eskiden hayranıydım... şarkıları güzel ve kendisi de... https://images2. fanpop. com/image/photos/12800000/-Fast-Food-Nation-2006-Stills-avril-lavigne-12880522-266-400. jpg
Kim ne derse desin.. Dünyanın sayılı güzellerinden.. yok ortalama yok işte fazla güzel değil diyenler bence miyop acil bir dünya göz hastanesine gitsinler
Liseye giderken hastasıydım. Posterleri, cd leri falan. Taa ki makyajsız halini görene kadar. Bırak güzel olmasını dünyanın en çirkin kadınlarından biri.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu yazarken ciddi miydin? Çok büyük ve iyi tanıyan bir hayranı olarak söylüyorum inan makyaj güzeli değil.
Tabii ki de fark çok fakat makyajsız halinde 17 yaşındaydı ve ikinci fotoğraf 26 yaşındaki hali olması lazım. Hangimiz ergenlik döneminde sivilceli tipsiz birisi değildik ki? Ayrıca ilk attığın habersiz bir çekim olduğu için kötü çıkmış diğeri de stüdyo çekimi e biraz fark olsun tabii. Eğer onu gerçekten sevseydin tipini pek de önemsemezdin bence. Şarkıları mükemmel çünkü.
Yazdığımı iyi okursan şarkılarına değil, güzelliğine laf ettim ben ayrıca sanki sana birşey demişim gibi tepki gösteriyorsun. Elin kadınını bu kadar savunma neden? Makyaj güzeli olduğunu da ispatlamış oldum neyse ilgi alanıma girmiyor Avril. İyi geceler.
Lisedeyken hastasıymışsın taa ki makyajsız halini görene kadar demişsin. Bu da tipini görünce bıraktığın anlamına geliyor. Hala ergenlikten olduğunu vurgularım. Ve bu da benim ilgi alanım ve benim en büyük hayalim onu görmek, savunmam normal. Herneyse senin düşüncelerin, iyi geceler
Evet hastasıydım ( tipine ). Ve makyajsız halini görüncede doğal olarak soğudum. Yani ergenlikten değil. Sende yakışıklı bulduğun birini aptal bir halde görürsen soğursun. Bende senin bu denli bağlanmanı ve savunmanı ergenliğine bağlarım, iyi geceler bayan.
En İyi Cevaplar