Bu ne ev ni alıyoruz ya neden bu kadar pahalı :( en dandikleri bile 500 tl'den baslıyor. 11.408,01 nedir? sonra 01 kusurat var bir de:( Kendı flutum kırıldı tamir edilmesi olanaksız.. aglıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Efenim öncelikle merhabalar.. Sorunuza soruyla karşılık verdiğim için ve konuyla alakası olmadığı için özür diliyorum yalnız sormak istediğim önemli bir soru vardı cevabını bulamadığım. Efenim mesajlarınız niçün kapalı?
Doğrudur efenim. Keşke herkes benim gibi İstanbul beyefendisi olabilse değil mi? 😌 iltifatız için çok teşekkür ediyorum ve mesajlarınızı bekliyorum 😊
Gülücüklerinizi mesaj kutuma saklayınız lütfen😊 kutum halen boş görünüyor efenim😌
galeri2.uludagsozluk.com/.../...ok-ulan_508087.jpg
iboyu şimdi anlıyorum
Ben bir enstrüman çalmak istiyordum. Keman ya da yan flüt olsun dedim. Gittim konuştum fiyat sordum. Keman 250 Liradan başlıyor yan flüt 600den dedi. Bende çok şaşırmıştım 😀
iyi bir ses için ne yazık ki hepsi
yan flütten kaçarken piyano aldım :D pek bir fark olmadı :D
Cevap
12Cevap
evet çok pahalılar bende bundan şikayetçiyim ama yapacak bişiy yok geçmiş olsun flüde üzüldüm
En güzeli ve maliyetsiz olanı Mızıka. Çıkardığı ses hepsinden harika. bir de çalan bensem offfff...
Çok pahalı gerçekten. Ben kemanı 300 e aldim.100 liraya bile vardı aldığım yerde
Uhh araba parası be. d
Gerçekten pahalıymış. Nasıl kırdın?
Kardeşlerin mi? Yazık olmuş. Çalışır alırsın, daha önce nasıl aldın?
Part time bir iş bulur alırsın dert etme. Enazından orta seviyede bişey alırsın 11.000 tl nedir.
Yalan söyleme, piyango çıksa altın kaplamalısını alırsın
Gümüşden yapılıyor onlar diye biliyorum ama?
isterse pirlantadan yapilsin yine o kadar verilmez.
Obua mi caliyorsun? :(
Araba olabilir mi o iyi bak bence 😂😂
otomatikmi caliyor ne yapiyor
yan pahalı düz al sende.
Bu resimdeki obua yanlız yan flüt daha kısa olur
Evet flütler pahalı olur genelde
Sakar kırarsan öyle olur işte 😒
Dolar yuksek
Çüüüşşşş
Hayy masallah
Ee bu flüt degil
Toot nuvolara bak onlar 100 tl gbi bişey
Oyle olur mu mesela bizim gitarlarda da steve vai ve joe satrianiye ozel yapilmiş gitarlar var 20 milyara kadar gidiyor ha verilirmi kesinlikle çunku o ton akici klavye falan. Sende paraya kiy azckk allah allah muzik bu başka bisi digil 😂
Para biriktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar