Cahil bir milletiz bunu kabul edin. Japonya'da yılda kişi başına 25, Fransa'da 8 ülkemizde ise 12800 kişiye bir kitap düşüyor. O kişi sen misin? En son okuduğun kitap ne?
ders kitaplarini cikartirsan ulkede kitap okuyan kalmaz. tabiiki cahiliz, gazeteyi bile spor sayfasindan acan milletten bahsediyoruz. su ortamda bile 15 dakika zaman gecirince ne denli cahil oldugunu göruyorsun milletin. istisnasiz her gun "sevgilimle donla sevistik hamile miyim" diye sorular geliyor. soruna cevap verecek olursam, evet okuyorum. kendi evim daha kucuk oldugundan yer yok ama ailem cok kitap okuyan bir aile oldugu icin o sekilde buyudum ve evlerinde kutuphane var. merdivenli, 4 duvar kaplayan bir kutuphane.
Telefon a tutsak yaşıyoruz ellerimiz kelepçeli ince bir ses var içimde oku okuu diye inleyen beyinlerimiz mühürlenmiş bir suçumuz yok iken kitaba olan özlem beni günden güne eritirken kurtarın beni ulann
En son okuduğum kitap stefan zweig'in satranç kitabı daha bugün elime almamla bitirmem bir oldu ince olduğu için hemen bitiyor zaten Tavsiye ederim Kitap okuma alışkanlığı Türkiye'de gittikçe iyiye gidiyor keşke sürekli artan kitap fiyatlarına bir çare bulunsa... Fiyatlar yüzünden kitaplara doyamıyoruz toplum olarak maalesef. En kısa sürede bu problemimiz çözülmesini temenni ediyorum.
basılı kitapları çok sık almıyorum kitap başı 20'den aşağı değil. basıyorlar vergiyi basıyorlar vergiyi... amaç da bu zaten okutmamak... genelde indirerek okuyorum, tamam doğru değil ama okumamaktan iyidir bence.
En İyi Cevaplar