Einstein'ın e=mc2 formülü, nükleer enerji formülü yanlış olduğunu kanıtladım. Einstein'in formülüne göre 1 kilo elmadaki veya pamuktaki enerji miktarıyla 1 kilo uranyumdaki enerji miktarı ve kütle ne olursa olsun aynıdır. Bu büyük bir yalandır ve kesinlikle mümkün değildir. Zira mümkün olmuş olsaydı şuanda nükleer yakıtlarda veya atom bombasında niçin elma veya pamuk kullanılmıyor? Maddeler yoğunlaştırılıyor, adına zenginleştirilme deniliyor. Pamuk ve elma patlamaz, elmadan nükleer enerji üreten varsa ortaya cıksın ayaklarını öperim :) dolayısıyla Einstein'in e=mc2 formülü yanlış ve uydurma dır Ayrıca Cern Deneyi'nde de bunu kesin ispatlandı. Işık hızı sabit değil, ışığın hızı evrensel kuvvetin yoğunluğuna göre değişir bu artık bilim dünyasında bilinen bir olğudur. Doğru formülü ben buldum. Ayrıca newton'ın teorisi de yanlış kütle çekimi kesinlikle yoktur. En büyük yalan ise evrenin sürekli genişlediği. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Bunak ihtiyar Einstein'nın E= mc2 formülü doğru mu?
Oradaki enerjinin durgun kütle enerjisi olduğunu bilmemen korkunç. Senin bahsettiğin uranyumdaki olay nükleer enerjidir ve bu konuyla alakası yoktur. Bu formülün doğruluğuna gelirsek, ışık hızı konusundaki çalışmalar yeni yeni bazı şeyler ortaya çıkarıyor ancak şu an doğru kabul ediliyor. Henüz yanlışlığını kabul etmek için yerine yeni bir şey getirilmiş değil. Ha bu arada trollsen bu kadar niye uğraştın ya?
4
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış dostum ben evrensel kuvvet ek enerjisi üzerinde yorum yaptım nükleer enerji diye birşey yok.
1. Mağara adamı tarzı sohbet tarzı mı? Zekama hakaret eden sensin. 2. Sohbet tarzımı sevmediysen konuşma, neden hakaret ediyorsun? 3. Gerçek hayatta IQ seviyemi bilse hayran kalacak insanların burada zekama laf etmesi zerre umrumda değil biliyor musun? Hatta gülünç geliyor bana. 4. Saygın bir bilim adamı olma yolunda ilerlemek istiyorsan önce diğer insanlara saygın olsun. 2011 ya da 12 idi yanlış hatırlamıyorsam bu dediğin iddialar, okumuştum. Çoktaaan çürütüldü gitti bunlar. Evrensel kuvvet ek enerjisi falan. Neyse ya oradan buradan okuduklarıyla bir şey olduğunu zanneden birine ne anlatıyorsam...
Kara madde evrensel kuvvet içeriyor bunu kim çürütmeyi başarmış çok merak ettim? Benim tezimi kimse çürütmeyi başaramaz. Hele ilkokul mezunu bile olamayan bir mağara adamı hiç çürütemez saygılar iyi geceler.
Şuna benim tezim demesen? Sana demiştim okudum bunu önceden diye. www.sabah.com.tr/.../turk-muhendisten-einsteinin-teorisini-curuten-formul Bunu diyen bir Türk mühendis. Ve evrensel bir geçerliliği YOK. Ayrıca, uzay hakkındaki teorilerin kanıtlanabilirliği de yok. Karanlık madde denen şey sadece bazı şeyleri açıklamak için ortaya atılmış bir kavram. Doğruluğunu kanıtlayacak bir şey de yok. Her şeyden önce ukalaa insan, E=mc^2 formülü geçerliliğini koruyor ve kabul ediliyor. İzafiyet teorisi henüz çürütülmedi. O ortaya atılan "Elma ve uranyum" şeyi de hiçbir şeyi kanıtlamıyor dediğim gibi durgun kütle enerjisi ile çekirdekteki enerji birbirinden farklı şeyler. Bilmeyi bile hak etmiyorsun belki ama artık sus diye söylüyorum. Odtü ee mühendisliğinde öğrenciyim ben. İlkokul mezunu bile olamamış mağara adamı sözünü aynen geri iade ediyorum. Ve aynı zamanda seni oradan buradan duyduğun bilgilerle gaza gelmek yerine gerçekten fizik öğrenmeye davet ediyorum.
Sen kesin öylesindir lakin Einstein öyle değildir sadece bozuk ruhsal hali üstün beynini yanlış yöne doğru yönlendirmiş bu yanılğı da newton'un etkisi de var tabi.
Evren sürekli genişliyorsa genişliyorsa genişlemesi gereken bir yer olmali ya da bir şeyin içinde olmalı. Evrenin genişlediği teorisi saçma.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk zaman genişleme olmuş itme güç sayesinde yani big Bang aslında patlama değil itim güçü. Ve evren kat kat ve kapalı bir alan yani sürekli genişleme mümkün değildir çünkü öyle olsaydı şuanda geri küçülme devri olmalıydı.
Sıfır anda Evrenin oluşması için hiç bir güce ihtiyac yoktu büyümesi için itim güçü gerekliydi. Evren hiçlik içinde yani kara madde bu kara maddeye ben süper evren diyorum bu süper evrenin içinde 7 kat ana evren var ve o ana evrenlerin içinde sayısız sonsuz küçük evren var dünyaymız alpha 1 dediğim küçük evrenin içimde yer alıyor. Süper evren sürekli genişliyor bir balon gibi. Ve bu süper evren saatin tersine doğru dönüyor ana ana Evrenler ise saat yönünde ilerliyor. Küçük evernler genişlemiyor.
Kara madde evrensel kuvvet içeriyor ilahi güç de diyebilirsin evrenler tesadüfen değil yaratılarak oluşmuştur yokluğun hiçliğin içinde yaratılmıştır bu yaratılan evrensel güç itim güçü ile genişleme içine gitmişdir ol diyip olmuştur anlık içinde. Bu süper evrenin ortaya cıkması anlık olmuştur sonra evrensel güç programlandığı gibi mükemmel bir ahenk içinde tüm ana evrenleri ortaya cıkarmıştır. Küçük evernler ise bizim zaman algımıza göre 13,5 ile 14 milyar arasında oluşmuştur. Bu zaman aslında süper evrenin içinde 1mikro saniyedir.
Helal kardeşim burda harcanıyosun bilim adamların yapamadığını yaptın aynı anda kaç bilim adamın teorilerini çökertin
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru formül enerji=hacim x Newton'ın hatası ise kütle çekimi varmış gibi davranması ama Hiçbir iki cisim birbirini çekmiyor. Cisimler evrensel kuvvet (kozmotik enerji) tarafından itilmekte Ayrıca big Bang teorisi de yanlış.
Elektro manyetik alan diye birşey söz konusu değil. Evrensel kuvvet var. (ek) Bu kuvvet sayesinde şu an internet kulanarak bana alakasız cevaplar yazabiliyorsun 😂
Sonra bu enerjinin gökten gelmediğini ve bir yerden tedarik edilmesi gerektiğini bil ve füzyon neymiş fisyon neymiş hangi atomlarda gerçekleşiyormuş. Elmada varmıy mış bu atom bir araştır gel.
O enerjiyi her madde elde edemiyor mesela bir şeyi yaktığın zaman ışıma gerçekleşiyor demekki bir kaç molekül bile o enerjiyi elde edebiliyor fakat hepsi ışık olmuyor. Çok azı ışımaya gidiyor enerjinin. Fakat sen elmanın tümüyle ışık hızına çıkmasını istiyorsun ben de diyorum o enerjiyi bul sonra dersin elma çıkabilir mi diye
Einstein'in formülüne göre 1 kilo elmadaki veya pamuktaki enerji miktarıyla 1 kilo uranyumdaki enerji miktarı ve kütle ne olursa olsun aynıdır. Elmanın ışık hızıyla gitmesi ne alaka? Biz elma diyoruz sen Armut.
Sen konu ne onu bile kavramamışsın git öğren de gel 😂
Sen ilk bir f=m×a dan başla acceleration nedir enerji nedir bir öğren sonra modern fiziğe geçersin. Aptalın teki einstein'ın bir kuramını duymuş. Diğer relativity theory'i bile bilmiyor. Gelmiş hala ne demek istediğimi hala inatla anlamıyor.
Fakat ilerlediği yoldaki sürtünme yani drag veya atomik enerjilerinden bahsetmiyoruz biz o formülde. Anladın mı şimdi bu formül 1/2mv kare ile aynı formüldür aslında. fakat hem potansiyel hem kinetik eşit olunca 2 ile çarpılıyor.
Hayır kim bilir benden kaç yaş küçüksün. Ben ege elektrik elektronik müh. Mezunuyum hayatın kadar fizik kitabı, elektromanyetik dalgalar, cihaz fiziği okudum. Modern fizikte dahil. Sen iyi atıp tutuyorsun. Ayrıca bu söylediğin pamuk mevzusunu bir profesör malı 1-2 sene önce söylemişti yani tek sen değilsin. Kim bilir üniye yeni geçecek sığırın tekisin atıp tutuyorsun.
En İyi Cevaplar