안녕하세요 친구 ! Güney kore'nin şu an görüntülerine bakarak en tatlısını yakışıklısını seçeceksiniz. Lafı uzatmadan hemen başlayalım ! 1. NUMARA 👉👉👇😍❤2. Numara 👉👉👇😍❤ 3. Numara 👉👉👇😍❤ 4. Numara 👉👉👇😍❤ 5. Numara👉👉👇😍❤ 6. Numara👉👉👇😍❤7. Numara👉👉👇😍❤ 8. Numara 👉Diğer paylaşımlarımı görmek isteyenler bana tıklamanız yeterli. 👉Böyle paylaşımlarım devam edecek TAKİPTE KALIN <3
GÜNEY KORENİN 🇰🇷🇰🇷 Ünlü erkeklerinden size göre en yakışıklısı , tatlısı hangisidir? [ FOTOĞRAFLI]✨✨✌👋?
Bu Güney Kore çılgınlığı nedir? Yaklaşık 2 yıldır sürekli görüyorum ama ne alaka anlayamadım. Yani diğer ülkelere karşı böyle bir aşırı sevgi görmedim ama güney kore baya baya seviliyor
@Artiz_jojuk Bayansinirli06 Buda senin hesabın mı? Espiri yapınca avutsun diyemi knk Djdjdjjdjd Gerek yok böyle şeylere sen espiri yap ben her türlü gülerim knk
Kizim 2 hesapla yazsam sana mi yazarim. Gosterdigin adamlar senden daha guzeller o beynini yorma bak sahte hesaplarimda varmis ya hani sikayet ederim seni gidi seni. 😂
şu an çok korktum 😱Hdhdh Aman etme sakın. Sende bir değil 7 8 tane sahte hesap vardır. Hatta bütün yorum atanlar sensin diye korkuyorum. O potansiyel sende var Sksk.
Sunlara sana hi yazsa bayilirsin die korkuyorum bacim yasinin 18 oldugndan emin misin benim lise 1 e giden kuzenim izliyoda hani buraya uye olmka icin 18 filan yazmissindir diye sey ettim. Bide akilli ol aklibi alirim daha dunku cocuk bana laf yapiyo
Akıllı ol aklını alırım falan Dhdjhdj Kız komedi ya. Bu arada sizin yazış şekilleriniz bile ayni neyin derdindesin. Fakesin işte. İfşa oldun diye şekilden şekile girmene gerek yok aslında ama sen bilirsin. Neyse daha yazmayın. Engellemek zorunda kalmayayım.
En İyi Cevaplar