Aklımda bazı projeler var ve bu yüzden bunu soruyorum. Benim dikkatimi çeken artık genç kitlenin acı dolu kitaplardan hoşlandığı. Nerede bir sadistlik varsa orada gençler.
Cevabın nedir?
+1 yılen çok polisiye macera ve felsefe okumuşumdur bu aralar siyaset okuyorum bazen sarıyorum biraz klasikleri okuyayım diyorum.. değişiyor yani zaman zaman
12 Yorumla- +1 yıl
aynen :) d&r tarzı bir yerde de çok satanlar ve yeni çıkanlar sadece baktığım :P
En İyi Cevaplar
Ask ve gelisim kitaplari haric hepsini okurum
18 Yorumla
+1 yıls-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...a4571ed211.jpg cin ali çocuk bahçesinde
cin ali ve atı
cin ali ve karagözlü kuzusu11 Yorumla
+1 yılNasıl projeler merak ettim?
Ben daha çok klasiklerden hoşlanıyorum. Onun haricinde yalnızlık temalı kitaplardan.419 Yorumla- +1 yıl
Anladım. Başarılar:)
- +1 yıl
Rica ederim. Yazdıktan sonra link atabilir misin okuyup not vereyim :D
- +1 yıl
Tamam bu soru kapandıktan sonra kararın netleşsin o zaman :D
- +1 yıl
Mutlu son olmasın. O zaman çok güzel olur. Ve kitap bitmez kimse için. Ayrıca şunu da söyleyeyim belki sen de böyle düşünüyorsundur ama şöyle bir düşünceyle yazma, popüler olsun çoğu insan okusun diye onların beğenisini kazansın amacıyla yazma. Yani şöyle yazsam ya da şu konuda yazsam daha çok kişi okur deme. İçinden geldiği gibi yaz. Sen hangi konuda daha iyi bir şekilde yazacaksan, düşüncelerini daha iyi bir şekilde ifade yazıya dökeceksen öyle yaz.
- +1 yıl
Ne konuda kararsızsın?
- +1 yıl
Sen hangi konuda iyi olduğunu düşünüyorsan o konuda yaz bence.
- +1 yıl
Ben de düşünüyorum kitap yazmayı ama bu fikir çok uzak şu an için.
- +1 yıl
Hayır yanlış anlama ama o siteyi basit buluyorum. İki üç cümleyi bir araya getiren çoğu kişi kitap yazdım diye ortalıklarda geziniyor. İlerde büyük işler başaracak insanlarda vardır elbet orda ama pek fazla olduğunu sanmıyorum.
Yazar olmak benim en büyük hayalim. O kadar kutsal bir hayal ki benim için değil yazmak yazma düşüncesi bile yok şu an için. Çünkü biliyorum yazarsam eğer ben bile beğenmeyeceğim. Altyapı yok çünkü. Yeterince kitap bile okumadım mesela. En basitinden bunu örnek verebilirim. Daha sonra bu durumda yazarsam eğer o hayalim tüm çekiciliğini kaybeder. O yüzden çoğu şey gibi bu konuda da beklemedeyim. - +1 yıl
Amin. Allah razı olsun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
46Cevap
Bence bu sadistlik değil. İnsanın içinde "acıyı yaşa, uzaklara dal" diyen bir dürtü var ve insana hüzünlü şarkılar dinletiyor, hüzünlü filmler izletiyor bence.
en çok gülen insanın bile derininde acıları varsa, hüzünlü şeyleri okuyup dinliyorsa bence sadistlik diye bir şey yoktur.126 Yorumla- +1 yıl
Hayir siz hala demek istedigimi anlamadiniz. Aci cekelim, cekmeyelim demiyorum ki zaten. Benim bahsettigim mesala bir tae kitap var adi Psikopat baya cok satmis ve ilk baslarda kotu cocuk kiz iskenceler yapiyor iste sigara izmaritini boynunda sonduruyor bicakla bir yerlerini kesiyor. Benim demek istedigim bunlari okurken zevk almamiz bizim ne kadar hastalikli bir ruha sahip oldugumuzu gosterir. Yani konu uzulmek degil, konu siddet egilimli kitaplarin daha cok okunmasi insanlar aci cekmeyi seviyor bazen keske ben o kizin yerinde olsaydim diyenler bile oluyor. Evet kitapta ask var ama sadistce bir ask. Yani belki de ben kendimi tam olarak anlatamiyorumdur, umarim bu sefer anlatabilmisimdir. :)
Haha Kötü çocuk falan😂😂
Ben umut veren, mesaj verici, depresif kitapları seviyorum :)115 Yorumla- +1 yıl
Okumanıda tavsiye etmem. Baya sinirlenmiştim. Allah o yazarı bildiği gibi yapsın :/
Deniztyler'ın erkekleri tavlama günlüğü ve yakışıklı dükün çirkin karısı kitapları çok iyi :) etg kitap oldu. Wattpad hikayelerinden beni ağlatan tek kitaptı. Yakışıklı dükün çirkin karısı güzelliği ve çirkinliği ele alan çok hoş bir kitaptı. nNevah'ın da Gözlük :)
Sürekleyici oldukdan sonra fark etmez simdi sürükleyici de ne hangisi diyeceksin demi fark etmez hikaye iyi anlatılmış iyi verilmişse içine çekiyorsa suç , dram , korku vb.
10 Yorumla
+1 yılSadistlik aşk vs sevmiyorum benim için farklı olmalı. Apayrı bir tema, geniş ufuk ve kaliteli biraz komik bir üslübü olmalı.
20 YorumlaGüçlü iradeli insanların dolu kitapları çirkin olsun sakat olsun ama enteresan hayat mücadele benim dikkati çekiyor
10 Yorumla
+1 yılTarih, düşünce... Ama iki yıl önce One Day kitabını okumuştum ve gerçekten zevkliydi. Romantikte olur yani 😊
10 Yorumla
+1 yılpolisiye kitapları severim psikolog olmak isteyip bu alana duyduğum ilgiden dolayı psikolojik kitaplardan hoşlanıyorum
10 Yorumla
+1 yılTarih romanlarından, araştırma inceleme kitaplarından, bilim kurgu romanlarından ve yabancı klasiklerden çok hoşlanıyorum.
10 Yorumlayazısı olan
(:D bir kötü espride fifi den geldi saolun teşekkür.)14 YorumlaBen sadece felsefe okurum. Uzun yol yapacaksam polisiye okumayı severim.
10 Yorumladünya ve türk edebiyatı
siyasi, tarihi, politik kitaplar10 YorumlaBen macera ask ikisi birlikte oluo misal ask diyince hemen romantizm anlamayin.
10 YorumlaKonusu sıradışı olan kitapları daha çok seviyorum. Mesela hayatını tekrar ve tekrar yaşamak veya insanların zihinlerini okuyabilen biri vs. İçinde aşk ve entrika da olursa daha da sürükleyici olur.
10 Yorumla
+1 yılRus klasiklerini -gezi anı kitaplarını özellikle severim
10 Yorumla
+1 yılEski tarihi kitapları severim orta çağ zamanlarında geçen hikayeler aşk romanları ya da dünya klasiklerinden kitaplar ilgimi çekiyor genelde
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılYooo ben aşk macera falan okumayı tercih ederim. Aşırı uçuk şeyleri sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılkişisel gelişim kitapları ilgimi daha çok çekiyor. romanları hiç sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayatı anlatan, güzel mesajlar veren kitapları severim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk olsun dram yaşasın belki fantastik bişey ama mutlu bitsin. Mutluluğa umuda açız çünkü
10 Yorumlabir şeyler öğrenebildiğim kitapları okumayı seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılFarketmezzz :) yolcuklarda. Aşk kitabı evde klasikler yazn setler :)
10 Yorumla
+1 yılİşkenceli sadistlik gibi yani. Doğa üstü, aksiyon, gerilim, korku falan
10 YorumlaSiyasi, otobiyografi, tarihi...
12 Yorumla
+1 yıleski aşk romanları. çok ormantik.
10 YorumlaKlasik romanlardan adamım
10 YorumlaRomantik ve fantastik kitaplari seviyorum😊
10 Yorumla
+1 yılBilim kurgu okumayı çok severim.
10 Yorumla
+1 yıledebi türler , bilim kurgu , şiir...
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1b cevap paylaştı. Kişisel gelişim veya bana bir şeyler katan her tür
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 487 cevap paylaştı. Bilim Kurgu.
Araştırma-İnceleme10 YorumlaAraştırma-tarih kanka
10 YorumlaBen psikoloji kitablari okuyorum
10 YorumlaKlasikleri severim. Dram falan
10 YorumlaAsk kitaplari Şu an ask ve aci kitabini okuyorum
10 Yorumla
+1 yılfantastik favorilerim
10 Yorumla
+1 yılFelsefik, gerçekçi romanlar
10 Yorumla
+1 yılAkıcı olsun suruklesin. Turu önemli degil
10 Yorumla
+1 yılPolisiye roman Ör kuralsız
10 Yorumla
+1 yılpolisiye-gerilim-korku kitapları severim
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yıldram , romantizm , gerilim tarzı romanlardan
10 Yorumla korku-gerilim-suç yoksa o kitabı okumam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk kitaplarını seviyorum ben, şiir kitaplarını.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantastik bilim-kurgu
10 YorumlaSayfaları olan, okumalık.
10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 768 cevap paylaştı. cinayet romanlarını severim.
10 Yorumla
+1 yılKlasik kitapları severim.
10 YorumlaArtık okuyamıyorum. Sma önceden deneme severdim.
10 Yorumla
+1 yılkitap okumam
15 Yorumla- +1 yıl
zorunda mıyım?
- +1 yıl
kitap okuuyunca nolcak göğe mi ercem? zaten görünüşümle kaybediyorum kitap okumakla çevre kazanılmaz
- +1 yıl
Zorunda mıyım Ayten :-D
+1 yılakademik tarih bilim yapılar.
10 Yorumlastephen king favorim :)
10 Yorumla
+1 yılFantastik roman ve bilim
10 YorumlaFantastik , psikoloji , felsefe , roman
10 Yorumla- Kültür & Sanat konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılOkuyamıyom
12 Yorumla- +1 yıl
zaman kısıtlı da zaman olsa da işkence gibi geliyor kitabın başında durmak
Psikolojik, toplumu eleştiren
10 Yorumlakitaplarla aram iyi değil
10 YorumlaKişisel gelişim psikoloji parapsikoloji severim
10 Yorumlaaynen benmde çok hoşuma gidiyo
10 Yorumla
+1 yılYeraltı Edebiyatı
16 Yorumla- +1 yıl
Charles Bukowski , Cesare Pavese , Chuck Palahniuk yaz google çıkar kitapları karşına
- +1 yıl
Önemsiz
- +1 yıl
@aşkmıone aynen bayan..
macera türden kitaplar mesela
10 YorumlaDeneme kitapları.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi