az önce sormuştum aslında ama kitabın resmini koymayı unutmuşum hepimiz biliriz ki akıllı telefonlar hayatımıza girdi gireli insanlar ile kitaplar arasındaki ilişki ister istemez azaldı peki siz kitap okur musunuz? kitaplarla aranız nasıldır? kitaplar sizin için ne ifade eder? kitaplar bana göre sessiz birer insandır bizim için onları anlamamızı isterler 🙂 şu an bu kitabı okuyorum ben 🙂 Heil Hitler 卐✋❤👊 Kavgam ❤ Adolf Hitler ❤
Kitap okumayı sever misiniz? Hangi tür kitapları okursunuz? Kitap sizin için neyi ifade ediyor?
Okudugun kitap zaten cok bilindik ve dikkat cekici ve guzel bir kitap dogru bir secim yapmişsin. Kitap benim icin insanların kendi oynamadıkları senaryonun baskasina ait oldugu fakat oyuncuların hareketleri yuzleri mimiklerini kendi yarattigi bir beyin olayıdir. Kitap okumaya zman ayiramamak bir bisvermislikdir bence. Kitaplar hayal edilmeyi bulunmayi bekleyen birer hazinedir. Ister aşk ister cinsellik ister macera ister fantastik ister korku ister biyografi ister digerleri olsun tüm kitaplar okunmaya degerdir. Bir kisinin zengin bir kutuphanesi varsa o kadar buyuk hayalleri vardir.
Kitap sevmeyen insan sevemez gözümde. Kitap sevmeyen insan öncelikle ön yargılı olur. Üslubu farklı, muhabbeti farklı olur. Belirli çerçeve içinde birkaç düşünce içinde yaşar hayatını. Fikrisabittir. Başka düşünceye kapalı oldukları için, başka insanları zor severler.
Şükür ki çok fazla okuyan bir anne ve babaya sahibim. Babam kitapçı hatta. Hemen her tarz dan okusam da en çok fantastik seviyorum. Yaşanması imkansız dediğimiz olayları yaşanabilir kılıyor bize kendi dünyamızda. Eğer bir de yazarın dili akıcı ise ; değmeyin keyfimize.
Roman seven bir insan değilim. Nadir romanlar okumuşumdur buna polisiye kitaplarida dahil. Çoğunlukta bilgi odakli bilim üzerine olan kitaplari okumayı yeni birşeyler öğrenmeyi seven birisiyim. Romanlari sevmeme nedenim ise belli basli yazarlae hariç diğerleri sadece yazmak ve satmak icin birseyler uydurup uydurup yazıyor. Kitaplarında herhangi bie değer insan duygusu barındırmıyor. Bu yüzden son zamanlarda romanlardan baya baya sıkılmış bulunmaktayim. Roman okumak yerine çizgiroman , manga okumayı tercih ediyorum.
Kitap başka bir dünyadır en son 1 hafta önce ejderha elfleri bitti goethe fausta başlayacağım. İyi okumalar :) ben çok çeşitli kitap seviyorum kişisel gelişim ve tarih kitapları uyku yapıyor okumuyorum onları. Okuyana lafım yok.
Kitap okumayı çok severim. Kavgam güzeldir. Şu an Karamazov Kardeşler'ı okuyorum. Ama oyundan ve ev işlerinden fırsat kalınca. Okula döndüğüm zaman daha çok vaktim oluyor kitap okumaya. Kargoda 4 kitap var onları da bekliyorum.
kitap okumaya bayılırım genelde yasayamadigim yasayamayacagimi düşündüğüm konular alan romanlari okurum boylece bir nebzede olsa kitaptaki karakterde o anlari yaşarım
Uçurtma Avcısını okuyorum şuanda ilk 100 sayfasında bile ağlatan bir kitap oldu defalarca kez cümlelerin altını çizmek için kalem aradım işaretlemeler yaptım notlar aldım.. Kitap okumaya bayılıyorum ama işte kitap edinebilmek sıkıntı biraz..
Bir eviniz var kitapda bu evdeki herhangi birsey her cesiinsen var tv mobilya cicek evininz ne kadar guzel olmasini istiyorsaniz napicagjnizu biliyonuz
En İyi Cevaplar