Friends mi? Gossip Girl mü? daha iyi arkadaşlar.
Gossip Girl
Friends
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gossip Girl favorimdi eskiden ama bıraktım sonra kimin eli kimin cebinde belli değil :) Ama sırf Chace Crawford(Nate Archibald)için bile izlenir o dizi :P
ayrıldık demişsin yorumunda, ama artık beni tanımanı istiyorum Doğa, inan ki sana çok değer veriyorum, niyetim seni oyalamak senle oynamak vs, hiç değil , izin ver sana mesaj atayım ekliyelim birbirimizi fb ta, bunca zaman kaybı niye, birbirimizi daha iyi tanıyalım vs, gerçekten buna hiç pişman olmayacaksın eminim buna...
Doğa ben kesinlikle ağır başlı birisiyim inan ki, bir tanısan beni, olgun karakterliyim, bunları yaptığıma ben bile inanamıyorum, öyle yerleştirmişim ki seni kalbime anlatamam.. kendime mani olamıyorum, seni üzdüğüm için de çok pişmanım , kesinlikle bir daha olmaz lütfen ekle beni artık ...
İyi akşamlar Doğa,
umarım iyisindir, yine birilerini rahatsız ettik işte :) eklesen beni mesaj göndersem sana :( lütfen ama, ben kabahatimin fazlasıyla farkına vardım, sen de bir ince ruh göstersen olmaz mı?
çok çekti çok
çok üzüldü çok
habire alev alev yandı
söndü bu yürek ...
youtube.com/watch?v=t3ZSR2eRylE
Doğa
Doğa, şarkısını söylemeye başladı
Yeşillere büründü ormanlar
Mavi elbisesini giydi sevgili deniz
Doğa, ilahisini dilllendirmeye başladı
Çeşit çeşit türde hayvan
Renkli renkli yerde bitki
Doğa, kavuşmak için açtı bağrını
Sevdiğini barındırdı yüzyıllarca
Sevmediğini ezdi geçti bir çırpıda ...
Lütfen Doğa duy şu sesimi artık, benimkisi sana askıntı olmak, vaktini almak, ego tatmini yapmak değil anla artık, çok istiyorum sana karşı olan duygularımı bilmeni. Tamam senin içinde çok önemli beni tanıman, beğenmen vs. ama ben senin gibi birisini kaçırmak istemiyorum, dışarıda yüzlerce kız var inan ki hiç biri umrumda değil ama ben senin düşüncelerini gördükten sonra, başka birileriyle ne konuşmak ne tanışmak istiyorum, sadece seninle...
Gossip Girl dedim çünkü Friensi izlemedim. Ama bir aralar fena Gossip Girl takıntım vardı. Bağımlıydım diziye.
Tabii ki friends.
Cevap
10Cevap
friends le karsılastırılabilecek bir dizi koysaydın keske
İzlemedim ama aldığım önerilere göre Gossip Girl.
Kiyas saçma friends 4ever
www.facebook.com/friendsfan94
Skins
Cevabın çok uzun ya da çok kısa!
İzledim
İkisinide bilmiyorum ki.
gossip girl dizisini bir türlü begenemedim:/
kız dizilerini bırakın kesinlikle Walking Dead...
anladı isem zenci olayım
Friends baya iyidir.
Gossip girl :d
Hiç biri
Gossip Girl
hiç biri
Gossip Girl
new girls .d
Tartışmasız Friends
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar