Kültür & Sanat Yedi Güzel Adam dizisi izleyenler? olricle_dans Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yedi Güzel Adam dizisini izleyenler, bu dizide duruşunu en çok sevdiğiniz kişi kim? Mesela ben Nuri Pakdil'in devrimci duruşunu çok seviyorum. Bir de Cahit-Zehra aşkı var tabi, zarif bir aşk... Görüşleriniz? Yedi Güzel Adam dizisi izleyenler? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emin124 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Edebiyat derslerinde vurdum kafayı hep uyudum ama bu dizide şiirler bir harikaydı 1 0 Yorumla
MarilynWomanson Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Gecen sezon bitmedi mi bu? Hic izlemedim ama hala konusuluyor demek 0 1 Yorumla olricle_dans +1 yıl Bitti, ben de bir kaç ay öncesinde keşfedip izlemiştim. :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ara herkes bunu konusuyor bir ben mi bilmiyorum 0 3 Yorumla olricle_dans +1 yıl İzlemeni öneririm:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de başlayim bari 😊 Yorumla olricle_dans +1 yıl Başla tabi :) Yorumla
Geyve_ninGülleri Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Ayy Nuri Pakdili canlandıran adamı çok severdim çok güzel bir tonla devrimci ve baylar derdi canım benim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar