bir kitabi okumak onu hissetmektir yaşamaktir tabii ki okuyucusu olmak isterdim iliklerime kadar hissederek sindire sindire okumak bittikten sonra ki o iki uc saniyelik dalis kucaginda tutup hayal kurmak yahut aglamak dunyanin en guzel hisleri 😊
Elbette yazarı... Zaten yazmak çok ayrı bir dünya taşıyor kendi içinde. Satırlardan sayfalara uzanan bir yol ve yolun içinde nice hikaye nice karakter... Tarifi mümkün olmayan bir şey yazmak. Kelimeler yetmiyor.
Yazmak isterdim sonrasında ise O'na okumak. Ben dokunamıyorum bari yazdıklarım dokunsun.. Bazı kitaplar vardır, hiç bitmesini istemediğin.. ama sayfaları hızlı hızlı çevirdiğin. Kimseyle paylaşamadığın. İşte sen benim için o kitapsın. defalarca okusam öyle sıkılmam.
okumayı isterdim kendi aklımda olanları geçirirsem sadece acıdan ve kederden ibaret bir kitap olur içeriğin çoğu, bu yüzden farklı şeyler görmek için okuyucu olmak isterim
Su anlar da genelde yazarlar okunma telase ile yazar olmus.. Yani aslinda en iyisi okuru olmayi isterdim.. Kendini bir kitabin sayfalarinda görmek gibisi varmidir.. Elbette yoktur.. :/
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Bir kitabı okumak, onu kendiniz için baştan yazmak gibidir! Çok özel bir kitabın yazarı mı olmak istersiniz yoksa okuyucusu mu?
En İyi Cevaplar