Hüsniye Sana bakınca kendimi manavda gibi hissediyorum Dudakların kiraz Yanakların elma gibi Gözlerin üzüm Gögüslerin portakal Hepsinden yarımşar kilo versene hüsniye.😂😂
Ağa Şener Şen kendisini faşolukla itham eden maraba Kemal Sunala sorar.. "faşo nedir loo? " O da Elinin baş ve işaret parmağıyla malum halka hareketini yaparak "Ağam faşo hbne gibi pşt gibi bişey" der. Halkçı Kemal Sunalın bu sözü içimizdeki faşoların kulaklarına küpe olsun.
Dűnyada ender bulunan insanlardan biriydi Gala filmlerini izlerim okadar izlemis olmama Rahmen oglu ali sunalda onun kadar olmasada espirileri babasından yadigar rahmet veröffentlicht minnetle anıyorum saygılar
tam ezberimde yok ama... indirdim milleti kavsakta siz kalin dedim kizlara baktim hi mi dediler dedim susun keserim kulanizi haa :D bir ona bir ona bir ona bir ona
Sözleri bir kenara oyunculuğunu ne kadar methetsek az Öldüğünde üzüldüğüm tek oyuncu o çok farklı neyse bu kadar yeter Huzurla yatsın bir Fatiha okuyun bari 😊
Yadigar Ejder'in Taksim Parkında donarak öldüğü haberi gerçeği yansıtmıyor. Yadigar 4 Mart 1991'de yemek yemek için girdiği lokantanın tuvaletinde beyin kanaması geçiriyor ve orada vefat ediyor. Cenazesinin lokantanın önüne çıkarıyorlar. Onu orada gören insanlar da sokakta öldüğünü sanıyor. Bu da kulaktan kulağa "donarak öldü." haberine dönüyor. Öldüğünde 40 yaşında ve ileri derecede şeker ve tansiyon hastası. O dönemde de bu dönemde olduğu gibi işsiz kalınıyormuş. Bunu Kemal Sunal'ın üzerine atamazsınız. Araştırıp da öyle konuşun.
Doktor civanım filminde karavana mevzusuna kavga etmişler sonradanda yeşilçam mafyası yüzünden iş alamaz olup taksimmde balkon bölgesindeki 2 numaralı bankta ölmüş. Ayrıca ben bu parkta çalışıyorum gezi parkı yani
Araştırsak kim bilir senin ne hataların çıkacak. İkisi de hakkın rahmetine kavuşmuş, kendilerini savunamazlar. Rahmet okuyup geçeceksin. Bugün doğru bildiğin bir sürü yanlış var. İnsan gözüyle gördüğüne bile inanmamalı. Ayrıca yargılama yetkisi yalnızca Allah'a aittir...
Orada bahsedilen Kilyos'taki çok soğuk, karlı bir havada çekilen yağlı güreş sahnesi 1982 tarihli Doktor Civanım filmidir. Yadigar Ejder ise 1982 tarihinden öldüğü 1992 yılına kadar 28 tane filmde oynamıştır. Bu filmlerden 3 tanesi de Kemal Sunal ile birlikte oynadığı Kılıbık (1983), Şaban Pabucu Yarım (1986), ve Tarzan Rıfkı (1986)'dır. dolayısıyla Yadigar Ejder Kemal Sunal'la tartıştıktan sonra hiç iş alamamıştır iddiası biraz atmasyon niteliğindedir.
@GeceMasalı bence sende iyice arştır kavgalarını 1 tane değil zaten 3 4 defa olmuş burda eski tiyatrocular var İstanbul şehir tiyatrolarına geliyolar gelde bigün onlarla muhabbet et
Evet şimdi olsa reyting alamazdı çünkü; şimdikiler Aşk-ı Memnu gibi sapık filmleri izlemekten hoşlanıyor. O sapık filmlerin aldığı da reyting sayılmaz.
Cem Yılmaz'a gülmemek sorunlu olunduğu anlamına gelmiyor. Onun söyledikleri kabak tadı veriyor. Hatta ona gülenlere bunlar neye gülüyor diye tuhaf tuhaf bakmışlığım vardır. Ama renkler ve zevkler tartışılmaz.
Yabancılar bir şeyimizi alınca o kalitelidir deniliyor. Hep onlar bizi eleştiriyor, sanki biz onlar beğensin diye yapıyoruz her şeyi. Herkesin bilmesi gereken dil bile ingilizce. Ben Kemal Sunal, Ali Şen ve Şener Şen'e çok gülerim. Adamların tipi ve hareketleri bile komik. Aslında onlar komik olmak için fazla uğraşmıyorlar, Allah vergisi sonuçta. Ama diğerleri komik olmak için kendilerini zorluyorlar.
@GeceMasalı valla katılıyoum sana bende milliyetçiyimdir o ne öyle hep yabancılar beğensin diye yapıyoz ama bak şener şene ayşen grudaya vs falan filan bişey demem ama kemal sunalda biraz bişeylik var yani çokta temiz değilmiş
En İyi Cevaplar