jüpiterden marsa Ürenusten karsa L'e kola iceli mi vakitin varsa İstanbuldan taksi kac yazar marsa Demedi deme taksi metre can yakacak sofor abi basarsa marşa En iyisi seninke dans edelim kalkalim valsa
ruyalar gercek olsa senı her gun gorurdum ay ile güneş gıbıyız ama ben kovadıkca sen karanlıga kacıyorsun. ben sende yanmaya razı ıken inanmayacaksan sen hıssetıklerıme artık cık ruyalarımdan kabuslarımla kalayım :)
Masallar kadar masum değildi hayat Umudumuzu kırdılar hep bir feryat Kimisi yalanlarla yaptı Arkadan vurdu kımısı yuzumu gulup acıya acı katı Dünya ıkı kapılı bir handır Dünden ders almazsan bu gunde zıyandır Esir olmazsan geçmişine yolun sonu bahardır Sende kalem sen yaz bır masal olmasın matem
kucuk umut tohumcukları ektım yarınlarıma acarmı bılmem beklemek lazım baharları düşlerımde hep taze baharlar elimde yalnız umutlar ruyalar da keşke bır kere gercek olsalar
benı sor geceye anlatır sana hece hece elımde kagıt kalem aşktır en buyuk bılmece ne geldıyse başa ya aşktan ya meraktan gecede bıtı ufaktanh icımde bır kac umut kırıtısı sabaha merhaba geceye elveda uykuya teslı oldum bu defa
En İyi Cevaplar