yozgatlilarin ne kültürleri var? ben izmirliyimde ileride belkide esim olacak kisi yozgatli bizi ne gibi kültür catismalari bekliyor bilen varmi?
Cevabın nedir?
+1 yılsıcak kanlı dürüst insanlar yobaz mobazda değil bence konuşmaları gayet düzgün yozgatta okudum ben havası çok güzel küçük tatlı bir şehir ayrıca Ben caddesinde sokağında kız arkadaşımla gayet özgür ve hür geziyordum 😞 kötü yorum yapan arkadaşlar bir kişiden darbe yemiş vs olabilirsiniz ama bunu topluma yansıtmayın bence kul hakkına giriyorsunuz tanımadığınız belkide milyonlarca yozgatlı insanların hakkına girmiş oluyorsunuz beş parmağın beşi bir değildir ben orda dört yılımı geçirdim ama kesinlikle söylenen hiçbirine rastlamadım.. İnşallah senin içinde herşey iyi olur
182 Yorumla- +1 yıl
@Bembet haklı göründükleri gibi değiller. Cimriler bı kere. Kendilerini mükemmel zanneden. Göründükleri gibi olmayan kişilerdi. Evliliğin kıyısından döndüm. Nikahtan sonra gerçek yüzlerini ortaya çıkartılar net bisekilde. Bnde hakkımı savunup altta kalmadım çok şükür. Eğer aklın varsa Yozgatlı dan uzak dur kardeşim. Zor insanlar
En İyi Cevaplar
Bak yozgatlı olarak sana söyleym kı yozgatlılar kadar cahil bir toplum yok.İzmir gibi geniş bir toplum degil.Sevgili olayı yok mesela acaip karşılar.Yozgata git dşarda dişi bir varlk zor görrürsn dışarı cıkartmazlar.Çarşılarında bitane kız kadın yoktur.Kızların sevgilisi olunca sankı ırzlarına geçilmiş gbi hissederler.Erkegın kapri giymesine acaip aşşagılayıcı olarak görürler.Evde bir kadın ya da kız varsa belden aşagın görnmycek erkk olarak
1022 Yorumla- +1 yıl
Sen yozgatlı filan degilsindir güzel kardeşim. Kesin su yozgatlilarla ugrasan aslen ankaralı ve Çorumlu gavatlardansin. Yozgatlıları kötuleyen ne kadar güzel kardeşim varsa ya ankaranin yerlisi gavatlar ya da Çorumlu kani bozuk gavatlar. Yozgatlilara ne kadar atip tutan güzel kardeşim gördüysem hepsi serefisizin onde gideniydi. bir tanesi samsunlu güzel kardeşim herkese dalavere üçkağıt yapan gavatin biriydi. Simdi uyuşturucu kacakciligindan iceri girmiş yatiyormus güzel kardeşim. Erzurumlular ve samsunlular kadar cimri aldığı borcu vermeyen sahtekar üçkağıtçı adam gormedim genelleri böyle. Ama 1 yozgatli o da yozgatli bile degildir erzurum göçmeni kürt göçmeni muhacirlerdendir bir kötülük gorse yozgatlilari genellerler ama butun herkes serefsizlik yapar onlara sesi cikmaz güzel kardeşim ogullarinin. Sıktinız artık kocum. Sulaleleri bes para etmez sahtekar üçkağıtçılar yozgatli diyorlar. Once sen adam mısın kimsin ona bakin
- +1 yıl
@FatihEvci6666 lan tırrek erzurumlulara laf yapmış göt lalesi doğuda erzurum kadar milliyetçi şehir mi var bize dadaş demişler kardeş sizin gibi adımız çıkmamış valla ben bu sene ankaraya geldim yozgatlıları duymaya başladım bir kızla tanıştım yozgatlı tam çingene çıktı çirkef mayasız boş yobaz insanınız var kardeş gelmiş burda erzurumlulara laf söylüyorsun
- +1 yıl
@Ayazata25. Erzurumun milliyetciligini s... ta...
milliyetcilikleri parayı görene kadar çıkarcı paragözlü alcaklar. Kiracı aldık Erzurumlu ben Erzurumlu olduğu için eve almayacaktim. Babam aldı.. para için çikar sulalelerini satarlar Erzurumlular çünkü... Milliyetciliklerine sokarim o paragöz adilerin
Erzurumlulari iyi biliriz aldığı borcun üzerine yatar. Arkadan iş cevirir arkadaşını satar... ve hepsi böyle kesinlikler. sizin gibi kansız soysuzlari çok gördük. Yozgatlikara b. k atan ama her türlü yalakalik dolandiricilik arkadan iş çevirmek. Her türlü pislik. - +1 yıl
@Ayazata25 Bizim eski mahallede bir ton Erzurumlu vardı. Alayı çıkarcı paragöz arkadaş satan arkadan iş çeviren kaypaklarin önde gidenleriydi... Gerci bizim milletin hangisi düzgün milletin malını parasını dolandirmaya kalkan hırsızlar ulkesiyiz. Arkadan iş çevirirler alayı
- +1 yıl
@Ayazata25 Erzurumlu arkadaslara borç verirdim geri alamazdim yatardı üzerine. Hem de kac kere. Diğer Erzurumlulardan biri daha küçükken bizim küçük biladeri cocukluk zamanlarında bir gidişlik yol parası uğruna kizilayda atmış gelmiş. bir gidişlik yol parası nedir lan. Cocugun başına bisey gelseydi nolacakti. Kucuktuler. Bunlar alcaks şerefsizlige küçüklükten alışıyor. Kendilerini anlatmazlar ama yozgatlilar. Erzurumlularin alayı çirkef. bir de tatlı dilleri var aboooooo... Alcakların sahtekarlarin önde gideni hepsi
- +1 yıl
@HakanHakan8888 para göz sizlersiniz niye biri yapınca hepsini katıyorsunuz sizin alayınız para göz hakkınızda söylenenler demek doğru geneliniz öyle akıllı ol aklını alırlar bende Yozgat'lıların pisliklerini anlatayım mı sizleri sevmemekte haklılar konuşmalarınızda bile yalancılık çıkarcılık var kendi şehrinizin pisliğini temizleyin alayınız çirkef gelip burda dört dörtlük müşsünüz gibi kendinizi göstermeyin değilsiniz çünkü.
- +1 yıl
@HakanHakan8888 dadaşlara kurban ol tırnakları olamazsın.
- +1 yıl
@HakanHakan8888 birde koskaca adamsın yaşından utan böyle cahil zihniyet olamaz.
- +1 yıl
@FatihEvci6666 birincisi Erzurum ilk Türklerin geldiği Anadolu Türk şehri ve dadaş ikincisi cimri sizlersiniz niye hakkınızda öyle kötü konuşuyorlar diye sorunuza gidiyor başka şehirlere çamur atmayı biliyorsunuz ama sizler dört dörtlük müsünüz tabiki de hayır Yozgat'lılar hep böyle çamur mu atar Kürt diyorsun Kürt kimbilir Yozgat'ta da vardır ne biliyorsun sizden ala muhacir mi var Adana Hatay orda da kürt var hatta yerlisi memleketleri batıda da Kürt var demek ki sizde de vardır kim bilir Çorum Ankara Erzurum çamur atacağınıza kendi pisliğinizi temizleyin sıkışınca da çamur atın sizler çok mu borcunuza sadıksınız bak size de borçla ilgli söylediler sadık değil diye niye zorunuza gitti herkes bir mi o zaman Yozgat hakkında söylenen kötü laflarda demek ki hepiniz aynısınız öyle mi laf atmadan önce düşüneceksiniz alacağınız cevabı.
- +1 yıl
@HakanHakan8888 sizde milliyetçilik olmadığı için zoruna gidiyor demi tabi ulan size ne ev verilir nede para ALLAH sizlerden uzak etsin Yozgat mı ıyyy iğrenç insanları asıl alayınız çirkef sizlersiniz ağız pisliğinizden de ne mal olduğunuz belli zaten.
- +1 yıl
@FatihEvci6666 ayrıca Erzurum tam doğu da değil orta Karadeniz'de de yer alıyor ve ilk Türklerin geldiği Anadolu doğu da tek türk şehir Yozgat dinli imanlı diyorsunuz da valla bazı kişiler hiç öyle demiyor buda demek oluyor ki hiçbir il dört dörtlük değil kimse kimseyi kandırmasın.
- +1 yıl
@Ayazata25 zorlarına gitmiştir ondan işlerine gelmiyor kendi pisliklerine bakmadıkları için gören de diyecek dört dörtlükler geriden asla değiller.
- +1 yıl
@FatihEvci6666 😅😅 yozgatlı olduğun nasıl belli ama hem güzel kardeşim hem güzel kardeşim hem güzel kardeşim hem şetefsiz 1 cümlede iki ayrı kelime var uyuşmayan saçma yani yozgatlıları öğrenmek istiyen ya ordan evlenip anlıyacak ya da kaçma biraderi izleyecek ordanda anlarsınız onlar anlatılmaz yaşanır 😅😅 bir dediği bir dediğini tutmaz küs olsalarda yüzüne güler arkanı döndünmü devam eder biraz geri kafalı çok saf ama çokda fitne çok karışık yani biraz salaklar açık ve net saçma bir yapıları var kimse k. bakmasın
- +1 yıl
Dadaşlars laf eden beyin yoksunları kendi yavşaklığınızı pislikliğinizi niye onlara atıyorsunuz adam olun sizler çok mu temiz dört dörtlüksünüz asla değil tabi ki borca gelince borcuna sadık olmayan o kadar karaktersiz var ki her ilde var kimse dört dörtlük değil işinize bakın başka illeri katmayın kendi şehrinize bakın kimse bir ili sevmek zorunda değil ağır konuşuyorsunuz gören de diyecek dört dörtlükler hayır tabiki çirkefliği de kendilerinden biliyor ya bazıları ondan normal.
323 Yorumla- +1 yıl
Erzurum TÜRK şehridir DADAŞ'DIR ilk Türklerin geldiği Anadolu bu çoğunuza yeter ayrıca tam doğu da değil orta Karadeniz'e de giriyor sizler anlamazsınız ancak cahil beyninizle konuşursunuz Kürt Yozgat'ta da vardır belli olmaz en basiti Adana Hatay'da da Kürt olan var hemde oralı memleketleri onun için boş boş konuşmayın kendi pisliklerinizi temizleyin sıkşubca başka şehirlere çamur atan şahsiyetsizler çirkef yobazlar nefret ettim Yozgat'tan dadaşı seven çok il var siz sevmeseniz ne olur hiçbir şey.
- +1 yıl
Birşey daha dikkatimi çekti de sinirlendim söylemezsem olmaz ben Türküm kürt değilim ama ayrımcılığa karşıyım kürtlere küfür ediyorlar da o kadar kürt şehit çıktı ne terbiyesiz insanlar var ya biri de Elazığ'lı Fethi Sekin sizin gibi beş parasızlar için mi şehit oldular o kadar çok kürt askerimiz polisimiz var ki lafınızı bilin de konuşun batılı Kürt kardeşlerimiz de var bunu unutmayın.
- +1 yıl
Arkadaşa yozgatlı uğramış belli yırtıyo 😀😀😀😅
- +1 yıl
Ben erzurumluları severimde sen erzurumluya pek benzemiyon
- +1 yıl
@Şahinnn211 Yozgat'lı uğrayamaz yırtarlar adamı benim lafım saçma sapan konuşanlara herkes önce kendine bakacak bir.
- +1 yıl
sayfayı komple okudum ısrarla senden başka yozgatlılara laf söylemeye çalışan yok bak kardeşim belli canını yakmış biri benim çok erzurumlu arkadaşım oldu hepsini çok çok severim bir iki kardeşim tanıdığımda oldu yolda görsem yüzüne tükürmem o derece şimdi ben o ikisinden yola çıkarak tüm erzurumluları yargılayanam onların hakkına giremem kardeş gibi kardeşlerim var benim erzurumdanda yozgattanda şimdi biri erzuruma attı sen yozgata attın diye senin lafınla onun lafıyla memleketleri yargılayamayız ben yozgatta yaşamış yozgatlı olmayan biri olarak burda yazılanları görüp dayanamadım çünkü orası öyle bir yer değil insanlarıda gayet düzgün ama birinden darbe yedim diye düm topluma bunu mal etmek açıkcası saçma geliyor anladınmı kasma kendini takma sağlıcakla kal günahada girme kul hakkıdır sonuçta...
- +1 yıl
@Şahinnn211 kardeş yorumlara bakarsan ilk kimler laf etmiş onların yarası varmış belli genelleme onlar öyle yaparlarsa onlarda yaparlar genel konuşurlar.
- +1 yıl
@Şahinnn211 kardeş sen nerelisin
- +1 yıl
Bak haala onlar diyorsun onlar kim tüm yozgatlılarmı sana laf söyledi.!! bir iki kişi derdin o insanlar ise onlarla paylaş derdini söylediklerinin yanlış olduğunu söyle o iki kişi sana laf söylerken diğer milyonlarcasının haberi var mı
- +1 yıl
Ben herşeyden öncesi insanım... doğma büyüme ankaralıyım aslen aydınlıyım
- +1 yıl
@Şahinnn211 sen gerçekten yorumlara bakıyorum musun genel konuşuyorlar diyorum ayrıca Ankara'ya da çok kötü konuşmuşlar bakarsan görürsün onların geneline niye lafın yok genel konuşana lafını verirler.
- +1 yıl
Ben nerdeyimmm sen nerdesin niye bukadar kinlendin burda yazılanlardan değil bence senin yazdıklarına daha çok kinlenir insan yanlış anlama ama yazdıkların okadar itici ki herkes kendinden sorumludur ve sen haala alayı diyorsun alayı taburu bırak yoluna bak kardeş biri ankarada istemiyor demiş öteki şöyle demiş böyle demiş yozgat çorum çankırı kırşejir kırıkkale Ankara bu kesim insanlarından oluşuyor ve biz iyisi ile kötüsü ile her yörede her memlekette olduğu gibi yaşayıp gidiyoruz
- +1 yıl
🙂 iyi günler
+1 yılYozgatlılıkla alakası yok bunun her ailenin bakış açısı farklıdır, yozgattan doktor hakim savcısı da çıkmış sanatçısı da fakir fukarası cahili de var, yozgatlılar yobazdır gibi şeylere inanma o kişinin ailesini iyi tanı tabi ki çok açık giyinen birini görünce laf edeni de var etmeyen de var, sevgililer de el ele geziyor kimsenin kimseye bir şey dediği yok. Gayet düzgün bir memleket, şu mavili kardeşe inanma 😊
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
20Cevap
Ben de bir Yozgatlı olarak memleketimi seviyorum. Herkes kendi memleketini sever ama bu başka bir yere kötü bir şey diyebileceğin anlamına gelmez. Neyse insanımızı anlatmak gerekirse genellikle iyi insanlardır sıcak kanlıdır edep adap bilirler yani elin geleni yaparlar ve eğer ki başarılı bir Yozgatlı gördüysen bil ki bu başarısına ulaşmak için çok zorluk yaşamıştır. Çünkü zorlu bir coğrafyamız var. Çoğu şeyde sonradan görme değil de görmeye alışık olmadıkları için değişik davranabilirler. Yorumları okuduğumda borçlardan bahsediyorlar bu bence çok da mantıklı değil çünkü birinden yaşadığınız şeyi herkese mâl edemezsiniz. Dediğim gibi insanları genel olarak samimidir. Yozgat'a hissedeceğiniz en baskın duygu samimiliktir. Devletine sadık insanlardır. Peki kötü tarafları nelerdir? Bu sevgililik olaylarına pek iyi bakmayabilirler ama bu aile içindedir. Bazı insanları dedikoduyu sever. Bazı insanları sinirlidir.
Ama Yozgat gelişmektedir ve bununla birlikte insanları da gelişmektedir. Ha son olarak çok güzel konuşuruz.150 YorumlaBİR YOZGATLI OLARAK MEMLEKETİMLE VE KÜLTÜTÜMLE GURUR DUYUYORUM SİZİN GİBİ CAHİLLERİ ALLAH AKIL FİKİR İHSAN EYLESİN YAZIKKİ SİZİN GİBİ İNSANLARIN BU TOPRAKLAR ÜZERİNDE YAŞAMASI BENİ BİLE UTANDIRIYOR BENİM ÜLKEMİN HER İLİ AYRI AYRI KAHRAMAN İNSANLARLA DOLUDUR. EN ÇOK ŞEHİT VEREN İLLERİN BAŞINI ÇEKER YOZGATIM KINALI HASANIM VARDIR VATANINA KURBAN OLARAK GÖNDERİR ANASI YAZIK Kİ SİZİN GİBİ İNSANLARIN RAHAT YAŞAMALARI İÇİN CANLARINDAN OLDULAR SİZ İNSANLIKTAN NE ANLARSINIZ ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN EVET DİNİMİZE ÖRF VE ADETLERİMİZE DÜŞKÜN İNSANLARIZ AMA KİMSENİN ETNİK KÖKENİNE BAKMAYIZ DALGA GEÇİP HAKARETLER ETMEYİZ SİZ ÖNCE KENDİ HALİNİZE BAKIN.. ACİZLER.. (ÜZERİNE ALINAN ALINSIN ) SİZLERİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM SÖYLEYECEK ÇOK SÖZ VAR ASLINDA HARCADIĞIM ZAMANA YAZIK.. AYRICA YOZGATLI OLUPTA BU YAZILANLARI GÖRÜP SUSANLARIDA AYRICA KINIYORUM.. (Fakıoğlu)
277 Yorumla
Soran+1 yılSen kendin başkalarının dinine laf atıyorsun yazık size.. gerçekten müslüman müslümanı öldürüyor ozaman bişey demiyorsunuz buraya gelince cahil cahil şeyler paylaşmayın. Bölücülük de yapmayın. Herşey allah ile kul arasında bunu halen anlamıyorsun.. allah akıl fikir versin ne diyimmmm.
- +1 yıl
Sence benim paylaştığım içerik mi yanlış? Ayrıca ben kimsenin dinine laf etmiyorum ve Müslümanların birbirlerine yaptıkları zulümlere susmuyorum Dinimiz İslama göre hiç bir kul bu dünyada birbirinden üstün değildir üstünlük takvadadır eminim bunu biliyorsundur yazdıklarımı ve buradakı yazılanları dikkatli oku kendini bir Yozgat'la olarak hisset eminim ne demek istediğimi anlayacaksınız Ayrıca Din başkalarının dini diye bir şey değildir Din hepimizin dinidir.
Soran+1 yılsen izmirlilere dinsiz diyorsun sonuçta bir kendinize gelin ya yobazlar
Soran+1 yılYazdigin yaziyi oku istersen bir paylasmadan önce!
Gizli Üye(36-45)+1 yılbikere soruyu okumaya başlayınca kültürsüz bu yozgatlılar diyosun gibi oluyor.
şöyle sormalıydın yozgatlıların kültürleri nasıl?bence erkekler tam bir ayı.acayip geri kafalılar.sen bildiğimiz açık giyinen süslü kızlardan sa acayip kök söktürür sana.kabalar.ben yerköylüyüm.burası daha iyi.711 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliçindenim.sen oralısın galiba fableman
Cevap sahibi+1 yılya aslında abarttığımı düşünüyorum yozgatlıları.yeni nesil farklı oluyor.daha modern.ben eski nesilleri düşünerek konuştum.oraya gittiğimizde karşılaştığım şeylerden dolayı.yeni nesil okuyanlar eskilerle aynı olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılne iş yaparsın.
- +1 yıl
+1 yılYozgatlılar son derece milliyetçidir vatanlarını satmazlar vatan hainlerinide yaşatmazlar bu yüzden bu sorunun altına yozgatlılara yobaz diyenler terörist oğlu terörist kürt oğlu kürt doğululardır APOCU AHMET KAYA İZİNDEN GİDİYOR BU İTLER AHMET İTİDE " BAHTİYARI YOZGATA SÜRGÜN ETTİLER' DERKEN TERÖRİST BAHTİYARI YOZGATTA 1 DAKİKADA PARÇALAYACAKLARINI BİLDİĞİ İÇİN ÖYLE DİYOR.
91 Yorumla- +1 yıl
Bu arada yobaz diye dinimiz için diyolarsa kendine müslümanım diyenler için şuraya bir hadis bırakayım.
Peygamber efendimiz bir gün sahabelere sormuş;
Bir adam evinizin önüne gelip eşinizi kızlarınızı seyretse ne yaparsınız?
Sahabeler susup kalmış.
Sonra bir sahabe;
"Ey Allah'ın Resulü yemin olsun ki onu bu kılıcımla doğrarım." Demiş.
Sahabeler ne dediğinin farkındamısın der gibi bakış atmışlar o sahabeye bazıları olurmu öyle şey falan demiş.
Efendimiz;
"Ona kızmayın vAllahi ben ondan daha kıskancım"
Demiştir.
Atatürkün kafirce olan inkılaplarından en az etkilenen ve osmanlı şeriatının kafalarda düşünce yapısı olarak kaldığı mükemmel bir şehirdir YOZGAT.
+1 yılYOZGATLİLARBL YİGİT OLUR COK GUCLU OLURLAR NAMUS İCİN OLUM DAHİ OLSA SONUNU DUSUNMEZLER BAZİLARİ SESSİZ SAKİN DURSADA GERCEKTEN CİDDİ BİR MESELESİ VARSA İCİNDEN CAPANOGLU CİKAR BOZOK YİGİTLERİ DİYARİ OGUZ BOYLARİNİN SOYSOYLADİGİ YER HDP BİNASİ OLMAYAN TEK İL SONU OLUMDE OLSA İNSANLARİN ASLA KORKMAYACAGİ TEK VATAN YİGİTLER DİYARİ ASLANLAR DİYARİ YOZGATTT EN COK SEHİT VEREN SEHİTLER DİYARİ YOZGAT 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
150 Yorumlahayat tecrubelerimden yola cikarak degersiz cirkin assagilik insanlardir ya tipleriyle ya da baska seylerinden dolayi fire vererek dalga kendilerini dalga konusu yaparlar
62 Yorumla- +1 yıl
Sende eminim ocogunun tekisindir. Onu bunu dolandıran arkasından iş çeviren hırsız arsız namususuz. Sizin gibileri cok kale almiyoz. Savaş çıksın bu ülkeyi korumak yerine sizlerin kafalarına sıkmak lazım
- +1 yıl
@HakanHakan8888 bu arada hain heryerden de çıkıyor Karadeniz'den bile çıkmış kimse hakkında kimse genelleme konuşmayacak.
+1 yılEvet gerçekten kaba, rahatına düşkün, aşk işiyle uğraşmayan, kimseye bağlı olmayan kişilerdir daha çok. Bide laf sokmada baya iyidirler, eğer isterlerse yapamayacağı şeyde yoktur. Kendilerine özgü davranış biçimleri vardır. Zekidirler, toplum içinde oldukları halde sevilirler. Ne olursa olsun üzüntüye dışa vurmazlar, erkeklerden daha güçlüdür, gerektiği zaman bunu gösterirler. Kavga sevmezler ama kaşınanları kalırlar. Erkeklerden hiç Korkmaz.
50 YorumlaKültür & Sanat konusunda 415 cevap paylaştı. ziyadesiyle gelenekçiler..el pençe, hizmette hürmette kusur istemezler..arapaşı diye bir yemekleri var. hamur yutuyorlar. bir de yiğidin harman olduğu yerdenler işte..:)
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz otelcilik yapıyoruz yozgatlılar geldiği zaman yozgatlı olduğunu anlayabiliyorum konuşma şekli ve davranışlarındaki rahatlıklarından . geçenlerde fransade ikamet eden bir yozgatlı aile gelmişti yıllar geçmesine rağmen aynı konuşma stili çocuklarıda aynı şeklide konuşuyo çok komikti ya :D
60 Yorumla
+1 yılya yozgatlıyım ben isteyen istediğini yapıyo biri demişki çarşıda pazarda kız görmezsin PDWKPTKWDIPEDKPldğpwldğ siz ciddi misiniz ya? ve kör falan sadece 11. sınıf coğrafya dersinde uyumasaydınız ne dediğimi anlardınız :D yanında ki şehirlerin ulaşımı kolay olduğu için biraz dar kalan şehir onun dışında yok yobazmış şuymuş buymuş bırak Allah rızası için ya babam 60 yaşında bi kez niye bu böyle diye kızmadı ki yozgatlı bir baba çok boşsunu cidden
10 Yorumla
+1 yılBir şehir işte. İyisi de var kötüsü de. Türkiyenin tam ortası, bu yüzden olsa gerek her çeşit insan var. Yardımseverler her Anadolu insanı gibi. Konuşmaları iç Anadolu şivesi, ankarada daha yoğun konuşulur hatta. Bu o insanların kaba olduklarını göstermez. Genelleme yapmak şehirler için yanlıştır.
40 Yorumlasanki bana yeni zelandaliyla amerikalisiniz
ne catismasi olacak sen izmirlisin ama sagcimisin solcumusun dindarmisin felan asil onlar onemli
dil olarak sivenin problem olacagini sanmiyorum siveli konusuyosa gadasini aldigim :D00 Yorumla
+1 yılben de yozgatlıyım ama yozgatlıların çoğu aç gözlü yobaz olurlar ama araların da benim gibi iyileri de var :)
720 Yorumla- +1 yıl
Dindar diye mi yobaz. Sizin gibi karısını kızını kiskanmayan kardeşim olmaktansa yobaz olsun daha iyi. Yozgatlilari kardeşim insanlarin sevmedigine sahot oldum hep. Kimisi hirsiz kimisi dolandırıcı kimisi eroin kacakcisi çıktı. Sizin gibi totoşlar sevse nolu sevmese nolur lan
- +1 yıl
Sana katılıyorum
- +1 yıl
Siz turkseniz ben değilim. Ulkedeki bütün cezaevindekilerde Yozgatlı zaten ya... Yozgatlılar öyle değiller sen o... cocugusun sadece
- +1 yıl
Sen kesin Yozgatlı değil ococugusun kesinlikle
- +1 yıl
Yozgatlı değil kesinlikle bu pic. Yozgatlilara b. k atan
başka bir yerli serefsizinn teki - +1 yıl
@HakanHakan8888 ne diyon lan a. mın oglu g0t senı bizim yozgatlıların çoğu aç gözlüdür bu bir gerçek hepsi mal için yapamayacığı şey yok çiyt dir işine gelmeyeni anlamaz sen hiç bonkör bir yozgatlı gördüm mü benim gibileri dışında yok hepsi pinti olur ve kolay kolay laf anlamaz
- +1 yıl
Sen eminim yozgatli degisin. Yozgatliları karalamaya çalışan şerefsiz namussuzun tekisin. Bende buraya cikar bir hesap açar yorum yaparım. Corumluyum ama çorumlular ac gözlü ve yobaz olur yazarım. Delikanlı ol biraz itolu it. Yozgatlılarda nefis ve şeytan var arzular istekler var ama diğerleri melaike. O zaman ülkenin a... koyanlar hepsi Yozgatlı cezaevindekiler de Yozgatlı hep. Senin dediğin öyle olması gerekiyor. Ankara'nın Çorum'un Sivas'ın hırsız götverenlerinin lafları. Arkadan is çeviren pzvenkler. Ben illerin cogundan zarar gördüm. Ankaralılar çorumlular sivaslilar samsunlular hangi birinize ayrım yapayım. Hepiniz şerefsiz oğlu serefsizsiniz
- +1 yıl
Kürtleri unuttum bas serefsizler. Pkk'li Kürtleri alin birbirinizi s... n.. onlar yarar size. Siz Yozgatlılar kötü deseniz nolur lan. Kaypak serefsizler
- +1 yıl
@HakanHakan8888 ben yozgatlıyım laflarına dikkat et benim akrabalarım özelikle aç gözlü misal kurban dana keser 4/3 dağıtmak yerine çoğunu dağıtmak günah almak istemem ama dağıtığı sanmıyorum ondan sonra çocuken yırtık ayakabı ile gezerdim amcalarım ortak iş yapmamıza rağmen bir ayakabı almazdı babam amcalarım gibi kasaya geçip para alamaz dı ondan sonra burada ki yozgatlı uzaktan akrabalarımı sayıyım kimi trilyonluk kimi aç ama kimse kimseye el uzatmıyor bu arada çorumluların alayı dostum çocuğudur dedikoducu gt verendir tamam
- +1 yıl
bu arada bu yorumu yazdığım da ben sinirlşydim bir yozgatlı hemşerim den de kazık yemiştim para konusun da ha eli çok bolda var bir anlık öfke ilee yazdım bu yazıyı yoksa bizim yemeklerimiz çok güzeldir arabaşı çorbası vb yozgatın kendi de güzeldir lakin bazı kardeşim olanlar yüzünden bu yazıyı yazdım içimiz de çok kardeşim var aç gözlü paranın iti olmuş trilyonluk olsada menfatci şerefsiz çok
- +1 yıl
Bizim gecekondu mahallesini satanlar corumluydu... Kentsel dönüşümde milletin... koydular.. çalıştığım bir yerde corumluydu hep birbirini tutar arkadan iş cevirir arkadsn konusurlardi. Napmam lazım şimdi.
Sen akrabalarının soyuna kütüğüne bak kürt ya da Erzurum muhacirleri var onlardan olmasın aslanım. İc Anadoluda bir cok yere yerleşmişler kürtler ve Erzurum muhacirleri... Ya onu birakda Ankara corum Sivas Erzurum samsun baska nere kaldı. Alayi puşt bunların. Sen kimi yiyon. Her bku yiyen adamlar bunlar.. - +1 yıl
Senin ne mal olduğunu araştirsak serefsiz hırsızın teki çikarsin eminin. Senin gibi kahpe evlatlarıni cok gördük. Yozgatlilara bk atıp kendini tertemiz gösteren
- +1 yıl
@HakanHakan8888 senin bacını severim kahpenin çocuğu laflarına dikkat et dedim dostum dolu yazma lan daha yazarsan seni bulur bacını severim
- +1 yıl
bir kelime daha yazarsn bılkı bacını sktım hakan
- +1 yıl
@HakanHakan8888 Yozgat kadar iğrenç il yok dadaş ilk Türklerin geldiği Anadolu Türk şehri bu sana iyi kapak Erzurum'u ağzına alma git pis Yozgat'ını temizle hadi uza kendi pisliklerinizi böyle mi örtüyorsunuz bak sizde de sadık olmayan varmış iyi kapak oldu mu?
- +1 yıl
@HakanHakan8888 puşt sizin alayınız
- +1 yıl
@HakanHakan8888 çok dinli imanlısınız he neler duydum ben.
- +1 yıl
@Gülüm20 sizde de sadık olmayan derken kimi kastediyorsun?
benim bir yozgatli tanidigim vardi diślekdi herkes dalga gecerdi. belki tipleri düzgün olsa el üstunde tutulurlar
01 Yorumla- +1 yıl
Kisileri memleketlerine gore siniflandirmak tamamen yanlis evet her yorenin kendine has bir kulturu orf ve adetleri vardir. Ben izmirde 2 yil yasadim aslen yozgatliyim izmirde de o kadar cok farkli karekterde insan var cingenesinden tut muhafazakarindan tut ateistine kadar... bir ailede yetisen ayni anne babadan dunyaya gelen kardesler bile herbiri farkli huy ve karektere sahipken koskoca bir sehirde yasayan insanlar icin de standart genelleme yapmak cok yanlis. Emin olun sizin erkek arkadasiniz o soruyu izmirliler nasil diye sorsaydi alacagi cevap bundan farksiz olurdu. Yani bu soruya verlien cevaplar tamamen yaniltici olacaktir.
Biraz kabalık durumu var başka da ne bileyim izmirden yozgata gelin olmak sıkıntılı gibi aslında :)
41 Yorumla- +1 yıl
Ermeniye gelin olsaydı sıkıntı yoktu değil mi. Ermeni yapamalari. Burada yozgata kotu konusana alayina küfür ettim. Kibar kibar oçocuklugu yapacaksiniz bende hoş görecem lan. Oldu. Oldu
yılanla yozgatlıyı aynı çuvala koymuşlar yılan bu benden daha kötü diye kaçmış çevrede duyduğum bir laf aslını bilmem
63 Yorumla- +1 yıl
o bir uydurma
- +1 yıl
Onu Ankaralilara derler. Ankara'nın bı ilçesinden olanlara. Yozgata değil. Kesinlikle duymadım
Ben bır yozgatlı olarak sana söleyim cok kültür çatşmaları olr
41 Yorumla- +1 yıl
Aynen olur.. yozgatlilar serbest tek başina bırakmazlar kadını kızı. Muhafazakar dindardır o yüzden. İzmirliler serbest büyür. Kesinlikle çıkar.
Bende yari izmirliyim yozgatli arkadasim var ilk zamanlar Onu hic anlayamazdim konusmalari degisik oluyor bide cok kufurlu konusur Ama cok gulerdim bu duruma :D bide cana yakin en iyi arkadasim :))
20 YorumlaDindar, arkadasimin sevgilisi yozgatli ve adam icin hayat namustan olusuyor.
50 YorumlaHiç pozitif şeyler duymadım yorumları okuyana kadar.
00 Yorumla
+1 yılkızları tam bir öküz. görünüşte güzel tatlıdır ama mümkünse konuşmasınlar ya abi o ne öyle erkekle konuşuyo gbi hissediyorum kendimi acayip kabalar
53 Yorumla- +1 yıl
sen erkeklerini tanımamış ozaman.
- +1 yıl
Sen de oç'sun büyük ihtimalle. Kötü konuşanları karakteri senin gibi 5 para etmeyenlere tercih ederim. Kötü konuşmak değil karaktersizlik suçtur öyle degil mi sığır avarel
- +1 yıl
O kızlar seni adam yerine koymuslarsa öpte basına koy.. yozgatlilara laf edeni gördükçe iyice ifrit oluyorum. Kendileri böyle cok temiz düzgün insanlar ve eleştiriyorlar yozgatliları
hic kimse sevmez beś para etmezler cahillerdir hepsi is imkani oldugu icin ankarayi istila etti siktirip gitsinler
63 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze hasta olurum
- +1 yıl
@randomwas helal olsun kardeş iyi kapak yapmışsın iyi söylemişsin çamur atar laf ederler ama oralara gelip utanmadan da çalışırlar.
yozgat genel itibariyle dindar , milliyetçi yobaz insanların yaşadığı bir yer. izmirliysen çok sıkıntı yaşarsın
44 Yorumla- +1 yıl
Ermeniye gelin olsaydı sıkıntı yoktu değil mi. Ermeni yalamalari. Ermeni yunan kalintilari. Siz ermeni yunani seversiniz. Alayinizi toplayip bu ülkeden sürmek lazim.. aha Yozgatlı bak hemende kabalaşti derler. Hasittir lan derler adama... Ococuklugu yap sonra da laf yiyince aha bak Yozgatlı. Yozgatliyiz lan ermeniler
- +1 yıl
@HakanHakan8888 insanların sizin hakkınızda kötü konuşmalarına sinirleniyorsun fitil oluyorsunuz da sizlerde başka şehirlere çamur atmaktan geri kalmıyorsunuz onlarda size fitil oluyor sizler de sanki sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyorsunuz laf atıyorsanız gelecek tepkilere yorumlara da açık olacaksınız önce kendinize kendi şehrinize bakın hemşehriniz bile size şehrinize neler diyor böyle üzücü birşey olabilir mi kimse dört dörtlük değil kendinizi de öyle göstermeyin sadece burada değil çoğu payda kötü konuşan var size yani herkes dört dörtlük konuşmuyor çok sinirlendim ya ayıp bu yaptığınız.
+1 yılBol şans :) Hemde İzmir'lisin...2 kere bol şans :))
30 Yorumla
+1 yılheriyin gobeller :D lafı bile yeterli kültür çatışmasında
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaklıma tatlı esprisi geldi :D iyidir ya iç anadolu insanı
40 Yorumla
+1 yılBen bir karadenizli olarak aranıza katılıyorum yozgat ve İzmir ve ist adam olan adam anasının amından çıkar gozgatlımı sikti sizi
00 YorumlaÇoğu yobaz ve çakal .
105 Yorumla- +1 yıl
yobazlıkları vardır ancak çakallık% 90ında yoktur aşırı saf insanlardır yozgatlılar😀
+1 yılSanırsın Abu Dhabi-Andorra buluşması:)
00 Yorumla
+1 yılmal oluyorlar genelde.
44 Yorumla- +1 yıl
Kahpe evladi olmasindam kahpe evladı olmasina care yok.
- +1 yıl
Yozgatlı lar adamın dibidir. YİĞİT İN HARMAN OLDUĞU YER ERKEKLER BAYAĞI GÜÇLÜDÜR
SÖZ ŞEREFTİR
NAMUS ÇOK ÖNEMLIDIR
NAPCAK İŞI GÜCÜ BIRAKIP KIZ PESINDEMI KOŞSUN GENELDE ÖZEL HAREKAT FALAN YOZGATTAN ÇIKIYOR.
+1 yıldaş düşebülüğ ayu çıkabülüğ
şive böyle06 Yorumla- +1 yıl
ben öyle duydum :/
- +1 yıl
Bu kadar da değil sevgilim Yozgatlı ve bu kadar kötü konuşmuyor
- +1 yıl
Kastamonu şivesine geçmiş arkadaş 😀😀😀 yozgatlıca da öyle bir şive yok sadece nörüyon nörüyüm derler oda espri maiyetinde en azından konuşurken kasmıyorlar
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası