Arkadaşlar sizce Suriye'deki dizi ve film yapımları sizce nasıldır çünkü bizim ülkemizdeki filmler ve diziler daha çok aşka dayalı Sizce Suriye'deki dizi ve film yapımları nasıldır ve orada dizi ve film yapılıyor mu?
Suriye'de Dizi ve Film yapımları sizce nasıldır ve oralarda dizi ve film yapılıyor mu?
@karadenizli52 İran'da çekildiğini duydum keza Irak'ta öyle ama Suriye'de film ya da dizi çekildiğini pek duymadım herhalde oralarda dizi ve film sektörü fazla gelişmiş değil
@karadenizli52 mesela Suriyeliler Türkiye'ye mülteci olarak geldi geleli onlara ait olan herşeyi öğrendim mesela Eskiden Suriye Lavaşı diye bişey bilmezdim taki Suriyeliler Türkiye'ye mülteci olarak gelene kadar ondan sonra Suriye Lavaşı'nın adını duymaya başladım işte bunun gibi Oradaki film ve dizi sektörü nasıl Bizim ülkemizdeki gibi aşka dayalı mı yoksa daha mı ciddi yani bizler gibi aşk üçgeni şeklinde anlatmıyorlardır herhalde Çünkü ben Suriye filmi fazla izlemedim pek Türkiye'de pazara sunulmuyor Hint Filmleri gibi İran filmlerini güzeldi aşkı masum şekilde anlatıyordu aşk üçgeni gibi değil en azından baymıyordu dizileri
En İyi Cevaplar