Genel olarak ortak konulari saf kiz, kotu cocuk odakli olan, siddet ve cins*llik iceren, edebi yonden herhangi bir katkisi olmayan kitaplar, bana gore. Hele ki Wattpad'de yazılıp daha sonra kitap olarak basılanlar o kadar les ki; basan yayin evleri de belirlileri ephesus vs. kazanc saglayabilmek icin 13, 15 yasindaki cocuklarin pedagojik gelisimlerini olumsuz yonde etkileyip, psikolojileriyle oynuyorlar sadece.
Bu ve benzerleri gibi.
'Genç Kız Edebiyatı' adı altinda çıkan popüler kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Edebi dil sıfır İçinde kişiyi geliştiren bilgi hiç yok Karakter ve hikaye yönünden hep dönüyor derin tahliller yapılmıyor Bir kere okumalık sonra atılmalık kitaplar Bu tür kitaplar okunmamalı zevk veriyordur belki ama zevk verdiği kadar bilgi de vermeli bir kitap
bence de ne edebi bir katkısı, ne de insanın hayalgücüne kattıkları herhangi bişey yok. Gençlerin kafasına belirli kalıpları yerleştirip, "böyle olursanız sevilirsiniz" imajı yaratmaktan, insanın hayalgücünü daraltmaktan başka bir işe yaradıkları yok
Çok kötü olduğunu düşünüyorum. Türkiyeye gelince bir kitap mağazasında farketmiştim kötü çocuk diye bir kitap mı ne varmış tüm kızlar ondan arıyor. meraktan açıp bir baktım bakmaz olaydım ne kadar berbat.