizilerlinin kıskanıyomusun çekemiyormusun analamadım sen hayırdır
- +1 yıl
Tabiki he he git az yabancı dizi izle aşk aşk çalıntı çoğu? Çalıntı şeyleri izleyeceğime orjinalini izlerim kıskanmak alaka ne arkadasım bir sektörden bahsediyoruz ne içtin sen
- +1 yıl
Evet çoğu dizi çalıntı ama efsane olanlar tarihten alınmış ya da roman aşkı memnu yaprak dökümü muhteşem yüzyıl ezel
- +1 yıl
İşte bak o zamanlar cok iyiydi. Ben şu son üç dört yıldaki berbatlıktan bahsettim zaten. Dedim ya o dizileri bende izledim
- +1 yıl
Evet gerçektende haklısın bak bu konuda şu an ki diziler çöp
- +1 yıl
Evet gerçektende haklısın bak bu konuda şu an ki diziler çöp
- +1 yıl
Yok Hande reçelmiş mal mal dizilerde oynuyor on saat bakışma yaprak dökümü aşkı memnu kaliteli tabiki şu an Yen'i oyuncularda Yen'i dizilerde tırt
- +1 yıl
Hande erçler iyi aslında da ciddi güzel bir rol almadı çocuksu rolleri vardı güzel kadın ama yaşnını kadını değil yapmacık biraz şiirilingi ve gerçekten güzel bir hatun
- +1 yıl
İşte bu yüzden oluyor bölüyorsa kadında 0 kabiliyet ama sırf güzel diye ekranda ve ondan daha güzel yeteneklısı dolu Türkiye'de. Böyle bir durum yok işte baska bir ülkede kıza oyunculuk eğitimi şartı ile alınmasını söylemişler ben demiyorum yönetmenlerde farkında
- +1 yıl
Aynen şimdi askeri filmler çıktı saçma ve komik adam yakışıklı biraz amerikan filmine benziyyor
Adamlar süper kahraman gibi bu kızda güzel olduğu için kitliyor ekrana çoğu kişiyi - +1 yıl
Neyine kitleniyorlar ben onu anlamıyorum işte tamam güzel ama her ortamdaki güzel kız tiplemesi bu? Ama bahsettiğin erkek oyuncunun oyunculugu çok iyi
- +1 yıl
Dizi olmamış
- +1 yıl
Bunu kastettim
- +1 yıl
Bu adam çok yetenekli ama şöyle hem yakışıklı hem yetenekli tipler az. Bizde oçnormal bir güzellik berbat bir oyunculuk dolu. Hande erçel tam ni balon, hiçbir özelliği Yok torpilli.
Ayça Ayşin turan hem çok iyi oynuyor gemde ondan kat be kat güzel - +1 yıl
Ayça Ayşin o kızın o kadar masum bir güzelliği varki
- +1 yıl
Sevimli tehlikelide harikaydı
- +1 yıl
Hamdedenler kat kat güzel ama popülerlik Yok kızda şansına
- +1 yıl
Hande de güzel kızım :D
- +1 yıl
Allasen Karakaş göz heryerden bulunacak bir güzellik git herhangi biryere sınıfın güzel kızı tipinde renkli gözlü farklı bir tipi özelliği Yok güzel yoksa
- +1 yıl
Bence kabul et kız güzel gülüşüyle güzelliğiyle tatlı ve rol aldıgı karakterleri gayet iyi şekilde oynuyor iyi bir oyuncu. Kötüleme hakkını ver kızın
- +1 yıl
Diziye girmeden önce Yen'i başlatacak oyunculuk eğitimi al da gel diyen ben değilim yönetmeni? Okey
- +1 yıl
Güzellik görecelidir bana göre gayet klasik
- +1 yıl
Doğal kızılım bana böyle kızların sıradan gelmedi normal güzel değil demedim cok hoş ama yetenek Yok ben değilim bunu tek diyem
- +1 yıl
Tamam madem sen haklısın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne