'' Uçurtma Avcısı '' kitabını hiç beğenmedim.
Bu kitabı neden abartmışlar?
Bu kitabı neden abartmışlar?
Evet ben de beğenmedim
Hayır bence çok iyi
Henüz okumadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Okumadım da şunu anlamıyorum..
Okuyup beğenenler neden beğenmeyenlere 'bi bk bilmiyosun' muamelesi yapıyor.
Heryerde böyle yahu. Dizi izlerim alttaki yorumlarda sevmeyenleri söverler, film açarım aynı muhabbet, kitap tartışması olur aynı muhabbet...
Millet kafayı yedi heralde. Zevklerin renklerin tartışması mı olur?
Bence herkesin bir kitaptan beklentileri ve çıkarımları farklıdır. Kimine olay örgüsü karakterler, kurgu sıkıcı ve sade gelebilirken kimine zevkli ve sürükleyici gelir. Aynı yazarın Bin Muhteşem Güneş kitabı misal Uçurtma Avcısı kadar duyulmamış fakat bence uçurtma avcısından daha sürükleyiciydi.
Hiçbir kitap fazla beklentiyle okunmamalı. O kadar övülen Aynı Yıldızın Altında kitabını hiç beğenmedim, edebi bir yönü yok. İçerik 0.
herkez görüşünü belirtmiş sizde görüş belirten çoğunluğu duymuşsunuz beğenenler kadar beğenmeyenlerde vardır elbette..
Cevap
5Cevap
Sana sadece "Oha" diyebiliyorum:) O kadar sade yazıp da o kadar iyi yazabilecek çok az insan vardır. Kurgusundan anlatımına kadar her şeyi ayrı ayrı şaheser.
Amin:)
Baktım da hala daha aynı kanaatteyim. Olayın duygusu bile yeter ki gerçekleri dibine kadar yansıtıyor. Kurgu olarak da bakamayacağım kadar günümüze ait olaylar.
İnsan bir kitabı çok büyük bir beklentiyle okuyunca bazen böyle hayal kırıklığına uğrayabiliyor.
Belki bir süre sonra tekrar okursan beğenebilirsin. İnsanlar gençken, orta yaştayken ve yaşlıyken okudukları aynı kitaptan farklı anlamlar çıkartır ya da ilk okuduğunda beğendiği şeyi sonraki okuyuşunda beğenmez. Değişim.
kitaptan anlamıyorsun bnce sen kusura bakma ama.
Beklenti içine girdigin için beğenmemiş olabilirsin bence.
Kitap güzel ama aynen abarttiklari kadar yok
en sevdiğim kitaplardan birisi
Bin muhteşem güneş kitabi çok daha iyi
Okumadım.
Ben beğeniyorum.
çok iyi bence
Henüz okumadım.
Niye? Guzeldi bence
Henüz okumadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar