Erkekler şiirden hoşlanır mı? Şiir yazan kadından etkilenir mi ne dersiniz?
Erkekler ve şiir hakkındaki düşünceleriniz neler?
Erkekler ve şiir hakkındaki düşünceleriniz neler?
Hayır erkeklerin çoğu şiirden falan hoşlanmazlar. Bu sadece romantik takılan kızların onlarla cinsel ilişkiye girmesi için yapılan bir dümendir o kadar. Şiir yazmak erkek işidir. O kadar kadın yazar varken kadın şair kaç tane gördünüz bu güne kadar? Kadın şiir yazmaz şiir dinler, çünkü kadın kız tavlamaz..
magrifet yazan da değil yazdıranda dır vesselam
şiirden hoşlanan erkekten hoşlanırım. şiir yazan kadından etkilenir mi bilmiyorum ama ben şiir yazan bir erkekten etkilenebilirim.
Sırf şiir yazıyor diye bir kadından hoşlanacaklarını pek sanmam.
Cevap
14Cevap
sen şiir okusanda erkek yalandan gülümseyip ..çok güzeldi meleğim diycekk..asıl o anda ne planladığını söylemiyim=))bu sana bir erkek tavsiyesi..sadece ben değil normal her erkek(eğer sana körkütük aşık değilse) böyle düşünecektir..ama gerçekten çok aşıksa başkaa..
Zevkler ve renkler tartışılmaz.Şiir hayatımızın çoğu yerinde karşımıza çıkar.Dinlediğimiz şarkılar birer şiirdir.Şiir yaratıcılık gerektirir.
Osmanlı ya bak.Tüm padişahlar biraz şairdir.Ulema da öyle sadrazamda öyle.Ve hepsi erkekti bu kişilerin.
Yine eksi manyağı olacağım ama daha önce de yazdım. Şimdi de yazıyorum.
Hani insan bir kaç şiir sever falan da yok yazmakmış, duvara karşı %10 derece eğimle okumakmış. Bunlar nasıl hareketler ya.
"So gay" başka bi'şey değil.
Hiç düşünmemiştim lakin
Demet akalında Ayrıldığı sevgililerine şarkı yazıyor ama işe yariyormu bilmiyorum ...
KAdın duygusaldır yazarsa işe yarayabilir belkide hoşumuza gider...
Türkiye'de ki en büyük şairler sanırsam erkek olduğu için erkeklerin şiirden hoşlanabilmesi olasıdır.Tabi bu biraz yapı ve alışkanlıkla ilgilidir.Yani ben şiir yazmayı seviyorum mesela ama başka bir erkek şiiri sevmek zorunda değil.
yazana bağlı yada karşısındakine bağlı bakarsın kendi bile yazar içindeki ruh haline bağlı
şiir nefretimdir,
düz bir yazıdaki şiirsel ifade ise hayattır...
Bana hitap ediyorsa severim... Karşılığını yazarak veriyorum.
Şiir yazmak güzeldir güzeli şiirle bağlamak güzeldi
ben cok severim. Can Yücel kadin dedigin gercekten harika bide
Cahit Sıtkı Tarancı Yas 35 siiri
Güzel yazıyorsa hoşlanırim ilkokuldaki şiirler gibi olmasın ama
senin için yazılan ilk okul şiiri bile olsa kızı seviyosan bayılırsın eminim
Evet haklısın
başka kadınlara yazılan şiirleri daha çok seviyorum. ama o kadınların yerinde olsam gülerim kesin.
Kadınlara yazılan şiirler daha güzel.
aşk şiirlerinden hoşlanmam.
karekterine göre değişir.
ben etkilenirim sonuçta beni düşünmüş yazmış
bilmem bana uzak :/
so gay.
Şiiri hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar