Evet, Arkadaşlar bu sitede dikkatimi çeken bir husus var? O da kültür ve sanat kategorisinde ki üyelerin devamlı kendilerini kültürlü gösterme çabası. Hiç gerek yok bunlara yapmacık duruyor... - Peki, Sizler Kitap Okuyun! çok faydalıdır hergün kitap okuyorum. diyenleri samimi buluyor musunuz? #Kültür#Mantarı#Yapmacıklar
Kitap okuyun! Çok faydalıdır "her gün kitap okuyorum" diyenleri samimi buluyor musunuz?
bak... ben kitap okumaya aşık bir kızım. sen aşık olduğun bir şeye başkaları da aşık olsun ister msiin? şahsen ben istemem... kitap okumayan adam okumasın kardeşim.. kitap okumak bir alışkanlıktır bir hayat döngüsüdür başka bir dünyaya seheyattir ben neden diğer insanların da buna dahil olmasını isteyeyim ki. samimi bulmuyorum o yüzden
O kadar çok okudum ki artık eskisi gibi okuyamıyorum.. Ancak çok entresan kitaplar ele geçerse onları okuyorum. Edebiyattan artık ööö geldi.. Yeni astro fizik kitapları da yok ancak you tube da ki bazı videolar çok ilginç geliyor..
Okumuyorum ama evet çok faydalıdır bir dönem çok okumuşluğum vardı ama okuduğun kitabın ne tür olduğuda önemli kitapa olmasa bile bilim kültürle ilgili şeyler okumak çok gelistirir insanı ki çoğu insanın konuşmasına bile yansır kelime dağarcığı gelişir vs
He işte bende onu diyorum : "Şu sitenin kıçı kırık salak üyelerine kültürlü görünsen ne olur görünmesen ne olur" diyorum. Gerek yok bunlara kendini niye ispat etme mücadelesindeler onu anlamıyorum
Bu sitede benim kadar yaramaz olamazsın :D Türklüğüme küfür etti diye Kürt kökenli birinin hesabını 30 kişi toplarayak kapattırdım. O da moderatörle işbirliği yapıp hesabımı dondurtmuştu :P Senin mi aksilikler fazla benimkielr mi tartışmayalım istersen :D Sen yine de güzel soru sormaya devamet.
Evet kitap okumak güzeldir ve ya sıkıcıdır kişiden kişiye değişir. Sevmeyen insanlarda var ama bence doğru kitabı bulamadıkları için. Her neyse konumuz bu değil. Bence insanları kitap okumaya teşvik etmek güzel ama "ben kitap okuyorum ben mükemmelim, kitap okumayanları anlamıyorum, çok cahislsin keşke ölsen" gibi konuşanlara 2 kelimelik bir cümlem var.
kitap okumayı çok severim ama kendimi bildim bileli Faydalıdır, okuyun Lakin hergün okumam okuyorum diyenlere de inanırım demek ki bir kaç sayfada olsa oluyor diye düşünürüm
En İyi Cevaplar