Kültür & Sanat "Eliz"ismi güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlamları : El izi. Göz nuru. Arı, duru, temiz, munis ve uyumlu. Gurbette yaşayan, uzağa düşen. Yabancı, el. Su perisi. Yakut destanlarında bekaret tanrıçasının ismi. Ayrıca Öztürkçe bir isim. Kökeni : Türkçe Güzel. Güzel değil. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "Eliz"ismi güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BetonKurdu Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl isim güzel duydum daha önce ama bu fotoğrafta ki canlı bir harika dostum ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel dimi, maşallah 😊 Yorumla BetonKurdu +1 yıl aynen aynen çok tatlı ya keşke benim de olsa 🤗 Yorumla
crazyturkey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl ya fotografdakini yerimmmm tombis tombis birseyyy buuuu 😻😻🙈🙈😘😘 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlış, maşallah 😊dünya güzeli ❤ Yorumla crazyturkey +1 yıl evett maşallah 🙊 Yorumla
Pluskafa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Elis daha kibar. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Oda çok güzel 😊 Yorumla
Leader34 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsellik ne alaka? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Valla anlamlarında öyle yazıyor, bilemiyorum. Yorumla Leader34 +1 yıl Soruyu Cinsellik kategorisinde sormuşsun. Onu diyorum. Yorumla Soran +1 yıl Diğer kategorisinde olacaktı ama kültür ve sanat olmuş yanlışlıkla. Soru cinsellik kategorisinde değil dikkatli bakarsanız. Yorumla Leader34 +1 yıl Cinsellik'te idi. Taşınmış. Yorumla
En İyi Cevaplar