V for vendetta tarzı film önerebilir misiniz?
Herkese teşekkürler..iyi günler.
Herkese teşekkürler..iyi günler.
En sevdiğim soru türü film konusu , uzmanlık alanım . Fiilm seyretmeyi çok severim çünkü . V for vendetta tarzı derken fantastik kurguyu kastettin herhalde .Star Trek i izlemeni şiddetle tavsiye ederim harika bir film !
Çok film izlerim de ondan .Herkes benim film arşivimi ve kültürümü bilir.İkisi de fantastik kurguda ondan.Nasıl ne alaka ya .İkisi de yaratılmış bir kurgu ile bunu gerçek olmayan yollarla oradaki fikirleri empoze etmeye çalışan ve bunu yaparken de düşsel öğelerden faydalan konu türü de ondan.
Ayrıca V for vendetta gibi demesi de açıkjlayıcı değil zaten neyi kastettiği .Konu olarakdır herhalde fantastik kurgu sonuçta.Başka ne olabilir ki ? V for Vendetta gibi maskesi lan bir film diyecek hali yok yani.Neyi kastettiğini yazsa çok daha iyi bir cevap verebilirdim de .Hiç açııklayıcı yazmamış ki !
V for vendettanın konusu siyasetle ve özgürlükle ilgili ideoloji olarak.Filmdeki fawkes maskesi de ordan geliyor zaten.Filmde bir yandan bir sene içinde halkın uyanışına, yönetimin gerildikçe baskıyı arttırmasına, özgürlük için gerekli temellerin atılmasına çalışıyor .Filmin sonunda halk değişime hazırdır, diktatörü devirmek ve parlamentonun havaya uçmasını izlemek için suratlarındaki Fawkes maskelerine rağmen (ki o maskeleri tüm İngiliz halkına V yollamıştır)
The Warriors Way lütfen izle . Göreceksin V ile aynı temada ve içeriği hemen hemen aynı :V kadar olmasa da güzel bir filmdir yine de .Tavsiye ederim.V nin kendisini güzel kılan başka felsefeleri ar çünkü ayrıca yapımcıları çok farklıdır .Sahne farkı var bir sürü fark var :Bu iki filme ayrılan bütçe de farklı.
o söylediğin filmi izledim. bana çok ahım şahım gelmedi, bir kahraman yaratmışlar ama gerçeklikten uzak, macera aşkıyla yaad kahraman olma aşkıyla tutuşanların, o maskeyi takıp kahraman olmak isteyenlerin sevebilicegi türden bir film. gerçeklikten uzak buluyorum o filmi
Richard Gere, Hachiko
Jodie Foster, Nell
ben bu tarz duygusal filmleri seviyorum, fantastik kurgular bana göre değil, gerçeklikten uzaklar bence
bir şey değil. bye
Jack reacher da kliselik daha cok belli oluyor tipik bir film bir farklilik bulamiyorsun fazla. Shutter islan, fight club, identity, prestij bunlar daha iyi sorgulamadir falan baya yaparsin:) (bunlari da kac defa yazdim ya:))
Cevap
24Cevap
Derin mesajlı film istersen Kubrick abimzin bütün filmleri. İki tanesini örnek vereyim Eyes Wide Shut ve A Clockwork Orange. Bu iki film de akıl karıştıran psikoloji zorayan filmler. Evet ikisi de çok açık seçik belki ama filmlerinde bu açık seçikliğin arkasından verdiği mesajları anlayanlar Kubrick seviyor. O "süzgeç"ten geçersen zaten bağımlısı oluyorsun filmlerinin.
starwars serisi
Yüzüklerin Efendisi
Matrix serisi
3 Idiot
jack reacher
Aşk Tesadüfleri Sever
The Notebook
life of Pi
Hızlı ve öfkeli serisi
Oyunbozan Ralph
ne bileyim daha var ama aklıma gelmiyor V for Tarzı değil ama güzel filmler aşağıdada arkadaşlar çok güzel filmler önermişler
V for vandetta tarzı istiyorsan
Fight club 1 numaralı filmdir.
1984
Pandorum
Pan's Labirent ( verdiği gizli mesjları anlayabilirim diyorsan güzel bir film)
Ben sanat eleştirmeni bile sayılabilirim diyorsan Gölgesizler.
sağol sanada ıyı gunler hayırlı sabahlar
bak matrix'i izle bence oda buna benzer havada bir film tavsiye ederim eskı fılm ama izle rose güzel fılmdır
Sin City
Equilibrium
1984
Battle Royale
The Crow
Gattaca
Spawn
Dark City
Serenity
şu V For u da hiç anlamadım ha!
bana göre klişelerle dolu bir film
bayat bir intikam Felsefesi.. Düşman kim belli değil.. adamın cümlelerinin ne felsefi bir temeli var ne estetik güzelliği oyunculuklar berbat.. bana göre basit bir aksiyon filmi.. yani bana göre tabi
insanları hücreye kapatırsın ama fikirleri asla..
filmden mi :) yani bayat işte :D
fiş konusunda mı? valla film öner deyince aklıma hep Akıl Oyunları geliyor nedense.. sonra dövüş Klübü, Esaretin bedeli çok iyidir...
çok etkilendiğim filmler var aklıma gelirse akşam yazarım
aa film değil ama böyle Felsefi derinliği hemde aksiyon olan şeyler seviyorsan battlestar galactica diye bir dizi var.. gerçekten muhteşem bir şey
tavsiye ederim.
Bir Terör Filmi
Der Baader Meınhof Komplex
gayet başarılıdır
dan brow nun kitabı filme uyarlandı melekler ve şeytanlar diye illuminati de var içinde süper
pek o tarz değil ama forrest gump ı izle tarz değişikliği olsun :)
V tarzı başka bir film daha yoktur lakin Sin City de çok güzel bir filmdir.
AL BUNUN GİBİ FİLİM BULAMASSIN 2002DE ÇIKTI 2002DE İZLEDİM TİTANİK KADAR GÜZEL!
ADI: Newyork Çeteleri..
Schindler'in Listesi
4 dakika
sistemi sorgulayan filmler
onu bunu bilmem de Eragon diye bir film izledim süper tavsiye ederim :)
Anime seviyosan onerebilirim o tarz
Code geass animesi r1 v r2 1. ve 2. sezon
dediğin tarzda değil ama esaretin bedeli filmini çok beğenmiştim. öneririm.. :))
Dövüş Kulübü der çekeeer gideriim.
Ölü Ozanlar derneği,
Braveheart,
The Matrix .
güzel 3leme :D
jack reacher duymuştum seyret bakalım
salo ya da sodomun 120 günü
Intouchables can dostum izle ve gel teşekkür et
panın labirentini izle panko
devrim aşkıyla yanıyorsun galiba :D
fight club
Intho The Wild
güzel filmdi :)
american history x
Yeşil yol izleyin ve hüngür hüngür aglayin :)
fight club
sihirbazın çırağı
pek beğenmemiştim ne yalan söylüyeyim
çılgın kamyonlar
reyiz ?
X For Rosalinda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar