Küçükken kaç yaşındaydın onu da bilmiyoruz şimdi. Ancak üzerinden zaman geçtiyse o küçük yeşil masumluğunu kaybetmiş olabilir. Valide kendi çiçeklerini sularken hergün benim kaktüsü de sulamış. devasa olmuştu üniversiteden döndüğümde. Susuz bitki mi olur oğlum demişti 😂😂
işi yokuşa sürüyoruz 😂 Saksı alırsınız sürekli sular, yanlardan çıkan yeni kaktüsleri de başka kaba koyarsınız... böyle böyle tüm vatanı kaktüs bahçesine çevirebilirsiniz 😂🙈
"... kaktüs bahçesine dönüştüreceksiniz." Elma armut erik ağacı da dikmeyelim kaktüs yer suyunu içer salatasını yaparız. siz de dikenlerinden koleksiyon yaparsınız artık 😂
Terraryumu kendin yapabilirsin ama Bonsai çok emek istiyor. 10 15 yıl uğraşanlar var. Tabak değiştir, gövdeyi kalınlaştır falan uzun iş.. Ben de çok baktım fotoğraflarına ama gözüm kesmedi şimdilik 😂
Agaclar. net adresinde ve bazı sitelerde detaylı anlatımı bakımı vardı. İstersen bakabilirsin. Tohumu satılıyor zaten. Bitki ona sunduğun şartlar kadar büyür. mantık oradan geliyor 1 tabak toprak verirsen o toprak kadar gelişir ;)
En İyi Cevaplar