Her zaman geleceğe yönelik sorular gelecek değil ya birazdan geçmişten günümüze gelsin. Evet, değerli arkadaşlar siz aşağıdaki kalıplardan hangisini kullanırdınız? Daha farklı kullandığınız kalıplar var mıydı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bu kalıplardan hiç görmedim desem. zaten küçüktüm hatırlayamıyprum pek. ama çok sevdiğim birşey.
Bu kalıplar doksanlı yılların ilk ve ortaöğretiminde el işi dersleri adı altında yapılan uğraşlarda kullanılırdı. İçerisine beyaz alçı dökerek pürüzsüz bir sonuç almayı hedeflerdik. Tabi her zaman pürüzsüz bir sonuç alamazdık. En zevkli kısım ise boyaması. Görüşünüz için teşekkür ederim.
kalıpların ne olsuğunu biliyorum bir keresinde de kullandım ama bunları görmemiştim. evet ben boya kısmına geçemeden kırılmıştı ve çok üzülmüştüm.
Hepimizin tek korkusu kırılmasıydı -ki sizde bu olumsuz sonla yüzleşmişsiniz. =) Hangimiz kırmadık ki...
redkit
Sende bizdensin. =) Görüş için teşekkür ederim.
Cevap
0Cevap
redkitt
Benimde her zaman öncelikli tercihim olmuştur, görüş için teşekkür ederim.
mavi gül
Şu ana kadar aldığım en farklı cevap açıkcası pek yapanda görmemiştim. 😊Görüş için teşekkür ederim.
: ) önemsiz
😊😊
davşan
Tavşanda en çok tercih edilen kalıplardan birisidir. =) Görüş için teşekkür ederim.
alçı kalıbı bu dimi
Evet, çocukluğumuzun en sevimli uğraşları. =)
aynen
Günümüzde bu gibi etkinlikler sanırım yok. El işi derslerinde kıl testeresi ile tahtaları kesmeyi öğrenmek, yakarak desen vermeyi öğrenmek hatta atkı, kaşkol gibi şeyleri öğrenmek oldukça zevkliydi.
o dediklerini görmedim hiç ama alçıyı hatırlıyorum
Bizim okulumuzda çeşitli etkinlikler vardı. Örneğin el işçiliği için tahta kesimi yapardık. Bu tahtaların soyulması, şekil verilmesi, boyanması, verniklenmesi gibi çeşitli unsurları vardı. Bir bezin köşe kenarları nasıl örülür, nasıl dikilir gibi çeşitli şeyler yaparak belirli notlar alırdık. :) Hatta ebru sanatını ilk okulda öğrenmiştim ve o zaman beni büyülemişti.
el işi dersi görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar