Bence ikisinde de benziyor daha doğrusu benim hayalimdeki Ediz Çağıran işte tam da bu :) Kitabı bilmeyenler olabilir. Yabancı bir watpadd hikayesi. Watpadd de en çok okunan hikayelerden biri ve bence ordaki hikayelerden 10 bin kat daha güzel daha akıcı daha okunası ve daha edebi:) birkaç ay önce kitap oldu bence kaçırmayın hemen alın ve sizde bir Ediz Çağıran aşığı olun :) Bu adam bir harikaa :)
A
B
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı kitabı severler sizce Francisco Lachowski Ediz Çağıran olsa nasıl olur? Hangi fotoğrafta daha çok benzemiş?
Nee kelepçe miii en sevdiğim bölümlerden biri :p aslında bu çocukta benziyor gibi ama ben Francisco da takılı kaldım hele sigarayla olan bütün fotoğrafları tam Ediz nerdeyse :)
Francisco yu bir sevemedim gitti ya 😂 Viniye bayılıyordum ben tabiki hala seviyorum ama ediz için fazla çocuksu hani bazı yerlerde kafamda o canlanmıyor değil ama daha çok meriç hata net meriç ❣ bu arada kelepçe harika okurken içim gidiyor ya sırf orayı okuyayım diye bu saate kaldım 😂😂
Tanrımm şu an mutluluktan uçuyorum Ediz konuşuyoruumm :p Bende Viniyi hiç sevemedim sevemiyorum :) ama bu Francisco beni benden alıyor :D bu arada benim en sevdiğim sahneler kitapta yok yaa çok kötü bir yerde bitirmiş :/ sen watpadd de okumuşmuydun?
Okudum wattpadden hemde 3 kez ama kitabı daha bitirmedim baya yavaş okuyorum bitmesin diye 😂 Kitapta bazı yerler yok ve hızlı geçiyor sanki kelepçeden önce öpüşmüyorlarmıydı ben öyle hatırlıyorum
Keşke devam edebilseydin bence sevebilirdin aslında olay akışı bana göre akıcıydı belki başı biraz anlaşılmaz sıkıcı gelebilir ama devamında olaylar olaylar :) Hele Edizz :) okumuş olsaydın deli gibi yorumlaşırdık şimdi :p
Watpadd de okuduğumda iki günde bitirdim ama sabah akşam öğle elimden bırakmadan okudum :) ama kitabı aldığım gün bitirdim :p hadi git sende al bitir :D
3 kitap olcakmış :) Birinci bitti başucumda duruyor 2 ve 3 ü beklemek çok zorr :/ Hemen özet geçiyorum Ediz'in babası en ünlü avukatlardan biri fakat bir polis tarafından öldürülüyor Edizciğimde intikam almak için o polisin kız kardeşi Doğa'yı kaçırıyor ana tema bu :)
Ya Doğa'ya aptal derken gerçekten haklı Ediz'ciğim öyle değil mi :) Beni deli ediyor Doğa :) Ediz onunla çok değişti ama bizim kız bunu göremiyor huff :/
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Anketler > Yabancı kitabı severler sizce Francisco Lachowski Ediz Çağıran olsa nasıl olur? Hangi fotoğrafta daha çok benzemiş?
En İyi Cevaplar