Elimdeki kagitta bir seyler yazili ancak ben anlayamadim. Eski arapca ya da osmanlica olabilecegini soyleyenler oldu. Sizce nedir okuyabilen olur mu acaba?

Halk eğitim kursları var ordaki hocalara okut tercümana boşa para verme
Kardeş deneyim bir
Sana büyü mü yapmışlar bu ne bu osmanlıca da degil arapça da 😂😂😂
Kardeşim muska seklinde demişsin bir tanıdığın dindar birisine gotur ya da hocaya göster. Buyu olabilir aynısını bir yerde görmüştüm buyuydu. Muska vb. Seyler almayın. İnanmayın. Onu hocaya ver.
Osmanlıca daha farklı. Eski arapça daha karışık bir yazı biçiminde şekilli bir yazı oluyor. Lütfen onu bir hocaya gotur normal degil. İlgisiz blr yerden karşına cıkmasıda normal degil
Cevap
3Cevap
büyü değil merak etme
@Yiddish bunlar için var
@Yiddish sen yaparsın güveniyorum sana
Sana büyü yapmış olmasınlar
Kağıt çok fazla katlanmış. Bu, ya büyü içindir ya da muska. Başka ihtimal olamaz.
Nerde buldun bu kağıdı ona göre sana net birşey söyleyeyim
Bunu ben elden aldim. Neden verildi bana hic sorgulamamistim cok inanip guvendigim biri oldugu icin. Sonra da odamda kullanilmayan esyalarimin icinde bir kucuk kutudan cikti yillar sonra. Tamamen varligini bile unutmusum halbuki. Ama ayni kisi bana kolye ucu da vermisti ayetel kursi diye onu da gecen sene birkac kisi okuyamaya calisti. Anlayabilen olmamisti ama ayetel kursi degil demislerdi. Anlasilmasi yine zor bir sey olunca artik icime suphe dustu. Bu kisiyle gorusmuyoruz artik bu arada.
İyi bir hoca bunun ne olduğunu kolayca anlayacaktır. Eğer kolay anlaşılacak birşey değilse, o yazıları adama cinlerin gazdjrma olasılığı yüksektir. Kimse ne olduğunu anlayamadı dediğin kişiler kim? Hala net cevaplar vermiyorsun. Sana bunu veren adam kimdir ne iş yapar, sana hangi amaçla vermiş olabilir aranızda ne gibi bir samimiyet vardı. Bunların cevabı olmadan zafen sana kşmsr yardımcı olamaz
Kimse okuyamadi dedigim arapca okuyan akrabalarim ve cami imamiydi. Veren eski erkek arkadasimin annesiydi. Aslinda cok iyi, temiz, imani tam diye tanidigim bir bayandi. Ev hanimi isi. Ogluyla iliskimiz 7 sene surdu. Sozluluk vs. Ama son 2 senemizde surekli puruz cikariyordu karsima ben bunlari sonradan gordum tabi. Cunku bu bayan-yani annesi-bana veren kisi istedigi icin erkek arkadasim bir anda kuzeniyle nisanlandi sonra da evlendiler. Her sey bir anda gelistigi icin manasiz geliyordu bana o an. Simdı boyle seyler olunca acaba diyor insan ama ben hala boyle bir terbiyesizlik yaptigina inanmak istemiyorum.
Evet. Sizin kadının oğlundan uzaklaşması için yazılmış bir büyü olduğu kanaatindeyim. Büyüye inanmıyorsan aşağıdaki ayeti herşeyi anlatıyor.
"Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr) i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür.
Paylaştığım ayet bakara suresi: 101-102
O kağıdı aldıktan sonra, asla yapmam dediğiniz şeyleri yaptınızmı? Hayatınız da gariplikler oldumu
cok buyuk bir saglik problemim cikti bu surecte ve evet oldugumun tam zitti bir insan haline geldim ama bunda onlarin bana sosyal hayatta bizzat yasattigi uzuntuler mi etkili yoksa bu bir buyu ve bu mu etkili bilmiyorum. 30 kilo aldim mesela. hastanede yattim haftalarca. sosyal hayattan koptum. insanlardan uzaklastim. hastanede yattim haftalarca. evet asla yapmam dedigim bir sey de yaptim. bunlar hep birbirini tetikledi. tibben de aciklamasi var-mis guya. tedavim de hala devam ediyor zaten.
Size takip yolladım şimdi
Durum şu ki, kadın büyü yapmakla sadece oğlundan değil, sizi sosyaş çevredenda uzaklaştırmış oldu. Psikolojil sorun lar, bir süre sonra fiziksel sorunlarada yol açar. Rumuzum elegante34 takip yolladım. Ordan yazabilirsiniz
kuran ayeti o
Nerden buldun bunu
Büyü olabilir birine mutlaka okut
büyü yapmışlar sana
hayır ama bilgim var katlanmış bunu sen almadıysan ne olduğunu bilmem biri versiysw kesin büyü tam arapca depil çünkü eski diller gibi daha çok
o sana büyü yaptırmış bunu bu işten anlayan birilerine göster bence ilerde başına dert alabilirsin hem büyünün hangi büyü olduğunu amacını bilmemek daha kötü
Büyü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar