www.kizlarsoruyor.com/.../q5275059-bruce-lee-nin-ayni-zamanda-bir-filozof-oldugunu-biliyor-muydunuz
Bruce Lee'nin en beğendiğiniz filmi hangisidir?
www.kizlarsoruyor.com/.../q5275059-bruce-lee-nin-ayni-zamanda-bir-filozof-oldugunu-biliyor-muydunuz
Dövüş sporlarına beni başlatan adamın dibidir. Chuck Norrisle olan dovus sahnesini hic unutmam bir digeride Kareem Abdul Jabbarla olan en bayildigim filmi ise way of the dragon
Evey öyle... ne yazıkki oğlu ve kendisi bu dünyadan çok erken ayrıldılar..
bak hatta ben bu konuyla ilgili de bir soru açmıştım:
www.kizlarsoruyor.com/.../q5133103-bruce-lee-oglu-brandon-lee-ye-sizce-ne-olmustur
Aynen en iyi görüşe katılıyorum bazıları olayı komediye bağlayıp Bruce' un gücünün sınırlarına ulaşinca Tanrinin onu korumak için yanina aldigini iddia ediyorlar yabanci bir sitede gormustum bu yorumu 😀😀 Tekme hiziyla ilgili az bilinen bir video var bu en sevdigim videolardandir 😀 https://m.youtube.com/watch?v=yAZSHMvQQnk
süpermiş..
Game of Death i ve Enter the Dragon'u çok ama çok beğenirim, üstadın tüm filmleri muhteşem; yapım yıllarına bakınız, bunlar nasıl akış ve işleniştir; şimdi bile izlenir :) Gerçekten yeri dolamayacak onun.
Harika bir yorumdu teşekkür ederim..
Estağfirullah; onu her görmemde yaptığı işe olan hayranlığım ve dünyaya bakışına olan saygım katlanıyor. Bugünlerde ise; Ip Man tek tesellim, ben teşekkür ederim bu ilgi ve alaka dolu ileti için...
Muhteşem bir adam ama ne yazıkki trajedik bir son... Hatta oğlu ve kendisinin ölümüyle ilgili de bir soru açmıştım :
www.kizlarsoruyor.com/.../q5133103-bruce-lee-oglu-brandon-lee-ye-sizce-ne-olmustur
O iletiye de yapmış olduğum yorumu unutman üzücü :))) Sevdiğim için o soruyu da görüp yorum yapmıştım.
evet şimdi farkettim pardon :) ama birtane daha var buyrun :
Game of Death
keşke istediği gibi bitirebilseydi bu filmini...
Cevap
24Cevap
Bana göre Gelmiş gecmiş en iyi Dövüşcü bruce lee dir
ıpmanın ögrencisidir cok iyi dövüşcü pekte izlemedim filmleri ama
enter the dragon film cok güzeldi
Adam gibi adam hele o burnuna baş parmayla yaptığı hareket:)
Hepsi de benim bebeklerim tum filmleri mevcut bende 👍👍
Öldürülmeseydi keşke.
Evet hem ona hem oğlu Brandon'a çok yazık oldu...
kesinlikle
Bruceee lee keske olmeseydi mk filmleri harika sikilmadan aylar gecse yine izliyorum
Bruss lee firarda 😄😂😂
Öyle bir film yok :)
Dalga geçmiştim 💥
Bruce Lee dalga geçilecek bir adam değil ama..
Bitirdin beni beee içimi çürüttün
gerçekler vazgeçilmezdir :)
Enter the Dragon, ama hepsini ayrı seviyorum.
Evet aynen öyle..32 yıllık kısa ömrüne sığdırdığı muhteşem kariyer büyüleyici...
Evet bende öyle..
Game of death der geçerim
Keşke istediği gibi tamamlayabilseydi..
Olsun yine de efsaneydi :)
evet aynen öyle...
sarı pijamalı hırçın delikanlı
O sarı eşofmanları adeta bir idol olmuştur..
aynen (: aşofmanlı bruce abi
Hiç izlemedim inanır mısın 😄
çok şey kaybediyosun :)
Bruce Lee aynı zamanda bir filozoftur. Washington üniversitesinin felsefe bölümünden lisans almıştır. Hatta dur ben bu konuyla ilgili de bir soru açmıştır onu da incelemeni tavsiye ederim.
tavsiye ederim mutlaka :)
hiçbiri abartılmış sahte kahramanlardan birtanesi sinemacılar böyle insanları abartıp halkı soyuyorlar bu adam birtane zamnındaki boksörü bile yenemez dünyanın en güçlü sporcuları boksörlerdir ve çok dayanıklılardır
Bütün dünyanın kabul ettiği birini senin beğenmemen o gerçeği değiştiremez dostum...
rezilsin...
önyargıları aşmak atomu parçalamaktan daha zordur boşver uğraşma @ijklxl
bu adamın bütün filmlerine hastayım
unuttuk bu adamı öldürmüşler
ben kendisini begeniyorum
Game Of Death
keşke bu filmini bitirebilseydi, keşke istediği gibi olabilseydi..
İstemsizce hepsine bir bütün olarak bakıyorum :D
Nasıl yani?
hepsi be hepsiiiiiiiiiiii
Canim cekti aksam gidince eve izleyim bitanesini
hepsi güzel ejder kalesi biraz daha güzel
Game of death
Keşke bu film istediği gibi olabilseydi ve bitirebilseydi...
hepsini severim
Hiç birini sevmem inanki
Hepsi
Big Boss
Way of the Dragon
Hiçbiri
İzlemiyorum
Konuya sadece dövüş filmi diye bakma.. Bir insanın ne kadar hızlı, esnek, teknik, zeki, estetik olarak mükemmel nasıl hareket edebildiğini göreceksin..
Hangisini izlememi önerirsiniz?
inan hepsinin tadı rengi çok farklı ve muhteşem hepsini de izlemeni öneririm.. ama vakit ve imkan olarak kısıtlıysan ve illa da bir seçim yap dersen ilk 3 tercihin:1- Enter the Dragon, 2-Way of the Dragon, 3-Fist of Fury olsun...
Sağol bakarım 😊
pişman olmayacağına eminim, izledikten sonra yorumunu yaz lütfen :)
Peki:)
hadi vakit kaybetme hemen şimdi aç :)
İstediğim zaman açarım işine bak kardeşim
şimdi böyle kızacak veya trip atacak bir şey yazdığımı hatırlamıyorum..
Hemen astar istemeyin iki laf edince
Kültür-Sanat bölümünde bir soru paylaşan ve cümlelerinde hiçbir anormallik olmayan birine astar istiyosun diye itham ettiğin için seni kınıyorum..
Hı hı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?