Eskiden haftasonunu iple çektiğimiz günler vardı. Cumartesi pazar oldugunda annemizi dizi başladığında bize seslenmesini tembih ederdik. Sokakta oynadığımız zaman dizi başladığında çağırır sesi duyar duymaz mahalledeki bütün çocuklar evlerinde tv başına hücum ederdi. O zamanlar vikingler , taht oyunları gibi kaliteli tarihi diziler fazla yoktu ama öyle olmasına rağmen bence hala herkül ve zeynanin eline su dokemezler. Doksanlı yıllara damgasın vuran ve çok uzun yıllar devam etmiş gerçekten güzel kaliteli bir başyapıttır. Sizler neler düşünüyorsunuz görüşleriniz nedir?
90 yillar icin oldukca basariliydi fakat su an icin daha basitler, dusunsene Zack Snyder in 300 u, Brad pitt in oynadigi Troy bile 10 seneyi devirdi. Zeynalar eskidi artik onlarin devri bitti.
bu dizilerin fan i olabilirsin, eskiye özlem yuklu olabilirsin ama sinema/ dizi endustrisi acisindan devami olmayan getirilmeyen surumu olmayan bir dizidir. Ikiside B- Movie kalitesindedir, cekimlerden anlayan biriysen. 90 li yillar 90 larda kalior 2020 lere dogru gidioruz teknoloji yapim endustri degisior. Senin icin degismediyse her gun ac izle :)
hahahaha ben elbet gununumuzde kaliteli eserler yok demiyorumki öyle birsey mi dedim nasil ki bugun dostoyevskinin mezarında kemikleri bile yokolmuş fakat hala kitapları okunuyorsa iyi eserlerin asla miladi dolmaz onu anlatmaya çalışıyorum haklı olmak icin kavram kargaşası yaratmiyalim :)
B- movie kalitesinde olan diziyle farkli bir genre "klasikleri helede dostoyevski" yi kiyaslaman garip :) bu dizi kult dizi/yapim degil. hakli olmaya degil sorunu cvplamaya gelmistim. Tekrar diyorum fani olabilirsin, sevebilirsin ama gercek bu.
ya düşünsene biz o zamanlar cocuktuk bide hersey güzel geliyordu mutlu oluyorduk. aynisini izlesek o tadini yine alamayiz. bide taklit gelse hep ondan bir seyler arariz o zevki arariz ama bulamayiz.
Gerçekten detaylı görüşünde haklısın sana saygı duyuyorum ama bazı konularda katılmıyorum şöyle örnek vereyim mesela bazı müzik grupları ilk ve orta albümleri bomba damga vuruyor hakikaten (olağanüstü) enstrüman çalıp vokal sergiliyorlar fakat beş 10 sene sonra albüm çıkartıyorlar hiç alakası yok müzik demeye bin şahit ister bunun cocuklukukla alakası yok sadece birşeyi yapıyorsan zamanında yapicaksin Şu an metal rock ve pop gruplarından örnek vericek olursak ben çocuk dahi olsam pek fazla hazzedicegim söylenemez su anki çıkardıkları eserden tabiki cocukluk güzel saf ve masum ama 2000 den sonra dünyanın eski huzuru yavaş yavaş kalmamaya başladı her şey eskiden güzeldi kısacası
anladım fakat o kadın çok dinç ve kolay kolay yaslanıp cokucek bir kadına benzemiyordu belkide başka şeyler kullanmış olabilir uyuşturucu tarzında çünkü hiç makyaj bile yapmaya gerek duymayan kadındı
En İyi Cevaplar