• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kültür & Sanat

Big Bang (Büyük Patlama) Teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

ThomasPaine
ThomasPaine Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sizce dünya evrimsel süreçten geçirilmiş midir yaratıcı tarafından?

Big Bang (Büyük Patlama) Teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 94%
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Valla günümüz ve geçmiş en büyük evrimcilerin 2 side Hem Stephan hawking hem de darwin evrenin ve yaratılışın formulu için tanrıya gerek yoktur demiştir. Ama bunu Tanrı yoktur anlamında değil bu sırlar için mantıklı cevaplar kanıtlar aramaktayım demek istemiştir her ikiside. İkiside henüz teorilerini kanıtlayamamışlardır. Yani onlar bile Tanrının yokluğu hakkında net konuşamamışken bizim Tanrı işi değil dememiz Her kesime ayıp olur. Birde bu adamlar tanrı yoktur demişler gibi çarpıtılıyorlarya ne kadar üzülüyorum

1
    6 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

@psychoparadıse Darwin'i Ateist göstermek hiçte doğru değil üstelik Darwin Agnostik idi Tanrı'nın varlığı konusunda kararsızdı.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Aynen öyle. Burada herkes çok bilmiş ya. Bakıyorsun ateisti diyor ki darwin kitabında Tanrı yoktur demştir diyor. Aşırı dincisine bakıyorsun hayır tanrı kelimesini kullandı yani tanrı vardır demek istedi diyor. Herkes işine geldiği gibi gösteriyor tanıtıyor adamları. Halbuki adam açık açık evrenin yaratılışı için bir tanrıya gerek yoktur. Fakat henüz kendi kendine nasıl oluştuğunu da kanıtlayacak hiçbir şey yoktur diyor. Bu kadar netken ifadeler insanlar neler neler konuşuyor yazıyor...

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Bence Tanrı evreni evremleşerek oluşmasını sağladı çünkü Tanrı herşeye müdahele etmez bence çünkü düşünün birtek dünyada mı yaşam var evrenin kozmik bilgisi çok büyük ve biz bu bilgide bir arpa boyu yol kat edemedik. Eskiden Hristiyanlar hastalık için hekim veya şifacıyı evlerinde veya yakınlarında görmek istemezlermiş çünkü hekimlerin kafir olduklarını söylermiş biz bu hastayı Tanrıya emanet ettik derlerilmiş o onu iyileştirir diye beklermiş ölünce Tanrı yanına aldı derlermiş hekim görse belki daha yaşıyacak dı o hasta.

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Tabii ki insan ömründe istediği yolu seçebilme özgürlüğüne sahiptir. Şöyle düşün ben havuç doğrayabilirmiyim evet doğrayabilirim. Ama bu iş için biz insanlar ne yapıyoruz mutfak robotu üretiyoruz. Mutfak robotuna bu işi yaptırıyoruz diye biz havuç doğruyamıyor mu oluyoruz?

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Evet insanoğlu hurafelerden uzaklaşmalı elin oğlu uzayda Mars'a gidince sevinir bizimkiler okeyde Mars'da sevinir :-)

Yorumla
    • psychoparadıse
      psychoparadıse
      +1 yıl

Aynen :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Dumas
    Dumas Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

Üzerine milyonlarca insanın milyarlarca gün düşündükleri bir şey bu.

Evrenin başlangıcı, Tanrı'nın varlığı, Ölüm'ün niceliği vb.
    Sana kitaplarda okuyabileceklerinden farklı ne söyleyebilirim bilmiyorum.
    Ama sormak istediklerin varsa dinsel veya bilimsel açıdan yorumlayabilirim her sorunu.

0
    13 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

@duman Dinsel açıklamalar tamamen kurusal dır.

Yorumla
    • Dumas
      Dumas
      +1 yıl

Bilimsel açıklamalarda bulgusal ve kurgusaldır.

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

@Dumas Dinsel açıklamalar tamamen kurgusaldır ben bilimsel açıklamalara inanırım.

Yorumla
    • Dumas
      Dumas
      +1 yıl

Aslında bilimsel açıklamalarda tamamen inancın eseridir.

İş her seferinde bir noktada tıkanır ve hayalgücü inanışlar girer devreye.

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Evet inanç vardır hatta hiç bir şeye inanmakta bir inaçtır, ama unutmayalım ki inanç ve din birbirini tamam lamaz felsefi inançlarda var günümüzde

Yorumla
    • Dumas
      Dumas
      +1 yıl

Din zaten kendi içerisinde neredeyse mükemmel bir sistemdir ve inançta Din'in en büyük aracıdır.

Tamamlamaları gerekmez ki?

Sanırım Din ve Bilim birbirini tamamlamaz diyecektiniz.

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

İşte inanç burda devreye giriyor ben dine inanmıyorum siz dine inan'a bilirsiniz burda mantık önemli yoksa kimse kimsenin fikrini değiştiremez.

Yorumla
    • Dumas
      Dumas
      +1 yıl

Kimse kimsenin fikrini değiştiremez olsaydı şu an ki fikirleriniz genlerinizde mi yazılıydı?

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

yani demek istediğim zorla ve dayatma ile birisine inançlı yapamaz kimse kişi kendisi belirler inancını

Yorumla
    • Dumas
      Dumas
      +1 yıl

Yani eylemlerinde özgür olduğuna inanıyorsun öyle mi?

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Yani dünyada insan Yaratıcının en başta beynine kodladığı kodlar var Yaratıcı'nın kurallarından istesek bile çıkamayız düşünün Yaratıcı herşeye müdahale etmiş olsa dünyada terör tecavüz v. b olaylar olurmuydu sizce?

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Yaratıcı kendisine isyan eden bir varlık yaratırmı?

Yorumla
    • Dumas
      Dumas
      +1 yıl

Ben sadece aslında her ömrün milyonlarca yaşanmış ömürlerin farklı birer varvasyonu olduğuna inanıyorum, yani sonsuz sayıda ömür bize özgür irademiz varmış hissi uyandırıyor ama aslında yok.

Yorumla
  • PoMaysa
    PoMaysa Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl

Bida olsa diye düşünüyorum
    Dünyamız için iyi olur yenilenir

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

20

Cevap

• yenibirnick
    yenibirnick Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

büyük patlamadan sonra gezegenler ve canlılar yaratılmıştır. diğer gezegenlerde bizden üstün canlılar da oluşmuştur.

bu canlılar bize gelerek elimize din vermiştir. incil kuran vs vs bizlerle alay edip eğlenmek ara ara gelip gözetlemekte ve kaos çıkarmaktadırlar.

bunu anlamak çok kolaydır. örneğin; bazen durduk yere birinin sizi gözetlediğinizi düşünmek veya bedeninizdeki kontrolü kaybetmeniz bu yüzdendir.

1
    0 Yorumla
  • w0NCHa
    w0NCHa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Neden böyle boş şeylere merakı var milletin anlamam bir şeyin olduğunu ispatlaman için 5 duyunla görüp algılaman lazımki bu var diyebilesin bazen insanları hiç anlamıyorum bir patlamayla tesadüfen herşeyin oluşması hangi akla sığıyor... Ve bu düşüncelere lise çağında cool gözükmek için kapılan çok salak tanıyorum neyse evrim yok darvin yalan valla yalan 😂😂😂

1
    4 Yorumla
    • Executioner35
      Executioner35
      +1 yıl

ispat icin 5 duyu organindan biriyle gorup algilaman lazim diyorsun ya tanriyi gostersene o zaman? Gosteremezsen tanri yok o zaman ?

Yorumla
    • Executioner35
      Executioner35
      +1 yıl

@w0NCHa

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Kardeşim Big Bang tesadüfen oluşması ayrıca boş iş değil bilim nezaman boş iş oldu din boş iş dir bunu unutma herzaman hocaların kölesi olursun unutma.

Yorumla
    • w0NCHa
      w0NCHa
      +1 yıl

Resme bakınca ressamı görüyormusun Allah'ın varlığını kişiseleştirerek anlatılmaz etrafına bir dön bak bunca şey tesadüfenmi oluştu senin o elinden ayırmadın telefonun bir üretici olduğu gibi kainatında bu kadar nizamlı mükemmel bir şekilde olmasının arkasında muhteşem kudretli sahip Allah'ın olması lazım deilmi size açıklayın desem binbangi kulaktan dolma laflarla kuru boş laflarla bile anlamassınız biz ispat ediyoz çünkü elimizde bir delil Kuran-i Kerim var sizin neyiniz var ıspatlıcak siz işin zoruna girmek istemedinizden böyle salak saçma lise çağında kızlara cool gözükmek için salak saçma şeylere inanmanız sizin zeka seviyenizi zaten belirliyor

Yorumla
  • J3ozkurt
    J3ozkurt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Big bangin oluşabilmesi için enerji gereklidir. Her düzenin 1.618 oranı ile oluşması imkansızdır. Allah C. C var demektir buda.

1
    4 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Yani kendi kendine ne olmuştur herzaman bir olayı tetikleyen güç vardır.

Yorumla
    • J3ozkurt
      J3ozkurt
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
    • J3ozkurt
      J3ozkurt
      +1 yıl

Allahın gücü ile muhteşem düzen oluşmuştur

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Şunu da unutmayalım Tanrı insan zekasının üstünde bir güçtür ve insan zekası gibi düşünen bir güç değildir.

Yorumla
  • yasince35izmir
    yasince35izmir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

evrimsel süreçten geçirilmiştir tabi ki bu belli olmuyormu gazm ve dumandan canlılara geçiş bunun örneği değilmidir bilim gaz toz der inanç ilahi el allah der bence ikisi doğru orantıdadır ama bu patlama insanların yapmaya çalıştığı fıs çıktı ilk onu anlamıştım

0
    0 Yorumla
  • MuhammedEksıoglu
    MuhammedEksıoglu Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Yaratılan herşey zaten sebepler ve sonuçlar silsilesidir. Bir evrim vardır fakat kendi kendine verilmiştir tabii ki. Yaratıcıdan değil diyenlere de söyleyelim yoktan şans eseri var olmuş birşeyde bu düzeni bulamazsın. Zira arapçada halk etmek yoktan var etmek, yaratmak anlamının yanı sıra güzelce yapmak en iyisini yapmak anlamındadır.

0
    4 Yorumla
    • yenibirnick
      yenibirnick
      +1 yıl

peki yoktan var olmuş bir şeyde ne tür bir düzen olabilirdi? ve bana düzensizliğin tanımını yapabilir misin

Yorumla
    • MuhammedEksıoglu
      MuhammedEksıoglu
      +1 yıl

@yenibirnick burnunun götünde olduğunu düşün. Birşeyin mantıksız düzensiz olduğunu düşünmek için düzgününü görmek gerek. şu an örnekte gördüğümüz gibi düzgün şekli bu. En basit örnek. Sen olsan burnunu nereye koyardın? Daha düzgün bir yer bulabildin mi absjs

Yorumla
    • yenibirnick
      yenibirnick
      +1 yıl

şimdi burnumun götünde olduğunu bir düzen hayal edelim. ve yine senin gibi biri "şans eseri olmuş dünyada böyle düzen olamaz" diye yorum atıcaktır. ve ben ona düzensizliği tasvir et dediğimde ise burnunun yüzünde olduğunu düşün diyicektir.

düzensizlik diye bir şey yoktur. her şey kendi içinde düzenlidir. 5 kolumuzun olması 10 bacağımızın olması düzensizliklik değildir.

Yorumla
    • Samsunlu2378
      Samsunlu2378
      +1 yıl

@yenibirnick tebrikler... örümceklerin de sekiz tane kolu var şimdi biri buna düzensiz desin.

Yorumla
  • EskiBirKsli
    EskiBirKsli Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Bigbang ve benzeri teorilerin hepsi adı üstünde sadece bir teoridir :D Ssçma fikirler öne sürüp hepsi kanıtlanamamıştır.. hatta big bangide denediler tutmadı çok sacma çünkü maddeleri oluşturan elementleri veya herneyse birleştiren bir yaratacı olan Allah vardır hiç bişey kendiliğinden oluşmadı

0
    0 Yorumla
  • hahobenim
    hahobenim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Buyuk patlama bir baslangictir ve cogu kesim boyle kabul eder. Ancak sonrasi zaman zaman yasamin tuhafliklari olmus ve defalarca tekrar basa dondurulmuslerdir. Mesela eski insanlarin inanisim geregi kutsal kitabimiz da bahsedildigi ve gunumuz de bilim insanlarinca da kanitlanan felaketlerle basa dondurulmustur. Uygarligin zamanla fazla ilerlemesinden yozlasmanin zirve yapmasi gibi dunyanin civisi ciktiginda mutlaka biseyler olmustur. Yine inandigim Kitabimiza gore bu son evredir.

0
    0 Yorumla
  • zatkiel
    zatkiel Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

kim patlattıysa ben görmedim parasını patlatan ödesin

1
    0 Yorumla
  • Jöntürk2015
    Jöntürk2015 Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Şuana kadar varolan en mantıklı teori ama tatmin etmiyor.

0
    2 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Ama unutmayalım ki bu teori sadece evrenin yaratılışını anlatıyor varoluşundan sonra ne olduğu da diğer önemli bir teori konusu bence

Yorumla
    • SadeceBmw
      SadeceBmw
      +1 yıl

yani zamanın mekanın enerjinin maddenin olmadığı hiçlikten bir anda bir patlama oluşması sana mantıklımı geliyo

Yorumla
  • Chiprel
    Chiprel Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Rabbimin işi işte yine akıl sır erdiremiyoruz ;) millette buna kendi kendine oldu diyor varsın desinler kabir de görcekler neyin ne olduğunu ama Allah onları affetsin inşallah...

0
    0 Yorumla
  • BDSM--34
    BDSM--34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 53
    +1 yıl

Yoktan var olan enerji ve kuantum mekaniğini düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tabi de yarstıcı tarafından falan değil direk geçmiştir işte

0
    3 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Hiç bir şey kendiliğinden olmaz eğer olmuş olsaydı herkes birşey yarata bilirdi bence Evrim Teorisi de gerçek ama bu evrimi tetikleyen bir güç var evrenin ve kainatın kozmik güçlerini tam anlamıyla bilemiyoruz zamanla öğreniceğiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence gayet de olabilir :D ıslak bir yer gördüğünde buraya biri su dokmuş de diyebilirsin ya da yağmur yapmış da olabilir. İlla bir. bilice ihtiyaç yok bir şeyler olması için, bence tabi :D

Yorumla
    • SadeceBmw
      SadeceBmw
      +1 yıl

yani zamanın mekanın enerjinin maddenin olmadığı hiçlikten bir anda bir patlama oluşması sana mantıklımı geliyo

Yorumla
  • VicdanımRahatsız
    VicdanımRahatsız Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Big bange katılıyorum.

1
    1 Yorumla
    • SadeceBmw
      SadeceBmw
      +1 yıl

Yorumla
  • psa34
    psa34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Allahın ol demesiyle olmuştur.

1
    0 Yorumla
  • VişneliMars
    VişneliMars Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

Bilim bunu kanıtlamışken, niye sorguluyoruz ki?

0
    1 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Sorgulamak hiçbir zaman mesela şunu sorgulamışlar aman neden bunu sorgulamayalım dememiz bize yarar sağlamaz düşünün telefonu icaat eden Graham Bell telefonun kameralı olacağını düşünüyormuydu elbette hayır bir icaat yapılır onun üzerine yeni fikirler geliştirilir.

Yorumla
  • -Angeliciouss-
    -Angeliciouss- Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 1b cevap paylaştı.

Yaratici tarafindan degil. Evrim var

2
    13 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

@-Angeliciouss- Yaratıcı var ama dinler yalan big bang i tetikleyen bir güç var biz distler bu patlamayı gerçekleştiren güce Tanrı diyoruz dinlerin anlattığı dünyada sıkışan Tanrıya değil ve unutmayın Evrim Teorisini ortaya koyan Darwin bile Tanrı olabilir veya olmaya bilir diyordu Darwin Ateist değildi Agnostik idi yani kararsız demek

Yorumla
    • -Angeliciouss-
      -Angeliciouss-
      +1 yıl

Biliyouz. Ben ateistim bu anlattiklarini anlatma bana hepsini biliyorum

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

İnancınıza saygı duyuyorum hanımefendi burda konuşuyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz kimseyinin bilgisini ve zekasını küçük görmüyoruz.

Yorumla
    • -Angeliciouss-
      -Angeliciouss-
      +1 yıl

Ben bir seye inanmiyorum beyefendi ateistim. Sorun da burada

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Hanımefendi hiçbir şeye inanmamakta bir inançtır bir fikirdir felsefi inançları dinsel inançlara tercih ederim ama unutmayın ki zamanın ne göstereceğini bilemiyoruz.

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Ateizm bir felsefi inançtır yani akıl ve mantık yolunun takipçisidir. Deizm ile tek farkı Yaratıcı'nın kabulü işte burda inançlar devreye giriyor :-)

Yorumla
    • -Angeliciouss-
      -Angeliciouss-
      +1 yıl

Sacmalama amca ya. Inanc diyor hala inanc o bu degil ateizm. Ateizmin ogretisi kitabi bilmemnesi yok hala inanc diyor

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Kardeşim gitte araştır kulaktan duyma şeylerle hareket et bir tek senmi doğruları biliyorsun 7/24 bu konuları araştıran bir adam var karşında hadi kolay gelsin sana :-)

Yorumla
    • -Angeliciouss-
      -Angeliciouss-
      +1 yıl

Ben de oyleyim sen nerden biliyorsun ki gelmis laf ediyor git isine hadi :)

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Öncelikle karşınızdaki bir insana hadi işine git gibi kırıcı ifadeler kullanılması yanlış değilmi ama ben size bu şekilde ifade etmiyeceğim çünkü bu davranış benim doğama aykırı iyi günler dilerim size. :D

Yorumla
    • -Angeliciouss-
      -Angeliciouss-
      +1 yıl

Hak ediyorsa yanlış değil. İyi günler.

Yorumla
    • çoktaşeyapmayın
      çoktaşeyapmayın
      +1 yıl

İnkâr edenler gökler ve yeryüzü birbirleriyle bitişik iken onları ayırdığımızı, her canlıyı sudan yarattığımızı görmüyorlar mı? Yine de onlar inanmayacaklar mı? (21- Enbiya Suresi 30

Yorumla
    • SadeceBmw
      SadeceBmw
      +1 yıl

yani zamanın mekanın enerjinin maddenin olmadığı hiçlikten bir anda bir patlama oluşması sana mantıklımı geliyo😁

Yorumla
  • MinistryofDarkness
    MinistryofDarkness Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Yani yaratici tarafindan mantikli baya. :D

0
    0 Yorumla
  • ijklxl
    ijklxl Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47
    +1 yıl

bütün merak ettiklerin kuranda var

0
    5 Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Kuran sadece söylenti bize bilim lazım.

Yorumla
    • ijklxl
      ijklxl
      +1 yıl

geç bunları sende modaya uymuşsun bütün bilim adamları dahi hayret ediyor 1400 yıl önce bunların bilinme ihtimali yok diyorlar

Yorumla
    • Samsunlu2378
      Samsunlu2378
      +1 yıl

Bütün bilim adamları hayret mi ediyor? Hangi bilim adamı söylemiş bunu. Yoksa sen sadece sana söylenenleri mi söylüyorsun?

Yorumla
    • ThomasPaine
      ThomasPaine
      +1 yıl

Bilinme ihtimalini kim bilebilir eğer bilirse zaten özel bir insan olmazmı ama okuyarak sorgulayarak doğru ve akılcıl bir görüşe sahib oluruz yoksa Ali bunu dedi Mehmet bunu dedi gibi ifadelerle hiçbir yol katedemeyiz. :D

Yorumla
    • ijklxl
      ijklxl
      +1 yıl

zaten özel insan kuranda yazılanlarda allahın sözleridir!!

Yorumla
  • gmszkaptan
    gmszkaptan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

kimin soyledigi onemli

0
    0 Yorumla
  • murrro_24
    murrro_24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Allah

1
    0 Yorumla
  • PoisoneD
    PoisoneD Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

hayırlısı ya

0
    0 Yorumla
  • INGODWETRUST
    INGODWETRUST Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Kolpa mk

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Big Bang (Büyük Patlama) Teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Big bang teorisine inanır mısınız? 36 cevap verildi
The Big Bang Theory tadında dizi? 5 cevap verildi
The Big Bang Theory izleyen var mı? 34 cevap verildi
The big bang theory izlediniz mi? 2 cevap verildi
Sizce big bang tamamen sıfırdan başlangıç mı yoksa öncesinde var olan bişeylerin faz ya da form... 3 cevap verildi
Büyük patlamanın nedeni neydi sorusu hatalı mı big bang nedensiz mi sonuna kadar okuyun? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨