90larda oynadığı filmlerde pek görülmüyor o, sonradan oyunculuk skalası daraldı ki aslında kendine has karizması ile yürümüş yetenekli bir adamdı, ama çok üst düzey bir aktör olmadı.
Brad Pitt ile ikisi belli bir ekole sahip adamlardır. Brad'in filmleri genelde daha iyidir orası ayrı tabii.
Tuhaf davranışları olan bir adam zaten. Yaşlandıkça orta yaşlı rockerlara döndü, Amber Heard ile olan evliliği falan derken yıprandı zaten.
Utangaç, pek konuşkan olmayan, garip bir adam. Herife Oscar ödüllerinden sonra ne hissettiğini sordular, tek söylediği 'İçerde sigara içmek yasaktı, sigara odası dahi yoktu ben böyle rezillik görmedim' falandı. Ağır alkol sorunları varmış zaten.
Ayrıca Amber Heard'ün meşhur kaydını gördüğümde dikkatimi evin içinde şapka ve güneş gözlüğüyle geziyor oluşu çekmişti.
@Ragnar_Lodbrok ağır alkol sorununun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, meşhur kaydı izlemedim belki kayıttan haberi olduğu için öyle dolanıyordur. Ben lösemili çocuklarla ilgili faaliyetleriné bakıyordum bir. Gençken de bir Rock grubunun üyesiymiş ki yaşlanmayla olan bir durum değil. Biraz savunur gibi oldu sanirim bunlar da benim fikrim 😄
Adam sabah 11'de 1 litre şarap falan içen bir tip. Ki müptezel yapılı olduğunu hiçbir zaman da reddetmez bu rock&roll tribindeki insanların genel huyudur bu.
Kayıtta evin içinde eşyaları sağa sola fırlatıp pat küt onu bunu kırıyordu zaten.
Neyse bu adam müzisyen olmak istiyormuş aslında, Nicholas Cage ile tanışmış bir barda, orda Cage 'Lan oğlum sen aktörlüğe ağırlık ver, sende çok başka bir karizma var' falan dediğinde 'Yok yav, hiç bana göre değil' falan diye reaksiyon vermiş sonradan girmiş bu işlere.
Şu sıralar çok büyük bir karakter oyuncusu olabilir ama kendini ekseriyetle salmakta olduğundan hiç o toplara girecek gibi değil.
@Ragnar_Lodbrok Bak bunları bilmiyordum (Nicholas kısmı ve dediğim gibi o video). İstediğin bir şey olmayınca olan diğer şeylerin bir önemi kalmıyor bazen, sanırım o kafada yuvarlanmış. Ama tamamen kötü ya da tamamen iyi olamaz zaten bir insan, ünlülerin skandalları akılda kalıyor hep o da biraz daha kötüleştiriyor durumu. Neyse sonuç olarak adam gerçekten kendine özgü.
En İyi Cevaplar