Kültür & Sanat Youtube Kanal Kapak Fotoğrafı Hakkında ki Görüşleriniz? cadalozcadi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar;Uzun süredir abonesi olduğum kanal kapak fotoğrafını güncelliyor bir kaç seçenek var ve oylamaya sundular ben en çok bunu beğendim sizce nasıl?youtube. com/kulttv kultbilgi. com Youtube Kanal Kapak Fotoğrafı Hakkında ki Görüşleriniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1tecrube Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl gayet guzel bende takipcisiyim bazen bu adam ucun oluyor o ayri;) 0 0 Yorumla
TheLastQueen Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl begenemedım 0 1 Yorumla 1tecrube +1 yıl Ben begenmistim;) Yorumla
serwanx Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl reklam mı yapıyorsun 0 2 Yorumla cadalozcadi +1 yıl ne alaka Yorumla serwanx +1 yıl kanalın reklamını yapar gibi... ama güzel olmamış ve ne alakaysa kanala abonemişim Yorumla
mehmetingezegeni55 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl beğenmedim 0 3 Yorumla cadalozcadi +1 yıl sen daha iyisini tasarlayabilirsin onu teklif edelim? Yorumla mehmetingezegeni55 +1 yıl yok fikrim bu ben daha iyisini yaparim demedim. Yorumla cadalozcadi +1 yıl peki Yorumla
En İyi Cevaplar