Yolculuk sırasında zamanımızı birşeyler ile oyalanarak geçiririz. Kitap okumak gibi. Ben uzun mesafe yolculuğu sırasında 1 tane kitabı bitiriyorum. Peki sizler yolculuk yaparken kitap okur musunuz?
Yolculuk sırasında zamanımızı bir şeyler ile oyalanarak geçiririz. Kitap okumak gibi. Sizler yolculuk yaparken kitap okur musunuz?
Yolculuk esnasında kitap okumayı doğru bulmuyorum. Çünkü bu zoraki sebeplerden ötürü doğan eylemsizliği kitap okuyarak unutmaya çalışmak gibi bir şey ve bu da ister istemez kitap okumanın önemi yitiriyor.
Seyehatte müzik ve film izlerim. Kitap ise düzenli olarak okumaya çalışırım.
Her otobüs yolculuğumda okuduğum kitap hep aynıdır değişmez. Belki 10 kere okudum aynı kitabı. Neden bilmiyorum. Müzik dinliyorum, yolu izliyorum, uyuyorum, yanımdaki ile sohbet etmemeye çalışıyorum.
yolculukta şiir kitapları okumayı tercih ederim. genelde geceleri yolculuk ederim. belli bir saatten sonra uyumak için müzik dinlemeye geçerim yolculuğumun geriye kalan süresini uyuyarak geçiririm.
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Yolculuk sırasında zamanımızı bir şeyler ile oyalanarak geçiririz. Kitap okumak gibi. Sizler yolculuk yaparken kitap okur musunuz?
En İyi Cevaplar