Söylentilere göre gerçek Avril lavigne 2004 yılında ölmüş. Trafik kazasında. Ama dünyada bu kadar ses getiren bir yeteneği kaybetmek istemeyen prodüktörler zaten daha önceden şans eseri tanıdıkları Avril'e çok benzeyen Melisa Vandella'yı onunu yerine geçirmişler falan filan gibi bir söylenti bilemedim. Ayrıca gerçekten çok fazla benziyorlar. Fotoğraflarına baktığınızda kim Avril kim Melissa Vendella anlayamazsınız. Fotoğraflarını paylaşacağım sizinle. Bakalım benzetebilecek misiniz siz
Kardesim sana olayi bastan anlatiyorum avril 2003 yilinda oluyo ve onun yerine ona cok benzeyen melissa vandalle geciyor. Melissa ile Avril yakin bir arkadas sebebi ise avril bazi zamanlarda gazetecilerden kacmak icin melissayi kullaniyor. Her neyse avril oldukten sonra productoru onun adini yasatmak icin avrilin ailesini ikna ediyor ve Avril yerine 2004 ten sonra melissa geciyor
ark lar sebep benzerlik değil. sanat dünyasının komplolarından birisi; güya Avril yıllar önce intihar etmiş ve Melissa da ona olan benzerliğini kullanarak onun yerine geçmiş. internette biraz araştırırsanız bu tip komplolara sıkça rastlayabilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ölmüş avril yerine melissa geçmiş bence doğru avrilin gözü melissadan daha çukur. melissanın daha yuvarlak. doğum lekesi ben gibi kesin kanıtlar var
Gerçek Avril: Uzun köpek dişleriyle, o kurban olunası yeşile çalan gözleriyle, öpülüp koklanası kahverengi saçlarıyla süt beyazı teniyle bir güzellik abidesi, ah avril ah hala dün gibi aklımda Mtv'de seni ilk görüşüm, o asi yumuşak görünümlü, sesli güzellik bana o güzel günleri anımsatmakta, birlikte yaşlanıp gidiyoruz işte...
En İyi Cevaplar