Senaryo berbat kısaca kötü bir filmdi beklentimin çok altındaydı. Sinemada izledim zaten kimse memnun kalmamıştı arkamızdakiler söylendi ne biçim film diye :D Tek iyi olan şey var o da kostümler makyajlar falan .
Ilk ciktigi gun sinemda izledim. Cok eglenceli vede farkli bir filmdi. Deadpool tadinda idi. Joker'e çok az zaman harcamalarini elestirsemde harika bir is cikardi. Will Smiht harika bir oyunculuk cikardi. Benim favorim oydu. Sanirim seneye cikacak Adalet Ligi"nin bir alt yapisini olusturdular. Filmi genel anlamda begendim yani
Kötü filmdi. O kadar karaktere oyuncuya ve müziğe yazık olmuş. Hikaye olmamıştı.. Zaten en büyük eleştiri de hikaye kısmına.. Recep ivedik filmleri gibi..
Film 2 saat 10 dk sürdü. Keşke daha fazla olsaymış dedim. Film muhteşemdi. Bayıldım. Zaten 1 aydır beklediğim bir filmdi. Ama dediğim gibi film kesmedi. Hazır yapmışken, 2. sini yapsınlar
Film bastan sona tamamen saçmalıktan olusuyor herseyiyle yani ama dedigin gibi harley quinn ve joker in olmasi sinemaya verdigim para icin bir tesellu mukemmelerdi ozellikle harley quinn boyle havali bir karakter ve ona tamamen uyan bir oyuncu.. 😍
Harley canım benim ya çok seviyorum onu film hakkında da ben ikinci yarı sıkıldım sadece harleyi takip ettim 3d çok karanlıktı gözlüksüz izledik arkadaşlarla falan
En İyi Cevaplar