Hangi aktörü daha çok beğeniyorsunuz? Bakış açısı, fikirleri, oyunculuğu, tarzı bir bütün olarak yorum yapın lütfen. Benim fikrimi soracak olursanız Aamir Khan'ı her yönden daha çok beğeniyorum. Çünkü lakabından da belli olduğu gibi adam mükemmeliyetçi ve filmlerinin çoğu toplumsal sorunları ele alıyor, fakat Shahrukh Khan'ın filmlerinin çoğunluğu aşka değiniyor. Açıkçası aşk filmlerinden pek hazzetmiyorum. Bu yüzden Aamir Khan diyorum. :)
bir tarafta bay mükemmeliyetçi. Aamir khan diğer tarafta oyunculuğuyla damga vuran
Devdas ta ağlatan my name is khanda.. insanı duygulandıran ram janede içimizi acıtan.. genelde oyunculuğuyla ağlatan drama ve aşk filmlerinde ön planda..
AAmir khan pek fazla aşk filmlerinde oynamış olmasada.. Filmlerin önceliği toplum yapısı hayatın gerçekleri.. Acılar.. gerçekliğin olduğu filmlerde o hep var.. bir çok örnek..
Ghajini faana 3 aptal her çocuk özeldir dhoom 3...
İkiside çok iyi skah'ın bir filminin 2-3 serisini izledim ama Aamir khan'ı hem küçüklüğümden beri bilirim hemde filmlerinin çoğunu izledim sanırım Aamir
Eskiden olsa Aamir derdim ama son zamanlarda Shahrukh'un filmlerini izledikçe fikrim değişmeye başladı. Aamir'in filmleri genelde daha iyi ama Shahrukh'un oyunculuğu daha iyi bence. Shahrukh karizmasıyla bir adım öne geçiyor.
yani bu sağ elin mi sol elin mi gerekli sorusu gibi olmuş. İki aktörde cidden çok iyi fakat insan sağ sol elden birisine elbet ağırlık verir ki burda ağırlık verilecek kişide Aamir khan :)
My name is Khan gerçekten çok başarılı bir film hayatımda izlediğim nadir filmlerden fakat Shahrukh'un diğer filmleri bu kadar başarılı değil malesef. Yani benim gözlemlerime göre :D
En İyi Cevaplar